Mitt 2010

Året 2010 har varit helt fantastiskt men också en besvikelse.

Saker som man inte trodde kunde hända har hänt, både positivt och negativt.

Resor har det varit bra med började med en handbollscup, vi spelade som aldra bäst. Sedan gick det utåt med en resa till Norge och Trysil där vi var med O och co i en vecka, där det hände saker som inte fick hända. Slutade med att mammas axel var ur led och ett halv år var förstört för henne.

Påsklov på landet.

Till London med klassen v.16 mitt i askmolnet (som höll på längre än vad man trott.) Efter en lång dag kom vi fram med 44 pers till hotellet och då kunde 5 av mina bästa dagar med klassen börja!

2 av våra största konserter var på våren som The big Bang och Vårkonserten den med min kära klass.

Startade bloggen! Min första bild
Glömde skriva att vi i sverige har våran nationaldag idag
nationaldagen då jag äntligen förstod hur man laddade in bilder!

Köpenhamn med O och co, Zoo, Tivoli och massa shopping

fick min första elaka kommentar... Mer bilder finns
här!
En vecka senare blev det sommarlov och direkt efter skolavslutningen åkte vi till Uddevalla och spelade Junicupen.

Ett varmt sommarlov med besök i/på:
-landet
-Norge se Oslo, trysil mm
-Hemma
-skåne

Den sommaren tog jag en av mina bästa fotton och var äntligen ute min MIN båt

Skolan började och vi kom snabbt in i rutinerna med läxor, träning, blogga, sov.


Höstlovet firades på landet

Sedan var det helt plötsligt November-December och vi i klassen fick som alldra mest att göra med prov, läxor och konserter, vår Julkonsert och så var det jul.

Julen firades på landet med släkten. Vi var kvar några dagar myste tände massa ljus och gick långa promenader i den "kallaste vintern någonsin" som dom skrev i alla tidningar.

Nyår firas som sagt hemma hos oss med många kära vänner, en bra kväll helt enkelt.

Det positiva har varit allt roligt vi har varit med om, om jag måste välja har det varit hur roligt som helst att vara i London med min klass, att vara med familjen har också varit roligt, detta året har vi inte varit "utomlands" någon gång och med det menar jag att vi inte har varit på något varm ställe som i grekland eller någon annanstans utan bara vara hemma, Jag kommer ihåg hur arg jag var att vi inte skulle till något varmt ställen men jag måste säga att det var skönt också att bara vara hemma och inte åka utomland även om man var lite avis på alla andra.

♥Det gjorde inget mamma och pappa jag fick många andra upplevelser♥

Det negativa har varit att vi har lämnat en av världens bästa lärare och att min morfar har varit väldigt sjuk.


En sista hälsning

Här fixas det de sista, invigde min nya sköna tröja idag också. Nu ska jag måla naglar och äta en sen lunch vi hörs 2011.

Föresten har jag satt in två inlägg under kvällen 1 om mitt 2010 och ett medelande Kramar på er!

Lugn kväll

Nu har vi bara lite att städa sedan är hela huset färdigt för fest, i morgon kommer hela gänget hem till oss. Nu ska jag sätta mig vid tvn med en kop varm choklad och H&Ms nya tidning och läsa lite, vid 20 tiden börjar victoria secrets modeshow också så det ska jag inte missa.

Hörs imorgon

Nytt

Blev en hel del provande och även lite shopping idag. O kom hem till mig i morse och hjälpte mig att städa, vid 11 åkte vi in mot stan och mötte Os mamma som M skulle gå med.

 Jag och o gick runt på rean. Måste säga att rean är okej, vissa affärer som gina, monki, fiorucci och Zara har bra rea med 50% eller mer på allt medans H&M kör på snålt med 50% på fåtal kläder och allt är i st. 44 eller 34. Dåligt ibland kan man hitta något men väldigt tråkigt!

Men slut pratat om de, hittade äntligen en stickad tröja från Zara.

Hemma

Hemma, vi åkte tidigt i morse och stannade på några ställen bla. och fikade. När vi kom hem packade jag upp, duschade och sedan kom Os pappa och hämtade oss. Jag kollade på skor och hittade ett par hängor supper bra. Myste runt och sedan åt vi med O och co.

Imorgon ska jag och O mellandags shoppa lite men först kommer hon hem till mig och hjälper mig att städa.
Nu väntar datorn+ två tidningar på mig!

Check på julklappar

Tänkte kolla lite vad som stod på min önskelista och vad jag fick!

Taget från arkivet den 26/11
"På önskelistan står det; en odd molly mössa, en ugglering, Tomas Sabo armband, Blondinbellas Egoboost!, ett vitt bäddset, parfymen radiance, longchamp väska, saker från The Body Shop, breaking down, nagellack, böcker, Iphone 4, en resa, smink från Make Up Store, kläder från classified ni förstår listan kan bli lång! Nu kan man bara hoppas!"

Vad fick jag, 
Odd molly mössa ()
Ugglering (V)
Tomas sabo armband ()
Blondinbellas Egoboost! (V)
Ett vitt bäddset (V)
Parfymen radiance ()
Longchamp väska () (ska nog köpa billigare i paris)
Saker från The body shop (V) (kan få mer...)
Breaking down (V)
Nagellack ()
Böcker(V)
IPhone 4 () (vilken önskning!)
Smink från MAke up store (V)
Classified ()

Känns ändå som jag har fått mycket bra och roliga saker och det gör inget att jag inte fick allt på listan (hade inte tänkte det heller, det bästa är nu att jag fyller år om 4 veckor så jag behöver inte sluta hoppas!
 

Landet


Lite bilder från landet och dess äventyr som blev under julhelgen, blev några promenader och bilturer till ställen som vi brukar vara på under sommaren.

Lindex

Såg denna snygga tröja från Lindex på en blogg och blev kär, jag älskar den!

Älskar att den har lappar på ärmarna och att den är stickad och ser så varm ut. 349:-


Veckans bild V.52

Nyårs veckan är här och bild insperationen är onte på topp, blir just nu mest bilder på naturen som jag/vi besöker, veckáns bild blir iallafall en av naturen på landet! Taget under veckan (tyvärr har jag redan visat fottot!)

JAg tycker det är snyggt ner man inte ser solen helt!

Hos farmor och farfar

Hej, sitter med mammas mini laptop hos farmor och farfar i skåne! Resan gick bra men vi åkte förbi olycka efter olycka och det var faktískt lite skrämmande, man började tänka på att det kunde hända oss! Sov iallafall en timma så jag känner mig lite bättre nu! Vi var ute och gick förut, blev hela 3 km, det är saker som man inte har tid och inte vill göra hemma.

Nu sitter lilsyrran och spelar med farmor och jag har lite slapp tid med Egoboost och datorn, tog massa bilder man jag viste inte att mamma hade datorn med sig så jag tog inte med sladden! Tråkigt!

Spetts och tyll

Hittade en "kanske blivande nyårs klänning" med både spetts och tyll på, jag gillar att den är ganska lång, annars har jag redan hittat en som jag ska ha då eller jag hade tänkt att ha på mig, blir kanske att man hittar en på mellandags rean, få se. Vilket föredrar ni spetts eller tyll?

199 kronor från H&M

Julklappar

Nu är jag hemma men jag blir inte långvarig i morgon åker vi ner mot skåne, nämligen ner till farmor och farfar och kommer inte hem fören på onsdag, men jag har redan haft min julbloggpause så jag tänker inte pausa nu igen utan köra på med lite inlägg om vad jag gör och massa tidsinställda, så jag förbereder er! +att jag inte vill mista läsare igen!

Till mina julklappar nu. Fick massa roliga men också massa "bra-att-ha-saker"

Alla julklappar samlade.

Två böcker, Så länge vi båda andas och Egoboost!

Trosor och en adidas tröja.

Lite smått och gott som; lösnaglar, Hunter strumpor, vitt bäddset, film, the body shop grejor.

Olika presentkort på; H&M (300kr), stadium (250kr) Make up store (200kr) och en prenumeration på Chic.

♥Tack nära och kära för alla presenter!♥
Får inte glömma min dator som jag också fick som en "tidig" julklapp av mamma och pappa.
Tack!


Veckans bild V.51

Julaftonsveckan är äntligen här, vad snabbt det har gått eller vad tycker ni? Denna vecka kör vi på ett vackert foto på våran lyckta som står på trappan, jag gillar bilden och skulle nog vilja hade den på min kommande foto vägg.

Bloggning under juldagarna

Resväskan är nu nästan färdig packad med alla dom kläder som ska med, nu är det massa små grejor kvar som kamera laddare och datorn bla.

Tog en riktig sovmorgon imorse men jag känner mig ändå trött, jag har funderat lite på hur bloggningen blir dessa dagar, får se lite hur tiden ser ut men jag lovar inget, kan bli något inlägg denna dag, man som alla andra bloggare kommer jag inte blogga alls mycket på julafton! Vem sitter 2 timmar framför datorn på julafton?! Inte jag! Jag kommer såklart visa vad jag fick när jag kommer hem eller dagen efter, jag tror vi stannar till söndag.

Nu ska jag plocka ihop datorn, Nästa gång vi hörs är jag på landet med segt internet! Kramar

Dagens i-landsproblem

Blev konsert nu på kvällen, dom var väl bra men inte bäst.

 Nu väntar en stor resväska på mig känns svårt det där med att packa, har mycket kläder men inget känns "rätt" att ha på landet! Man behöver inte vara finklädd med klänning och kjol -för ingen bryr sig (jo jag...!) kallt ska det vara och vad är bra att ha under termobyxor? Långkalsonger men hur snyggt är det? Men jag skulle ju inte bry mig om snyggheten. Dagens i-landsproblem... Ne jag packar lite allt möjligt får bli lite snyggt och massa fult, huvudsaken är att jag håller mig varm!+några leggings och klänningar! (bra att ha under termobyxorna!)

Dom första julklapparna

Dom första julklapparna fick jag idag, blev så glad fick verkligen något jag vill ha, Eller vi bytte julklappar, I fick 3 fina armband av mig och C fick en skål till sitt nya rum fyld med godis.

Jag fick en supper fin Ugglering


Ett armband med en rosett på och matchande örhängen

Bilderna på örhängena blev inte jätte bra men det visar hur dom ser ut iallafall!

Tack!

(jul)avslutning

God morgon, här har man varit uppe med tuppen!

Idag väntar skolavslutning (Jul...) och sedan kanske vi ska äta jag vet inte sedan är det hem som gäller, packa och åka in mot stan för att lyssna på m som ska sjunga. I morgon bitti åker vi mot stället där stress inte existerar alltså landet, blir lite sådär med bloggning, Man har väl ändå lov eller?! Nu ska jag fixa det sista, ska in och möta I och C innan och vi ska byta julklappar så nu hoppas jag på något roligt,

Ha en bra 21 december!

Kola

Bestämde mig för att baka kola nu på eftermiddagen, blandade ingredienserna och stod och rörde och rörde -gick okej, sedan kom vi till att hälla med en stor sked i 60-70 små formar, såg ut som om en 4 åring hade varit där och grisat ner, mitt i upphäandet tar formarna slut och jag måste avbyta för att fixa nya då et bara finns 3 kvar tar jag i panik ischocklad formarna och det blir blandat blandat med formar.

Nu är dom iallafall färdiga och ska bli goda att smaka på i kväll, nu blir det Top Model eller Ung och Bortskämd vårt val...

Snabb bild på dom överfylda kolorna (iallfall vissa)

Vad hände?


Var har dessa omtalade tröjor tagit vägen? Det var en tid då dom flesta bloggarna bloggade om dessa supper fina tröjor från H&M som alla ville ha och efter några få dagar var alla ex, borta, men nu ser eller hör jag inget om dom finfina tröjorna, vad hände? Jag skulle gärna vara ägare till någon av dom men jag hann inte...

Skoldagen var kort men ändå så lång men när jag tänker på det har dagen varit väldigt kort, på eftermiddagen var det först matte sedan talangjakt där det var många duktiga elever som dansade och sjöng jätte bra, den som vann var en kille som var utklädd till Michael jackson och som sedan tog hem hela tävlingen, själv tyckte jag att dom 5 dansande tjejerna skulle vinna.

Nu blir det lite data innan jag bara ska slöa i morgon är det sista skoldagen!

Veckans bild V.50


Hade helt glömt att jag inte hade haft någon veckans bild förra veckan, blir fotot jag tog för några dagar sedam på blomma med frost, har just nu lite foto torka så skriv en kommentar om nu har något tips på vad man kan fota just nu! Tack!

20 december

God morgon!
REdan 20 december, gud vad tiden går... Idag väntar sista skoladagen, imorgon är det bara avslutning, känns skönt. Sov lite längre idag så skönt efter att ha varit frusen igår och lägga sig och vakna varm med ett par kalla fötter för att dom inte har något täcke...

Nu ska jag fixa mig det sista innan jag åker mot skolan, Hörs i eftermiddag vid 12 kommer ett tidsinställt inlägg upp:)

Lisebergs eftermiddag

Mitt i kort pausen åt vi julgröt och sedan fortsatte vi, blev 27 kort gjorda sedan iväg mot Liseberg, spelade och vann... Jag vann två påsar Daim och gissa vad mamma vann, 2000 gramaren choklad, Åkte lite grejor men usch vad kallt det var, Vi gick omkring på marknade, shoppade lite julgranskullor och lite annat småt, åt spanska våflor, MUMS säger jag bara. Sedan frös vi igäl nästan och åkte hemåt, åt räkor och kollade på den supper spännande matchen Sverige-Norge vilade lite i soffan och satte frimärken och address på alla julkort. Nu är alla kort färdiga och klara för att skickas imorgon.

Nu ska jag fixa det sista inför den sista skoldagen som komma ska imorgon, peppa peppa! God natt!


Pause

Tog en pause i julkorts görandet, har ännu gjort 7 stycken. I år blir det olika papper som tema.

Just nu är detta kort mallen och insperationen till dom andra korten, med tema "olika papper" har jag olika mönstrade papper på alla kort, svart rutigt, randigt, enfärgat och massa mer, blir också mycket hjärtan och stjärnor på korten. Nu ska jag återgå till att pyssla måste vara färdig imorgon då sista dagen att skicka ut korten är.

Efter middagen

Blev bakning av choklad bollar och ischoklad, och robinson kväll. Nu ska jag kolla lite på nätet innan jag lägger mig. I morgon blir det att göra jukort, Liseberg och fort. av bakningen.

Snöat har det gjort hela eftermiddagen, först när vi var i stan, tur att jag hade Hunters men när vi kom hem snöade det ännu mer, just nu tror jag att det har snöat hela 15-20 cm. Granen har föresten också pyntats blev silver i år. Invigdes med brak middag med lövbiff och potatis och till efterrätt Creambrule MUMS!

Ne nu ska jag kolla vidare och sedan få min nattsömn!

Shopping

Hemma från en intensiv dag, först i stan när affärerna öppnade, shoppade lite hittade min nyårs och julklänning, delade på oss, mötte O, fikade med O och sedan hittade jag en Lanvin T-shirt, den bara hängde där och väntade på att jag skulle köpa den, en Small också. Plockade med mig den och bad mamma att köpa denm an sedan pratade vi lite och det var handtvätt på den och svår att hantera så vi köpte den inte, ett stort hål i mitt hjärta... Blev lite annat som julklappar mm. Nu ska jag kolla hur det gick i matchen sverige med rumänien och dricka lite glögg.

Et svart fodral= bra att ha på alla fester...

Winter


VAr som sagt ute och fotade igår i solskenet (som inte varade så länge!) Min favoritbild blev det sista bilden på våran lyckta som står på trappan, blir nog veckans bild nästa vecka. Annars är jag nöjd med alla fina foton!

Lördag

God morgon härliga lördag!

Nu ska jag strax iväg mot stan och shoppa det sista, på listan står det klänningar till nyår och julafton. Ska strax åka hörs senare idag.

Lyxigt!

Blev att vara ute och fota lite innan vi gick i den kalla vintern, sedan mot mormor och morfar. Träffade kusinerna och moster där, sedan blev det 3-rätters middag. Lyxigt! I morgon blir det stan och julbak+ pyssel med julgranen.
Nu ska jag lägga mig men jag tänkte ge er ett smakprov på alla fina vinter bilder som kommer upp imorgon!

Fota

Hemma, solen skiner så jag tänkte gå ut en stund nu och fota lite innan solen går ner, sedan blir det att fira morfar som fyller år.

Blogg.se som inte ville fungera

I går var det något på Blogg.se som inte fungerade eller så var det min datorn för hemsidan var helt konstig och man kunde inte logga in. Satt och försökte 100 gånger men den ville inte.

Idag är det fredag och Grattis morfar som fyller 69 idag!
Blir en sista konert, några få lektioner, och sedan är det helg! Vi ska göra nulkort, julgodis och shoppa dom sista juklapparna så helgen är späckad.

Nu blir det snart skola, hörs i eftermiddag.

Klänningar

Jag börjar såsmått få panik när det gäller julaftons klänningar, har inte hittat en ända. Jag vill ha en ganska kort men inte för kort, ej uringad i ryggen, uringad fram, i en julig färg som röd, svart eller vit.
Många krav som man måste hitta den med stort K för att vara den rätta.

Dessa två klänningar är helt underbara och kommer från Forever 21, något liknande skulle jag vilja ha.

Snön smälter...

God morgon, god morgon!

Här regnar det, snön smälter sakta sakta och jag har sovmorgon till 9.40, blir att ta det lugnt dom sista minutrarna nu. I dag vänta vanliga lektioner och sedan är jag ledig i eftermiddag.

HAr gjort ett inlägg som kommer upp vid halv ett, hörs senare!

Sista läxan detta år -check

Dagen har varit helt okej ,matchen gick väl sådär om jag får säga det själv, Sista läxan är iallafall gjord för i år så det känns bra. Nu ska jag sova för jag skriver heltknasigt fel hela tiden.

HAr även börjat tänka på mina nyårs löften 2 har jag hittat på än så länge.

God natt


Pigga och glada

God morgon!

Här har man sovit jätte gott, gick och la mig vid 21.30 sedan kom mamma in vid 22 och sa att jag skulle spela match idag, vaknade vid 06.45 av pappa som väckte mig sedan gick jag upp vid 07.15 åt frukost och gjorde mig iordning.

Idag väntar en vanlig skoldag med massa lektioner tyvärr blir det ingen blogg dag för jag slutar vid 15.30, sedan match så ni vet. Vi hörs senare ikväll!

Ha en jätte bra Onsdag alla glada bloggläsare!

Ingen blogg lust idag men imon kommer jag igen


Här har det varit en dag utan att göra bågot på, blev en sväng på stan innan vi sjöng i kyrkan. Har kollat på Top Model och Svenska Hollywood fruar och bara slöat vid tvn och i sängen, ute är det kallt, fryser hela tiden.

Det är mycket som går runt runt i huvudet nu som imorse då jag tog med mig lucia kläder istället för julkläder... Men snart snart är det jullov bara några få dagar kvar nu exakt 1 vecka kvar tills skolan slutar och bara 10 dagar kvar till kulaffton, som jag inte ska fira hemma uten på stället där stress inte exoisterar på landet.

NU blir det mot sängen jag känner mig dötrött, efter en inte alls jobbig dag, har suttit en stund med tända ljus och bara myst, blev även en lång dusch!

Rolig dag

Hemma, blev en jätte rolig dag! Pyssel och dans+gröt i skolan, helt okej för mig... Har sutteit en stund med den sista läxan Engelska skriva om en saknad person.

NU blir det den sista delen av Sex and the city som jag inte årkade se i lördags natt.

13

♥13 december Lucia♥

Idag vaknade jag med julsånger på tvn, åt frukost framför tvn innan jag bytte om med lucia sångerna i bakrunden!

Idag i skolan är det pyssel dag så vi slutar tidigare, och har lite andra saker än just lektioner bla. pyssel, bakning och danskring granen...

Nu blir det att åka mot skolan då lucia tåget på tvn var slut Ha en riktigt bra lucia dag!

Städ dag

Blev en liten städa dag, vaknade vid 8.30 och satte mig vid datorn och bloggade, sedan bäddade jag upp, dammade och åt frukost efter frukosten blev det damsugning, dammade upp, städade packad väskan inför konserten idag och julfixade. Sedan iväg mot konserten efter det mot syrrans handbollsmatch och sedan till blomsteraffären, IKEA där jag köpte nya vita galger och hem igen, julfika, ut och sätta upp julslinga och nu blogga.

Roligt men intensivt, blir att sitta vid datorn en stund nu,

Linne


Blev lite julklapps shopping i fredags men hittade även detta linne från H&M, hade det tillmin nya cardigan och jag gillar det, blir snyggt att ha i sommar också. Nu lägntar jag till mellandags shoppingen då jag verkligen ska shoppa! Än sålänge så blir det lite små shopping, fick linnet för 90;- kostade 99 men 10% rabatt. Billigt och bra!

Härlig dag

Gud vilken härlig kosert dag det blev, 2 helsköna konserter med ett hjärta bakom blev det! Nu är jag trött som f*n men åt precis middag och la på en ansikts mask så nu ska jag hoppa in i duschen!

Bloggar mer sedan...

Skrattade så tårarna rann

Jag känner mig bakis idag, vaknade vid 10.10 gick upp åt frukost och har sedan dess legat med datorn på magen. Blir en lugn förmiddag men så mycket jobbigare eftermiddag då vi har våran Julkonsert! Jag ser fram imot det men det är jobbigt att stå hela 3 timmar och se glad ut sjunga så mycket man kan och samtidigt komma uhåg alla 1000 tals texter, bra då att vi har en liten pause på 45 minuter mellan dom två konserterna.

Slut pratat om det, igår var vi hos L&M och hade verkligen jätte trevligt började med den klassiska gröten sedan skumtomtar, clementiner, godis och mycket skratt, Det var barn i åldrarna 6-18 och vi hade jätte roligt verkligen, skrattade så tårarna rann ibland när Svante 6 åringen inte kunde sitta stilla en sekund eller när Agnes somnade under soffbordet.

Snart ska jag gå upp och börja packa min "konsert påse" med lusselinne, svarta kläder och körtröjan.

strax

Nu efter 2 timmars vila blir det outfits byte och se¨dan bär det av mot L&M för en trevlig kväll får man hoppas.

Blir lite musik innan jag åker!

Stan

Hej, övningen i kyrkan gick bra men det var väldigt jobbigt! Efter övnigen gick jag E och M och åt iannan vi gick på stan, hittade ett linne jag ska ha ikväll och lite annat smått blev även några julklappar.

Nu ligger jag på sängen och vilar inöfr kvällen då vi åker till Lotta & Magnus för glöggfirande! Nu vila!

Frisören

Blev ett besök hos frisören igår och resultatet blev jätte bra, behövdes verkligen blev kortare, plattare, urklippt och så bra. Plattare blev det för min frisör Sandra stod och kammade och plattade en massa gånger. Blev nöjd med luggen också som blev lagom lång. Gillar när Sandra lägger i massa goda luktier i mitt hår som värmeskydande, saltvattenspray, hårspray och massa krämer!

Mitt hår är natuligt lockigt så såhär såg det ut innan jag gick till Sandra och efter, Jag gillar det ibalnd men det blir förmycket med alla lockar. Ni ser även lite av min outfit som bestård av skjorta från BikBok.

Kyrkan

God morgon Fredag!

Dagen ska srax börja för mig med övning inför våran Julkonsert i kyrkan. Sedan slutar vi vid 11-12 då jag och M ska gå på stan och köpa juklappar.

Nej vad klockan blev mycket!

Vinn biljetter till Elle-galan


Jag vill vinna dessa den underbara Goodie-bagen som det ska finnas make up grejor för 3000 kronor och det skulle inte skada att vinna biljetterna till Elle Galan, har kämpat på i ett år nu i skolan och det känns bra men snart kommer det ikapp mig att jag ska lämna mina älsklings kompisar, våran klass är ovanlig alla är med alla och jag tror att även om vi bråkar ibland älskar vi varandra och snart så ska vi splittras ibitar alla går åt varsitt håll, det känns jobbigt att veta detta när vi i 3 år har varit så starka, glada och hade en underbar resa i våras till London. Dagarna går snabbt och jag börjar snart inse hur kort tid vi har kvar. Om jag skulle vinna biljetterna skulle jag och min bästa klass kompis åka iväg och ha det trevligt och bara tänka på klassen och mode som vi båda brinner för här i livet. Om jag vinner goodie-bagen skulle jag bli jätte jätte jätte glad nästan så jag helre vinner goodiebagen än resan... Ni hittar tävlingen på http://loreal.feber.se

Kommentera

Hej alla gulliga läsare som är lite dåliga på att kommentera, skriv vad ni tycker om bloggen och vad ni vill ha mer av!

Dagen har varit rolig men gud så jobbigt, nu sitter jag framför tvn och kollar på Svenska Hollywood Fruar som jag spelade in i måndags men inte hunnit kolla på, blir mer bloggning innan jag åker in mot frisören.


H&M

Hittade massa fina lite anorlunda kläder från H&M i dag, gillar att dom kör med olika stiler mm. Min favorit blev direkt kjolen för 199;- Som skulle sitta så snyggt på mig, få se om jag köper den eller inte!

Gillar att dragkjedjan sitter mitt i även att det är stora fickor. Jag skulle ha den med strumpisar och över ett linne.

Lite stressigt

God morgon!

Här var det alldeles för segt i morse menmen nu är jag uppe och har lite smått stressigt. I dag blir det övning på förmiddagen och sedan blir det vanliga lektioner på eftermiddagan.

Inatt kom det 10 cm mer snö och nu är det hela 20-35 cm i höjd, blir HUnter idag igen då för att inte frysa om dom små fötterna.


Blandad dag

En trött men lyklig tjej går snart och lägger sig efter en helt underbar dag.

Började med några lektioner
biologi och musik innan vi gick en promenad på några 1000 meter till folkets hus där vi sjung, sedan snabbt tillbaka med lite snöbollskrig på vägen. Matte, mentorstid och so på eftermiddagen innan jag fortfort åkte mot bästisen O som fyllde år.

Blev mysig fika med tårta, julmust och tända ljus då vi pratade om allt och alla, kollade lite MTV och pratade, vid 17 tiden åkte jag med bussen mot mamma, som så snällt satt och väntade vid busterminalen på mig för att köra mig mot träningen. Tack underbara mamma! Konditions träning i 1½ timma innan jag åkte hem, pratade med mamma och tog en lång varm dusch.

Nn hänger ögonlocken långt nere men jag ska sitta uppe en liten stund till bara God natt!


Pepparkakor


Grattis bästa vännen

♥ Idag fyller världens bästa kompis O år, Grattis ♥

Dagarna går snabbt nu och idag är det den 8 december, O fyller år. Under dagen ska vi sjunga 1 lucia tåg och efter skolan åker jag in och träffar O för att gratta henne efter det möter mamma upp mig och kör mig mot träningen. Kommer inte bli så mycket bloggning idag men vi hörs när jag kommer hem vid 20 tiden.

Har lagt upp ett inlägg som kommer vid lunch

Abercrombie

Kollade in lite på Abercrombie precis och hittade massa snygga tröjor och även ett par snygga vantar som jag skulle vilja ha nu i vinter.

Veckans bild v.49


Veckans bild är taget på höstlovet på vårat underbara sommarland. Gillar att man ser berget också.

Dagen

Dagen har varit konstig tycker jag... Började med lite stress i morse sedan rullade det på, kom hem precis och ska strax äta middag innan vi ska upp och kolla på Ms gitarr avslutning så det blir en bra avslutning för kvällen.

Det jag shoppade i går tog jag snabba och dåliga bilder på men här kommer det;

Man ser knabbt var det är men det är en vanlig svart cardigan med puff ärmar.

Och så hittade jag den underbara Lanvin påsen som bara hängde vid kassan och det fanns massa kvar mamma och ag köpte 3 stycker, jag älskar den.

Storbritannien

Skoldagen var bra och SO provet gick jätte bra. Blev en liten shopping tur på eftermiddagen med mig själv först och sedan mad mamma. Blev lite små grejor som jag visar senare.

Känns så skönt att inte har några läxor nästan denna vecka, det ända jag tänker göra är att be Anna (lärare) att printa ut lite saker åt mig till SOn där vi håller på med fördjupning i olika länder och gissa vilket land jag har Storbritannien! JIhhi säger jag bara.

Nu blir det middag

Enda vanliga skoldagen i veckan

God morgon måndag!

Gillar igentilgen inte måndagar men denna veckan är det den enda "normala" dan, imorgon är det konsert, onsdag konsert, torsdag övar vi inför vår stora julkonsert och fredag övar vi inför våran stora julkonsert. Så måndag är den ända vanliga skoldagen denna vecka.

Börjar 10 idag så jag har tagit det lugnt nu på morgonen och ska strax gå hemifrån. Dagens schema är; metorstid, matte, so och engelska.

Ha en bra måndag!

Snart väntar en varm och mysig säng på mig

Eftermiddagen avslutades med fin sång av M och hennes vänner blev lusse fika när vi kom hem. Nu har jag fixat och kollat på mitt favvo pogram just nu...

Blir att packa väskan och sedan hoppa i sängen, imorgon är det dom tråkiga måndagarna som man helst hoppar över, få se vad jag gör.

Veckans bild v. 48


Detta var nog en av dom bästa korten jag någonsin har tagit, blev sjukt bra. I love it! Taget precis innan snön kom för några veckor sedan.

Match

Tiden går snabbt, i går blev det film för min del, vaknade vid 9 och röjde igenom 2 avsnitt av fångad bara tre avsnitt kvar nu! Sedan åkte vi till matchen där vi förlorade med en DÅLIG dommare. NU har ajg duschat och ska iväg och kolla på M som sjunger.

jag är ledsen för den dåliga bloggningen, lägger upp ett inlägg i kväll.

Kramar på er!

300 pepparkakor

Eftermiddagen avslutades med ca 300 pepparkaor, var ute en stund i snön och åt tacos till middag. Nu har jag plöjt igenom 19 av 24 delar av mit nuvarande favorit pogram frångad. Kan liksom inte sluta kolla på det.

Nu ska jag sätta mig vid tvn och sätta på en film tror jag.


pepparkakor

Här bakas det, har ätit massa deg och har "bara" lite ont i magen. Fick bli en liten pause för mig. Ne nu ska jag fortsätta att baka har halva degen kvar...

Snöar igen

God morgon på er! Vaknade ganska tidigt i morse för att säga hej då till mamma och pappa som åkte iväg. Så nu ligger jag här i sängen, har kollat in bloggar och tittar ut grnom fönstret där det toksnöar igen. I dag ska vi baka pepparkakor också. Men nu ska jag bädda in mig i mitt täcke och plöja igenom några avsnitt av Fångad,


Vila

Hej, ligger hemma på soffan och vilar. Är jätte trött och ska sedan spela match, så det får bli att vila en stund nu. Ska ligga och kolla på Fångad tror jag. Somnar nästan, bölir att äta ur min choklad kalender också.

Ha en bra eftermiddag.

Nagellack

Igår var det en liten plugga, kolla på tv, måla naglarna dag så jag började med att plugga sedan måla naglarna samtidigt som jag röjde igenom massa pogram som jag helt missat att kolla på men spelat in. Naglarna blev i rött från Isadora.

Oj vad färgen inte gör sig på bild.


Inlägg under dagen

God morgon Fredag!

Här väntar ännu mer snö än igår då det började toksnöa igår vid 21 tiden. I dag ska jag ha vanliga lektioner sedan hem och vila innan vi ska spela handbolls match i kväll.

Nu ska jag ta på mig skorna och gå ut i den kalla snön med mina kalla fingrar.

Ha en jätte bra fredag!

Lugn torsdag

Har suttit och kollat på webbtvn nu under några timmars tid, nu ska jag duscha innan jag sätter mig och kollar på Sos västkust och vad som mer går på tvn idag.

He en bra torsdags kväll!

Min dator

Hemma, dagen har varit kort. Fick frågan om hur min dator ser ut och här kommer två snabba bilder;

Ganska stor, man kan spela, se på film, BLOGGA och göra massa mer. I like then!

Klädstång

Hittade klädstången på IKEA häromdan, månterade den och hängde upp alla kläder och det blev väldigt bra, det ända är att min vanliga garderob blev lite tomare från att varit full att det nästan inte fick plats några kläder till att det får platts ganska mycket kläder nu. Så här blev det iallafall.

Köpte för lite vita galjer men jag ska fixa det någon dag, annars är den jätte bra och jag gillar att man ser alla kläder.

Sovmorgon

God morgon 2:a December!

Här var det sovmorgon vilket är riktigt skönt, vaknade vid 07.30 idag!  Pappa var i strömstad igår och sa att det var -25 grader på vägen ner, gud var kallt, bra att man inte bor där. Här var det -13 grader i morse men inte mer. I skolan idag är det kort dag med matte, musik, engelska och so. Hoppas nu inte att bussarna är sena för det har dom varit i flera dagar nu. Och jag har inte lust att komma försent till massa lektioner. NE slutpratat om det.

Jag har fixat ett eller två inlägg som jag sätter på tidsinställ under dagen. Hoppas dom blir bra.

Ha en bra dag!

Handboll

NU blir det träning IGEN, ne jag ska träna handboll en stund. Hörs efter träningen som slutar vid 20 tiden. Kramar på er!

1:a December

Hejsan, imorse då jag vaknade var det -13 vilket är sjukt varm, jag gick upp och åt min frukost och kom på att idag får jag äntligen öppna mina choklad julkalendrar, satte på datorn tog på mig och såg att klockan var alldeles för mycket för att enns hinna blogga, så jag åkte med mamma mot skolan.

Bolltunering idag och vi hade ett bra Humör som sakta blev sämre och sämre och tyvärr vann vi inte men vad gör det vi är ingen handbolls klass utan en musikklass. Jaja nästa år tar vi dom, får vi hoppas.
Annars var skolan helt okej, eftermiddage kändes lång med sista SO lektionen vid 14.30 och när jag åkte hem var det nästan helt mörkt och lite läskigt.

Har nu iallafall fixat in MYCKET bilder på datorn så ajg har mycket att visa er, så jag blir en bättre blogg... Så jag tänkte fixa massa inlägg som ajg ska visa er under dagarna då jag är i den roliga/tråkiga skolan.

RSS 2.0