Regn i två dagar

Hej!
Nu sitter jag här igen med det sega nätvärket... Nu har det regnat i två dagar. Igår kom mina kusiner och idag har jag, mamma och pappa varit och shoppat lite visar de sedan när jag har tagit bilder. Det börjar bli lite tråkigt här jag vill att det ska vara sol och bara ligga på ett berg och sola och hoppa i havet när man blivit riktigt varm. Önskedrömmar... Nu ska jag läsa några bloggar och sedan blir det fredagsmys med chips eller godis.

Hörs


Veckans bild V.30

Här kommer veckans bild

Taget innan vi åkte! Blev väldigt nöjd!

Sol

Hej!
Sitter vid pappas dator och skriver. Nätvärket är segt men det funkar. Kom hem från vännerna i eftermiddags och har nu suttit och ätit på altanen och kollat på Solsidan DVD. I morgon blir det en båt utflygt till en underbar ö med sol och bad om det är fint väder. Känns så bra att vara här nu och inte ha något inplanerat utan bara ta allt spontant. Nu ska jag läsa lite kommentarer och bloggar och kanske blogga lite mer;)

Sol och bad

GUD SÅ SKÖNT! JAG LIGGER OCH SOLAR NU MED NÅGRA VÄNNER! STRAX SKA VI FIKA OCH SEDAN BADA IGEN. I VATTNET ÄR DET CA 20 GRADER. HAR VERKLIGEN LYX MED ELLE MAGASINE  OCH HAVET 5 MINUTER IFRÅN HUSET. NEJ NU BLIR DET FIKA

Nu åker vi

Nu har vi packat färdigt och har varit en lite sväng inne i stan och kollat på väska till mig och köpt present till min kusin! Vi åker strax. Bloggar nog under resan. Annars hörs vi många kramar

PS som ni kanske vet så är mammas mobil lite konstig så det blir bara med stora bokstäver så ni vet bara och jag vet det blir jätte fult men bättre det än att jag inte bloggar.:)

Förkyld

GUD VAD JOBBIGT JAG VAKNADE OCH VAR FÖRKYLD:( PLUS ATT DET REGNAR. SENARE I KVÄLL CA 3 ÅKER VI!HÖRS SENARE

Höst nyheter från Bubbleroom


Såg att Bubbleroom hade höst nyheter och väldigt fina. Denna klänning skulle jag t.ex. ha på Julafton eller bara en vanlig dag tillsammans med strumpebyxor.

Byta rum och packa

Idag har jag bytt rum med mamma och pappa och det blev riktigt bra. Sedan har jag packat i mossor, tog den största väskan vi hade och har fyllt den redan fast jag har massor kvar. I morgon åker jag till sommar landet. Jag har tänkt att blogga när jag känner för det kanske blir det ett inlägg om dagen eller bara ett i veckan. Jag bloggar mer ikväll!

Förlorade

Vi förlorade matchen idag detta betyder att vi är ute från Gothia Cup. Idag har jag bara slappat och tagit det lungt. Klockan 18 kommer våra gäster så jag bloggar inte mer idag tror jag. Men jag är hemma hela dagen imorgon. Hörs då Kramar

God morgon

God morgon!

I dag är det match och jag känner mig sååå peppad! DETTA SKA VI VINNA!!!! Vi hörs senare

VI VANN

Vi vann matchen och nu väntar en match imorgon klockan 10. Om vi vinner den är vi i semifinal. NU blöir det en dusch och en härlig middag med hemlagad pizza.

Match

Nu är det ombte som gäller innan jag ska upp och träffa lagkompisarna. Spelar klockan 5 så önska mig lycka till! Hörs i kväll.


Vill köpa innan skolan börjar:

Här är några saker som står på min lista som jag vill köpas innan skolan börjar:

Ny väska ( )
Ny sommar/höst jacka ( )
Ett 5 ämnes block (x)
Ett par skor till ( )
Nya ringar ( )

Jag har somsagt ganska mycket kvar innan jag känner mig färdig inför skolan.


Samma modell men med nytt mönster


Dessa klänningar är samma modell men med nya färger. Jag har den rosa klänningen och blev nu lite sugen på den blåa också. Får se om jag köper den. matrialet är väldigt svalt och luftigt. Den är också lagom lång och passar perfeckt att ha när man ska ner till stranden.(På bilden ser den blåa längre ut men det var bara för att jag inte hittade någon bild där klänningarna var lika stora!) Båda kommer från H&M

God morgon

har precis ätit frukost och tänkte nu sitta vid datorn och blogga. I kväll spelar jag min match så nu ska jag ta det lungt och bara mysa. Mamma och pappa åkte precis och handlade och syrranpackar inför söndag då vi åker till sommarlandet.(ska vara borta i 3 veckor!) Känns lite konstigt att vi inte har varit där på hela semestern ännu. Jag längtar varje dag nu bara för det är så varmt. Tänk att bara ta ut båten och åka till en ö och sola och bada när man känner för det.

17 Again


Såg denna film igår. Den var verkligen BRA gillade den jätte mycket. Zac Afron var så bra skådespelare. Tips se den. Har inte haft tid fören nu att se den på DVD

Eftermiddagen/Kvällen

PÅ eftermiddagen åkte vi och kollade på en vän som spelade fotboll sedan åkte vi och åt middag på en gulig resturan vid havet. Jag åt 2 sorters kött och en cream brule till efterrätt sedan gick vi i hamnen och kollade, doppade fötterna i det sjöna vattnet ibland och bara myste. Sedan åkte vi tillbaka till fotbollsplanen och kollade på när våran vän spelade igen. I morgon blir det första sovmorgonen på denna vecka JIHHI! Har inte match fören vid 5 tiden på kvällen. Nu ska jag fika lite och kolla på TV.

Hörs imorgon

Gulliga Tunikor


Hittade dessa två gulliga tunikor från KappAhl 349;- st. Skulle ha dem till leggings och en kappa i höst eller bara nu i sommar när man ska ner till badet och svalka sig.

Gothia Blogg

Hej!

Som ni märker skriver jag väldigt mycket om Gothia cup nu men det är bara för att jag är med och spelar. Snart åker jag till mitt sommarland och är där i ca 2-3 veckor. Jag ska försöka att skriva om något annat idag än Gothia men man har liksom inte årken efter att ha spelat en match tidigt i morse. Idag mötte vi dom som vann Gothia Cup förra året och vi spelade lika. 1-1 Vi blev så glada och stålta. Nu blir det strax lunch med Pankakor. MUMS!
Jag lovar att blogga lite mer om mode och sådant idag.

Match 2

Dagen andra match var nu för en halv timma sedan och vi VANN! 2-0 blev det. Känner att mina ben är trötta. Ska ta en dusch innan våra grannar kommer över på ett litet Grillparty eller att inviga våran utbyggnad på altanen. Vi hörs senare!

Full Gothia Dag

God morgon!

Har nu spelat en match mot Canada. Förlorade med 2-1. Var en riktigt jämn match men VARMT! 25 grader. Nu ska vi hem till en utav tjejerna och äta lite. Bloggar mera iKväll.


Gothia dagen

Vaknade kavart i sju idag med ett leende. Första Gothia matchen idag. Åt och åkte och träffade laget. Spelade och vann matchen med 5-0! Jihhhi!!! Imorgon väntar 2 matcher. Nu har jag ätit duschat och suttitvid TV:n och bara vilat. Ikväll är det invigning. Hörs starx

Veckans Bild V.29


Kaprifolen (stavning?!) Börjar blomma nu och jag tycker den blir så fin då. Bilden är tagen förra sommaren. Tycker ni inte att mina naglar matchar blomman?

Veckans bild V.28


Kom på att jag inte haft någon Veckans bild denna vecka så det blir en idag och en imorgon! En vanlig syn i våra trädgårdar. Taget förra veckan.

Inskrivning och Liseberg

Inskrivningen gick väldigt fort och lätt vilket var sjönt Efter det skrev vi alla våra namn på våra lag T-shirtar vilket tog lång tid. Jag visste inte detta så jag fick inga namn. Får helt enkelt ta med mig tröja imorgon. Sedan gick jag och mötte min vän innan jag och hon gick till Liseberg. Mycket Gothia folk men vi åkte ganska ycket iallafall. Nu ska jag läsa några bloggar och ta fram kläderna inför imorgon.

Hörs snart

God morgon

God morgon alla morgon pigga!
Nu ska jag och mitt lag ner till Heden och skriva in oss inför Gothia cup. Efter det ska jag möta upp en kompis och gå på Liseberg. Tror att det är massor utav folk men jag ska nog bara åka vissa saker som Balder och Kanonen. Hörs när jag kommer hem!

Ha en bra dag!:)

Hemma

Nu kom trött heten över mig och nu ska jag sätta mig vid TV:n och bara mysa kolla på en film och ta fram täcket. Mys Lördag! Hörs imorgon

Glass och chokladsås ute på altanen

Nu blir det glass och chokladsås ute på altanen med mormor och morfar.

Outfit

I dag var det lite svårt att välja kläder. På förmiddagen hade jag mina Crocker jeans och min "golf" tröja. (blå med sådanadär rutor på magen/bröstet) När jag skulle åka till mormor och morfar var det sol så då bytte jag till en Odd Molly tröja som är svalare.

Pyssel

Det blev 3 fina kort nu på eftermiddagen. Har kännt mig trött och lite hänning nu på eftermiddagen har försökt att dricka mer. Känner mig lite bättre nu! Åker strax till mormor och morfar och ska äta middag där. Kanske bloggar jag därifrån annars kommer jag hem ca 8 tiden så då bloggar jag.

Vem bar den bäst?


Från Catwalk till på stjärna men vem bar klänningen bäst? Jag tycker Rihannna

Förmiddagen

Nu på förmiddagen har jag tagit en lång dusch och kollat in H&M katalogen som kom hem för några veckor sedan. Väldigt mysigt! Nu ska vi äta lite innan vi ska börja att pyssla. Bilderna från Norge kommer upp i nästa vecka. PS på Måndag börjar Gothia Cup och jag längtar redan. DS

God morgon mys dag

Godmorgon!

Vaknade av regnet idag. Mysigt!
Idag har jag inte något planerat utan jag ska bara mysa. Tänkte börja dagen med en dusch och sedan tända lite ljus och kanske läsa en bok eller pyssla lite. Vi hörs senare och då tänkte jag lägga in lite bilder på norge semestern!


Hemma

Nu är vi hemma efter en Norge vecka med både mygg och shopping.

 Vi kom upp till Oslo i söndags och gick då nästan direkt och kollade på det nya operahuset. Väldigt snyggt byggt och med utsikt över hela Oslo. Gick sedan till en Japansk resturang och åt sushi. Efter det gick vi ut på Akersbrygga och åt glass. Mums!

På måndagen åkte vi som mamma ville till "holmenkollen" det är en störtloppsbacke som det har varit OS på tror jag. När vi kom tillbaka till Oslo var det shopping som väntade. Hittade en kjol på rean och en priset till min kusin. Syrran köpte en cardigan och en bikini. Väldigt dyrt bara. Priseran är samma som i sverige men med noprska så allt blir ca 2 kroner dyrare per svensk krona.

Tisdag åkte vi tillbaka tilll sverige och till njupeskärsfallet. (sveriges högsta vattenfall)

Onsdag åkte vi uppåt i landet och till Trysil. Kom fram ganska sent så det blev middag och lite tv tittade innan vi la oss.

Torsdag stod det ridning på schemat. Att rida dom 2 timmarna vi gjorde var nog det roligaste jag någonsin har gjort.

Fredag (idag) Vi åkte tidigt i morse och har suttit i bilen i mer än 7 timmar men vad gör det när man är i sverige och kan låna mammas mobil och spela och lysna på låtar på nätet.

Jag lovar att blogga mer imorgon!
God natt!

Får se när vi hörs

Det är väldigt många som kommer att ha en liten blogg pause nu i sommar. Men tänk då positivt att alla bloggare kommer tillbaka med ny energi och nytt glatt humör:) Om ni kollar på förra inlägget visar det när jag kommer att blogga och inte så ni vet.

Hörs snart Kramar Mode och Bilder bloggaren

Sommarens planer

Här kommer sommarens planer så ni vet när jag bloggar och inte;

11-15 juli: Norge (ej bloggande)
15-18 juli: Lediga och ska vara hemma (bloggande)
19-25 juli: Gotia cup (bloggande)
26 juli-ca 7 augusti: Landet (inte bloggande varje dag men minst en gång i veckan:))

Nu vet ni lite hur min semester kommer att se ut

Varmt

IDAG var nog det sommarens varmaste dag. 34 grader i solen hemma hos oss. Har lite svårt att packa inför imorgon. Har så mycket kläder att jag inte kan välja. i-landsproblem. Det ska vara varmt men också regna. På onsdag skulle det vara 26 grader och bilxt... vad ska man ha på sig???!!!

Nellys REA


NU har Nellys REA öppnats för alla! Men skynda dig att shoppa för det försvinner snabbt!

Lördagen

Hej!

Bloggade ibilen och sa att jag skulle blogga mer om ca en timma. Visste då inte att vi skulle hitta på en grej.(hoppas ni inte tar detta som en bortförklaring men det var faktist så!) KOm hem för en stund sedan, har ätit och ska nu packa lite och blogga. I morgon bitti åker jag och hela våran familj till norge. Först ska vi vara i Oslo i 3 dagar sedan åkter vi vidare upp i landet till Trysil där vi ska rida mm. Till mitt försvar ville jag faktist inte åka och kolla på fjårdar så mamma bokade ridning istället lite roligare iallafall:) Blir tyvärr ingen bloggning:( Kanske lite från mammas mobil men inga bilder eller något... Men idag ska jag blogga mycket!!!!

Nu ska jag läsa min favorit bloggar och sedan blogga MER!!!

I bilen

SITTER I BILEN NU PÅVÄG HEM! IDAG BLIR DET ATT PACKA OM, BLOGGA OCH LÄSA BLOGGAR. KOMMER HEM OM CA 1TIMMA. HÖRS SENARE

Mys

NU BLIR DET FREDAGSMYS! IMORGON BITTI ÅKER VI HEM. VI SKA HEM OCH PACKA INFÖR NORGE RESAN. JAG ÄR LEDSEN FÖR ATT JAG SKRIVER MED STORA BOKSTÄVER MEN DET ÄR NÅGOT SOM DET ÄR FEL INSTÄLLNINGARNA PÅ MAMMAS MOBIL. MEN DET FÅR VARA SÅ! BLOGGAR MER IMORGON DÅ JAG SITTER I BILEN! HÖRS IMORGON

Sommar stället

GUD VAD MYSIGT VI HAR DET HÄR. RESAN MED BUSS GICK VÄLDIGT BRA! I ONSDAGS ÅKTE VI TILL ETT BAD STÄLLE OCH BADADE.DET VAR VERKLIGEN SJÖNT I VATTNET VI LÅNG NÄSTAN I. IGÅR REGNADE DET MEN DET GJORDE INGET UTAN VI ÅKTE TILL ETT INOMHUS BADHUS. VI BADADE I NÅGRA TIMMAR SEDAN ÅKTE VI TILL SMÖGENBRYGGAN. TYVÄRR REGNADE VI SÅ ATT VI GICK INTE UT OCH SHOPPADE NÅGOT. IDAG HAR VI VARIT OCH BADAT OCH SOLAT HELA DAGEN.NU SITTER VI ALLA OCH SKA ÄTA GLASS OCH JORDGUBBAR. MUMS!   HÖRS LITE SENARE

Sista inlägget

Nu blir det ett sista inlägg. Är såå trött. Men det får bli en TV kväll i kväll. Mysa med jordgubbar och grädde. Vi hörs på fredag. Många Kramizar Mode och Bilder bloggaren

Eftermiddagen

Efter jag hade bloggat hade jag inget att göra så jag ringde mamma (som inte var hemma utan på ett ställe) och hon sa att jag kunde komma upp till henne där hon var. Så dit åkte jag och nu kom vi hem. Påvägen hem åkte vi via Coop och handlade jordgubbar, mat och lite rese mat tills imorgon. Nu ska vi äta så jag bloggar mera sedan

Fort. packa

Nu för jag fort. packa inför imon. Har suttit och läst några bloggar fram tills nu.

Tokyo Jane


ÅÅÅ jag älskar Tokyo Jane armband dom är så underbart fina. Jag vill ha dom allihopa. Men helst ett vitt. Kollade på ett på Ålens men köpte det aldrig och jag ångrar mig så nu... Få bli att köpa snart föj jag vill ju att den ska smycka mina armar i sommar.

Pencil case


Söta Pencil case från ORDNING&REDA. Skulle vilja ha dem i skolan. Kostar ca 99;- st.

Gog morgon

Vaknade vid 6 tiden när pappa gick och mamma sa att hon skulle stanna hemma idag. Igår blev det lite konstigt men det är inget jag kommer att berätta om nu utan en annan dag. Nu kör vi tvättmaskinen för i morgon åker jag och syrran själva upp till sommarlandet och ska vara med kusinerna i tre dagar. Därför kommer det inte att bli något bloggande fören på fredag då mamma och pappa kommer upp.(kan då blogga från hennes mobil). Idag blir det packande och bloggande och vara ute och äta bär som har mognat. Hörs snart

Middag och efterrätt på altanen

Mormor lagade maten och jag syrran mamma pappa kusinerna och min moster åt ute på altanen. Sedan var det efterrätt. Lite mys eftermiddag tycker jag. Hörs senare

Kusinerna här

Nu är kusinerna här och vi kollar på en buss som går till sommarstället där dom ska vara i några veckor och som vi vill hälsa på dom. Hörs senare:

p.s vad tyckte ni om veckans bild? d.s

Bubbelrooms REA


Tre pinky godheter och en svart dress är bara lite av Bubbelrooms REA varor. Hittade massor av snygga plagg som har kostat runt 1000;- och som nu kostar ca 500;- Dom tre rosa tröjorna/tunikorna/klänningarna sjulle jag nu i sommar eller till vintern med en cardigan över. den svarta klännigen skulle man vilja ha tillsammans med Hunters och en kappa. Min favorit är nog bild nummer 3.

Städa och nu sol

Nu på förmiddagen har jag och syrran städat lite. Nu när vi åt lunch kom solen fram och jag gick ut och tog fram dynorna. Nu ska jag nog sätta mig i solen och läsa en bok eller att skriva lite på bloggen:)

God morgon

God morgon!
Vaknade vid tio tiden åt frukost och tog på mig. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra efter som det inte är sol och vi ska träffa kusinerna senare. Det får väl bli att städa lite och kanske börja packa i flyttlådor som jag har sagt att jag ska göra tre gånger nu. Får se.


Veckans bild V.27


Tänker man inte sommar när man ser denna bilden? Taget 2009 tyvärr.

Eftermiddagen/ Kvällen

Efter jag hade bloggat gick jag ut till pappa och fortsatte att hjälpa honom med altanen. Sedan åt vi middag. Klockan 7 åkte jag upp och tränade fotboll och kom hem för en timma sedan. Nu har jag ätit lite mackor och duschat så nu ska jag lägga mig strax. Är trött efter en hel dag ute. Hörs imorgon


Asos vs Odd Molly


Asos                           Odd Molly
Vilket linne var snyggast? Det känns som om Asos linnet är mer ett baslinne och att Odd Molly linnet är mer finlinne eller? Kommentera


Tunika vs Klännig


Välj själv klänningar eller tunikor?! Båda var väldigt snygga och kommer från Asos.com
Komentera och säg vad du tycker


Som en sekund

Som en sekund har dagen gått och nu är klockan redan halv tre. Jag satt kvar och kollade lite på TV sedan kom pappa hem från tippern och körde ut mig vilket var bra för annas hade jag suttit inne hela dagen och slöat, istället hjälpte jag pappa med att bygga om våran altan och pyssla lite med några blommar i trädgården.

Jag älskar när trädgården är fin och man bara vill lägga sig i solstolen och läsa en tidning. Just nu håller jag och mamma på att fixa framsidan där vi har en liten "Sten ruta". Vi tog bort gräset från en 15 kvadratmeter och köpte dit flintasten och ställde dit våran gamla bänk. Just nu samlar vi på oss lite olika stenar från olika ställen vi är på som t.ex i skåne eller bara på någon grus och sten affär. När jag var mindre plockasde jag 3 kilo sten varje gång jag var hos farmor och farfar. Mamma har alltid slängt stenarna på ett ställe så där går vi nu och tar fram dom igen. Vi blandar stor och små. Men nu är vi nästan klara vi ska bara fixa ett bor till det och jag tror jag vet vilket jag ska ta!

God morgon

Vaknade vid tio tiden av regn! Bara för det känner jag mig trött och lat och kommer nog bara att vara inne idag. Har tagit på mig mysbyxor och en tröja men har fortfarande på mig mitt nattlinne:) Blir att städa lite idag och bara mysa och kolla på TV.

Hörs strax

Ringar



Dessa ringar är helt underbara och skulle passa alla sommarens dagar. Ring 1 är från KyssJoHanna och kostar 925;-. Ring 2 är från H&M och kostar nu 24.50;- på REAN annas kostar den 49.50;-. Ring 3 är från Forever 21 och kostar $5.80. Ring 4 kommer från Indiska och kostar 69.50;-. Sista ringen kommer från Forever 21 och kostar $4.80.

Klänningar från Indiska


Visst är dom fina den svarta skulle jag andvända nu i sommar tillsammans med ett silverhalsband och i vinter med strumpebyxor och en cardigan. Maxi klänningen skulle jag ha nu i sommar. Båda från Indiska och kostar 299;- och 249:-

Varm eftermiddag

Nu på efter middagen har jag pappa och syrran varit borta och spelat lite tennis. Det var kul i början sedan blev det för varmt. När jag kom hem bytte jag om till bikini och har hjälpt pappa i trädgården. tagit det lite lungt och bara slappat. kollade nyss på termometern och den visade 33 grader i solen! Varför åka utomland när man kan vara i varma sverige!:)

Stirra på Justin bieber


Stirra på Justns näsa i 30 sekunder och kolla sedan på en vägg. Vad händer?
Värkligen coolt! Testa.

Handla

Jag fick handla själv. Hoppade över att börja flytta saker. Det är för varmt helt enkelt. Det stod i Aftonbladet eller Expressen att det var årets varmaste dag idag! Upp till 30 grader. Men hallå det har varit ca 30 grader hela veckan!? Nu ska jag plocka fram lunch.

Uppdate: Dagen slutade med maxgrad 35

Make Up Store


Dessa tre underbara färger skulle man vilja ha på naglarna i sommar. 130;- styck. Håller länge och finns i hur många färger som helst.


God morgon Lördag

Hej!
Idag ska jag börja packa ihop lite saker på mitt rum eftersom jag/vi har bestämmt att jag och mina fräldrar ska byta rum. Pappa bygger om altanen. Och mamma måste åka och handla men jag följer nog med och sedan hjälper hon mig. Solen skiner!

Fredags mys

Nu har vi ätit middag utomhus i värmen. Det blev någon slags biff med färskpotatis. Nu ska jag mysa med familjen och ha fredags mys. Vi hörs imorgon

Träning nej men jogging

Det blev ingen träning kände inte för det. Istället blev det en jogging tur. Varmt men skönt.30 grader ute. Nu ska jag duscha sedan är det middag.

Höstnyheter från Ellos

Hittade dessa kläder från Ellos. Väldigt snygga men jag känner mig inte motiverad att köpa dom ännu. Det är liksom sommar nu inte vinter. Blir kanske att klicka hem dom i augusti istället.

Den brun gröna tröjan ser så varm och skjön ut. Den rosa blusen passar perfeckt till ett par jeans och stövlar. Samma med den vita blusen men den skulle man vilja ha ett halsband också. det svarta linnet ska man ha under en klänning.Finns också i vitt.

Förmiddagen

Nu på förmiddagen har jag suttit ute och solat och plockat lite inomhus innan jag och syrran åt mackor på altanen. Mys! Fick byta om till shorts och ta av myströjan för det var för varmt! Kolllade på termometern och den visade 30.9 grader.

God morgon slapp dag.

Idag blir det en slapp dag. Tog precis på mig kläder; Mjukisbyxor linne och mjukiströja. Idag tänkte jag slappa städa lite i min garderob och sedan bara slappa. Solen skiner idag med så det blir väl ut och sola lite också. I kväll är det träning som jag känner mig tveksam till att gå på eftersom man springer i en timma först och tränar i en timma sedan. Phuu! Får se vad jag gör. Blir nog också mer bloggande idag.

Vänner

Tänkte skriva lite om vänner!
Jag har väldens bästa vänner. Mina vänner kan man luta sig mot om man villl eller be om råd. Min vänner har jag inte varit kompisar med hela tiden.

Min vän O gick jag Förskoleklass-3 med vi började inte umgås fören i 3. Sedan dess har vi varit bästa vänner. Eftersom jag och O var så mycket med varandra i början så blev snabbt våra familjer vänner. Det började med några middagar och sedan bestämde vi oss för att åka på skidsemester tillsammans. Efter det gick allt väldigt fort och nu när jag tänker igenom vad jag/vi har gjort tillsammans med O så är det ganska mycket; Skidsemester x2, Grand Canaria, Köpenhamn x2 och landet massor av gånger. det var alltså av mig och O som våra familjer blev vänner. Det känns bra!

Vännen I var det nästan samma ska med. Hon och jag har gått i samma klass i 3 år nu och vi har bara varit vänner i 1 1/2 år. Vi blev vänner efter en tävling i som var för alla skolar i sverige. I har alltid andvänt svart och jag har bara lite svart i min garderob men bara för vi blev kompisar så har hon faktist gått och köpt sig rosa saker som jag har inspererat henne med, och konstigt nog har jag fått mera svart i min garderob.;) Visst jag och I har väldigt olika åsikter men vi löster alltid det. Våra familjer är inte så starka som med O men det funkar.

Jag är väldigt tacksam för mina föreldrars stöd! Pappa och mamma som alltid hämtar mig när jag är hemma hos I. och för att ni har en så stark relation med O:s fräldrar så ni håller ihop våran vänskap.

Tack!


Forever 21


Kikade lite på Forever 21 och hittade dessa trå underbara klänningar utan axelband. Hoppas dom gör en Forever 21 i sverige snart längtar. Dessa kostar $22.80 styck.

Designa din egna Converse

Kollade runt lit på Converse.com och hittade att nu kan du disegna dina egna converse. Hur kul är inte det? Istället för att gå runt i vita eller svarta converse som nästan alla har kan du disegna dina egna med vilken färg du vill. Kostar lite mer men roligt. Ni hittar det på WWW.converse.com. har tyvärr redan två par men för er andra.

Nya sovkläder

Jag behöver nya sovkläder. Hittade dessa shorts på KappAhl för 129;- st. Passar perfeckt med ett linne nu i sommar när det är varmt! Vilken färg? Dom gula var söta

...

Vännen O åkte precis. Tänkte läsa några bloggar och gå ut sedan. I morgon är det fredag Jihhi! Eller?! Ja denna helgen ska jag iallafall vara hemma.

Schack rutor


vi bakade schack rutor! Mycket goda.

Sol, Spel och bak

jag och vännen O har varit ute isolen en stund nu vi spelade krocket ( stavningen?) nu ska vi baka

God morgon

God morgon!

Idag är jag pigg och inte alls trött! Beror nog på att jag gick och la mig tidigt igår. Idag väntar att vara med vännen O och sedan försöka att springa lite kanske. Ute är solen tillbaka efter regnet igår. Blir en rolig dag.

RSS 2.0