Min dag-sorry för dålig uppdatering

Hej!

förlåt för att jag inte har bloggat idag men vissa dagar vill man blogga lite mindre! oj är klockan redan 21.30.

Vaknade klockan 10 och åt frukost innan jag och syrran åkte in till stan och shoppade lite. Blev en byxdress på H&M för mig och en t-shirt och ett diadem för syrran. Fikade inne i stan innan vi åkte hem vid 2 tiden. När vi kom hem var vi trötta och la oss i min säng och kollade på Playa del Sol. Riktigt roliga avsnitt. Sedan var det träning för oss båda. Vi i handbollen skulle springa. Phuu säger jag bara! 7-8 kilometer sprang vi. När vi kom hem var våran tredje kusin här. Vi lekte och åt jordgubbar innan dom åkte vid 20 tiden. Nu har jag precis duschat och ska kolla lite på TV innan jag lägger mig tidigt idag. Trött!

Det var min dag.

Bloggandet bli i kväll

Jag kommer inte att blogga fören ca 20 tiden!

Trött

Känner mig tråkig och trött! Solen har någ tagit energi! Vi hörs imorgon med ny energi.

Många kramar

Min dag

Min dag har varit toppen. Gud vad mycket jag har hunnit med! Började dagen med att gå upp lite tidigare ca 08.45. Åt frukost och satte mig ute och solade lite innan syrran var klar för att åka till mormor och träffa kusinerna. Vi lekte på en lekplats i närheten innan mormor gjorde maten. åt spagetti och köttferssås och åkte sedan hem. Vid 4 tiden kom kusinerna igen och vi hoppade studsmatta och hade vatten krig;) helt plötsligt var klockan 5 och jag fick skynda mig att byta om till tränings kläder. åkte och tränade fotboll i 1 1/2 timma. Kom hem och åt middag med familjen innan jag duschade. På allt detta har det varit 30 grader hela dagen.


Solen

phuu! Solen skiner och det är så varmt! 29 grader. Nu blir det att fixa lite mer och sedan ta det lungt. Det går nästan inte att sola för det är så varmt.

Lunch med kusinerna

Vid 10.30 åkte jag och syrran till mormor där kusinerna var. Vi lekte på en lekplats som inte ligger så långt bort. Sedan åt vi spagetti och köttferssås hos mormor. Kom precis hem och tänkte blogga lite och sedan sola. Ca 4 kommer kusinerna igen och då blir det studsmatan som gäller.

Khaki


Hittade denna shorta på Lindex.se. Tänk den öppen en varm sommardag med jeansshorts och några armband. Och om man handlar för mer än 400;- så får man fri frakt nu!

God morgon

God morgon!
Vaknade för en timma sedan. Har precis ätit frukost och ska strax klä på mig. Idag ska jag träffa kusinerna igen och sola. Solen är nämligen redan framme och det är 20 grader. Vi hörs vid lunch

Veckans bild V.26


Taget förra veckan. Solen skiner och lövet blev väldigt bra framför solen sådär.


Mera bilder

Känner mig dålig på att lägga in egentagna bilder därför kom jag på att vi ska ha veckans bild. Börjar med det i dag och kommer att visa en ny bild varje måndag. Tycker det verkar roligt få se om det uppskattas!


Älskade

I eftermiddags kom mina älskade kusiner till oss. Vi åt just när dom kom men efter vi hade ätit tog vi fram jordgubbar och glass och fikade med dom! Kusinerna är 2 fyller 3 i juli och 4 år. Dom är så guliga. Vi hoppade studsmattta och lekte ända tills nu för 15 minuter sedan då dom åkte hem. Nu väntar lite bloggande och sedan ska jag kolla på TV.


Min klänning


Kollade runt lite precis och hittade min H&M klänning som jag hade på midsommarafton fast i mullvad. Jag har den i vit och köpte den i Köpenhamn. Ni hittar den på H&M.com och den kostar 299;-

Holebrook


Förlåt för suddig bild! Denna tröja vill jag har. Jätte snygg tycker jag! Jag tror den kostar 850;- Det var den det bara fanns 1 storlek kvar av. Va tycks?

varmt

Har sutit ute och läst och solat nu i en timma. känns så sjönt att ha sommarlov. Läste klart min bok som jag började på igår. Den var väldigt enkel att läsa men väldigt bra. Nu sitter jag och dricker Loka Citron. Mums!

Visar er strax min tröja som jag ska köpa men som det bara fanns 1 storlek av.

Min helg- Varning långt skrivet.

Min helg började i torsdags med att vi åkte till sommar stället. Bloggade ju i blien från mammas mobil. Vi kom fram ca 17. Packade upp lite och började städa. Midsommar afton börjde med en sovmorgon och sedan städade vi det sista innan vännerna kom. Åt en stor midsommarbuffe med sil,potatis mm innan vi gick mot midsommarfirandet som vi missade precis men mamma fick dom till att köra lite till så några av oss dansade. Efter det gick vi hem och bestämde oss för at gå och bada. tyvärr badade ingen för det var så mycket brännmaneter. Vi fiskade krabbor i stället.;) Hahahah. Efter kanske 1 1/2 timma gick vi tillbaka. På kvällen åt vi grillat fram till 20 tiden och sedan var det jordgubbar och choklad som gällde. Lördag vaknade vi tidigt av föräldrarna. Gick,Åkte till Smögen bryggan. hittade en tröja men det fanns bara en av den storleken och både jag och min kompis ville ha den så hon fick köpa den. Söndag var 1 familj kvar av 3. vaknade av värmen och vi bestämde oss för att ta båten på en liten sväng. Efter lunch åkte dom också hem. Idag har vi städat lite och sedan inte gjort så mycket mer. Men nu är jag/vi hemma.

Solen steker så jag ska ut och sola nu hörs!

Bloggande-måndag

BLIR MER BLOGGANDE PÅ MÅNDAG! HOPPAS NI FÖRSTÅR;)

Glad midsommar

GLAG MIDSOMMAR ÖNSKAR JAG ER ALLA! VI HÖRS I ETT INLÄGG I MORGON

Sitter i bilen

SITTER I BILEN NU PÅVÄG TILL SOMMARLANDET. MYCKET FOLK PÅ VÄGARNA.PHHUU!

I'm off!

Om några timmar, ca 2 åker jag till mitt sommarland. Detta betyder att jag inte kommer och blogga fören jag kommer hem på måndag. Tråkigt jag vet men kanske får jag blogga från mammas mobil. Ta nu och mys en helg med familjen eller bara med dig slälv. Pyssla om dig med t.ex. ett hemma spa eller bara tänd massa ljus och läs en bok. Och glöm inte att fira midsommar och äta mycket potatis och sill.

vi hörs på måndag Många kramar Mode och Bilder bloggaren


Out fit

Idag kör jag med väldigt slappt; Kjol från H&M och linne från prismarket i London.


God morgon

Vaknade för ca 20 minuter sedan. idag ska jag packa och hämta lite saker på bibloteket som pappa bad mig göra.
Nu ska jag käka frukost.
vad tyckte ni om bildernaigår?

Hörs senare

Zoo-Bilder

Här kommer Zoo-Bilderna

Först såg vi Lejonen.

Sedan aporna, Dessa var så söta för dom bar på en liten unge.

Alla apor verkade ha ungar samtidigt.

Jag vet inte vad detta djur heter men den var vaker med alla sina färger.

Såhär nära var vi björnarna utan nägot glas imellan oss. Riktigt häftigt.

Mina favorit djur på zoo.

Elefanterna var stora och och bruna.

tigrarna var också väldigt stiliga när dom låg så på denna sten som kungar.

zebrorna tycker jag är väldigt fina djur med sina ränder.

man trodde inte att girafferna var såå höga som det var.

Var bara tvungen att ta en bild på en blomma. Väldigt vacker bild tycker jag själv.

jag vet inte riktigt vad detta djur heter. Vi trodde att det hette lodjur men det hette det inte.

Blev väldigt nöjd med bilderna. Sorry för det tog sådan tid.

Vänta

Strax kommer äntligen bilderna från Zoo i köpenhamn. Bara vänta

Blev som jag ville

Onsdagen blev precis som jag ville. Först lite shopping sedan lunch efter lunch och fram till nu har jag varit i solen och läst tidningar, min bok, haft pedikyr, hoppat studsmatta och solat + ätit lite kakor som jag köpte imorse:)

Nu ska jag blogga lite mer och sedan fortsätta att mysa

Sol, Sol, Sol

Har varit ute i solen hela eftermiddagen med en tidning och min bok. Kanske att jag somnade lite också, jag var väldigt trött. Känner nu hur varm min hud är efter lite solning också. Har precis ätit middag, Köttfärssås med pasta blev det, Mums! Har sprungit runt i min bikini hela eftermiddagen också. Blir nu fortsättning på min mysdag ute,

Kramar

Shopping eller inte

Hej!

Kom precis hem från shoppingen ja eller vad ska man kalla det jag shoppade inte några kläder så man kan nog inte kalla det shopping. Jag köpte massvis med kex i den billiga kex affären. Vid lunch tid åkte vi vidare till IKEA och åt där och gick sedan där lite. Hittade en vas som behövdes i sommar stugan. Så det blev ingen kläd shopping men ändå!:)

Hörs snart

God morgon

Vaknade 09.30 idag av min lilla syster. Idag väntar shopping och sedan slappa och läsa lite eller sitta vid datorn. Dom här 3 dagarna som jag har varit ledig har jag kännt mig så trött. Både på morgonen och på kvällen. Jag tror att all trötthet kommer från vårterminen i skolan då det var mycket att göra hela tiden. Denna vecka ska jag försöka att sova ut och bara göra sådanna saker jag vill.

Hörs snart

Adrenalin

Kom precis ut från duschen. Sprang säkert 1 1/2 km. Känner mig trött men adrenalinet pumpade när jag sprang och jag har kvar lite nu. Ska kolla på TV en stund och äta lite frukt som efterrätt. I morgon väntar shopping igen men med mormor:)

Hörs imorgon bitti Många kramar

Mode och Bilder bloggaren

phhu

Nu har jag läst lite bloggar mm. Jag ska ut och springa nu sedan duscha och kolla lite på tv innan jag lägger mig! kommer nog somna snabbt idag känner mig nämligen redan trött! Hörs imorgon

Många kramar
Mode och bilder bloggaren 

Vem bar klänningen bäst?


Fergie                                         Julianne

Klänningen kommer från Camilla and Marc. Men vem bar den bäst Julianne Hough eller Fergie?
Jag tycker Julianne.

Min nya Bikini




Min nya bikini. Ingen speciel men den passar mig perfect! 149;-


Hemma

HEJ!
Kom hem för 30 minuter sedan. Hittade en snygg brun bikini på H&M. Gick också runt i andra affärer som nu har REA. Det är REA i alla butiker nu så om man hittar något är det bara att köpa. Jag var inne idag på Gina tricot, H&M, Monki och Indiska. PÅ gina tricot hittade jag en tröja men den fans inte i min storlek.:(

Visar er bikinin sedan.

Out fit

To day: svart,lila,vit och rosa prickig klänning och svarta strumpebyxor.

God morgon!

Hej

vaknade för en stund sedan. Igår blev det inte så sent men jag var jätte trött imorse. Började visiligen (stavas det så?) på en ny bok men jag läste bara till 22.30. Jag har fått för mig att jag ska läsa ut nästan alla böcker som jag har sparat på mig under åren nu i sommar och jag har bara 5 böcker kvar två av dem är eclipse och Harry potter 5:t boken. Kommer nog inte hinna läsa ut dem i sommar men jag ska försöka.

Idag ska jag åka till stan och köpa en ny bikini tänkte jag.

Så vi hörs.


Blått vs Vit


Vilket är snyggast? Jag tycker båda har lite marint i sig eller? kommer från Bubbleroom

Missa inte


Nu har Ellos midsommar rea med många märkes kläder som har upp till 70% rabatt.
Missa inte det!

Sommarlov

Har nu varit ute och tagit lite foton och bara tagit det lugnt. Känns helt underbart att ha sommar lov och jag tror inte jag har fattat det ännu det känns liksom om jag måste lägga mig en tid och måste packa skolväskan. Men det behöver jag inte!

Hörs snart


Mys

Satte mig ute i solen och läste färdigt min bok När jag hör din röst eller New moon. Har städat lite och ska snart äta lunch.

Hörs snart

Out fit

I dag har jag på mig prickigt linne från Spanien (kommer inte ihåg vilken affär) och svrta shorts från H&M


God morgon

Hej!
Tog i morese en sovmorgon till 9.45. Det behövdes. Har ätit frukost nu och tagit på mig. Idag ska jag städa lite och vara ute. Solen skiner och det är 22 grader.

Hörs snart

Adidas

Tänkte ladda upp med lite nya tränningskläder inför hösten.



Detta trännigs sett kan vara andvändabart i höst när kylan kommer och man vill ut och röra sig. Ni hittar det på Adidas.com/

Hemma

Hej!

Nu är jag hemma efter en rolig helg. Vi åkte i fredags klockan ca 12 innan dess hade jag skolavslutning! Jihhhi! Vi kom fram ca 13.30 och spelade då våran första handbollsmatch på cupen. Vi spelade lika och var lite griniga. Nästa match förlorade vi. Vi åkte sedan till skolan vi bodde på och duschade och bytte om, åt sedan middag och åkte med bussen till en arena som skulle invigas. Sävehof mot Kroppskultur möttes och Sävehof vann. Åkte sedan hem och la oss. Lördag vaknade och åt frukost sedan väntade två matcher. På kvällen var det Disco. Jätte roligt!!
La oss 23. Vaknade av våran trännare som sa gå upp nu! klockan var då 06.15 Jag var sååå trött! Spelade två matcher och vann båda. Åkte sedan hem. Nu har vi mormor på besök och vi har precis ätit. Just nu är jag jätte trött men jag ska sitta vid datorn och läsa lite bloggar och titta på Justin Biebers nya video.

Bloggar mer snart. 

Nyheter


Såg denna klänning på H&M precis. skulle matcha den med några armband och gladiator sandaler. Endast 299;-

Inget bloggande

Hej!
Nu bloggar jag inte fören på Söndag. Detta för att imorgon hinner jag inte och jag är inte hemma ihelgen.
Ska duscha och sedan ska jag och vännen locka och platta hår inför imorgon.

Hoppas vi hörs på Söndag.

Många kramar

God morgon!

Vaknade för ca 1 h sedan fick ligga kvar och måna mig en stund känndes underbart!
Bloggningen kommer att var dålig i eftermidddag och i helgen. I eftermiddag kommer en vän hem till mig och hon ska sova över för imorgon är det SKOLAVSLUTNING!!! Äntligen! Efeter skolavslutningen ska jag åka till en cup!
Ska sova över där så därför blir det inget bloggande på Fredag, Lördag men på söndag kommer jag hem men vet inte vilken tid! Försöer att blogga lite mer idag så ni får läsa under helgen.

Hörs när jag kommer hem igen!

1-0

Vi vann matchen med 1-0 idag! Jihhi!!
Känner mig jätte trött nu och ska äta lite och sedan lägga mig. Blir kanske lite TV också.
Vi hörs i morgon bitti.

Många Bamse Kramar

baka baka liten kaka

Var precis ute och fotade lite i den fantastiska sommaren som är ute nu! Fotbollsmatch ikväll och vi har fikat så jag och mamma bakar nu! Just nu dricker jag mycket vatten för det är vamt och jag ska orka springa på matchen.

Hörs snart

God dagens

Hej!
Efter en veckans monligt och regn blev det äntligen sol idag!:)
Vi hade idrottsdag i skolan och vi höll på med olika grenar under hela dagen. Jag var bara med på stötta kula och jag kastade/stötte längst. 7.63 m. Nu ska jag gå ut lite.

Hörs senare

Klänning


Hittade denna urgulliga lilla klänning på Brooker och bubbleroom. Visst var den fin!? 299:-

Sista sommar köpet

Saknar du kanske en bikini till sommaren?!




Snygg bikini till bra pris. I sista minuten inför sommaren. NI hittar den på Bubbleroom och kostar 228;-

Bättre nu!

Hej!
Hra precis ätit och jag känner mig mycket bättre nu. Jag är inte alls trött. Träningen var rolig vi badade nämligen i en pool i närheten. Det var kallt så vi började att spela vollyboll. Det var jätte roligt och vi torkade oss jätte snabbt.

Nu ska jag BLOGGA MER och Tipsa er om klädersplagg.
Kramar

Träning

Nej, nu måste jag packa och sedan åka och träna. Eller träna och träna vi ska hitta på något annat roligt istället.
skriver mer när jag kommer hem.

Kramar

Jumpsuit


Denna Jumpsuit såg jag på H&M idag. Passar perfect till sommaren när man ska ner till stranden. LÄtt att ta på och lätt att ta av. Ändast 99;-

Trött

Hej!

Känner mig trött idag! Vet inte varför?!

Hörs snart

Hörs imorgon

Ska duscha nu. Känner mig lite ofresh efter badet i havet idag så vi hörs imorgon!

Många kramar

Converse

Vita,Svarta,Blåa,Röda;Rosa alla är lika snygga och bekväma
Mina Converse är helt underbara jag har både vita och svarta och jag älskar dom!
dom är ganska dyra men dom håller ganska länge och är snygga och bekväma!
Om du ska åka utomlans köpdå converse där för t.ex i London är converse billligare än i svarige.
799:- svenska kronor

Mango


Hittade denna KLänning på Mango och kännde att varför inte! Passar både till sommaren och vintern!
Ni hittar den på Nelly och Mango.

Köpenhamn

Här kommer några bilder från Köpenhamn. (tog fler men kan inte visa alla!)


Tivoli

Tivoli

Många fina blommor på Tivoli

Blommor från Tivoli

Tog en av mina nya favossar på Tivoli är blomman inte underbar?

Ströget på Lördan! Mycket folk

Ströget

Efterrätt på Hard Rock Cafe på lördags kvällen

Jordgubbar både på kvällen efter Hard Rock Cafe och på morgonen till frukost

Zoo på Söndagen. (kommer fler bilder på djur imon!)

Detta var några få bilder från Köpenhamn!

Hörs snart

Bada

Hej!

Idag har vi varit på utflykt i skolan och jag badade! Det var kallt men det gick! Vi åkte ut till en ö och badade och åt våran matsäck och bara hade kul. Ska snart visa er bilder från helgen i Köpenhamn.

Hörs strax

Köpenhamn

Hej!

Kom hem för en stund sedan. I Köpenhamn har det varit toppen! Fredags morse åkte vi tidigt till helingborg och tog färjan över. Där ville papporna köpa öl så vi gick in på en anna affär sålänge. Sedan åkte vi vidare mot Köpenhamn. När vi var framme checkade vi in på SAS Radisson och gick sedan ut på stan en stund. Senare på eftermiddagen var det Tivoli som väntade och jag  och vännen O åkte nästan allt! Gick tillbaka till hotellet klockan 22. Lördag var det frukost 9 och sedan en hel dag shopping. Idag var det först frukost och sedan åkte vi till Zoo. Som var ett Zoo som var jätte fint. Vi såg blandannat isbjörnar,björnar, tigrar, girrafer och leopader. Sedan åkte vi bron till Farmor och Farfar. Dom blev jätte glada att se oss!;) Nu väntar familjen på mig vi ska ta en liten fika.

Visar alla bilder från helgen i veckan!

Kramar Mode och bilder bloggaren

Packat klart

Nu har jag packat klar! Känner mig trött och ska nog lägga mig snart!
Hoppas vi hörs imorgon bitti man vet aldrig!
Om inte så får ni ha en underbar helg och jag lovar att blogga om jag hittar en dator eller när jag kommer hem!

Trevlig helg alla
Önskar
Mode och Bilder bloggaren<333

Packa

Nu ska jag packa inför KÖPENHAMN kanske att jag bloggar sedan eller i morgon!

Hörs

Älskade klocka



Min klocka är väldigt vacker. JAG ÄLSKAR DEN!! Det är garanterat ett tips för den kostar inte så mycket och om man bara ska ha den i några månader är den perfekt! Kommer från Glitter

Bakat Muffins







Såhär fina blev mina Muffins idag! Man bir sugen på en bara man ser bilden. Ska ta en nu innan jag lägger mig!

Baka Baka liten Kaka

Nu kom pappa och han tyckte att vi skulle baka så då gör vi det!:)

Twist&Tango


Hittade denna kjol på Twist&Tango och kände direkt sommar. Kjolen passar till linne och några stora accesoarer. Armband mm

Jobbig dag!

Hej!
Har varit hemma en stund nu men har inte orkat att blogga. Jag känner mig trött och lite sliten. I skolan idag jobbade vi i grupp. I kväll ska man presentara ett arbete för hela klassen. Vi i våran grupp gjorde en presentation på datorn. Ska snart iväg till skolan igen. Vi ska ha en eftermiddag lektion och får imorgon komp ledigt vilket passar underbart för imorgon åker vi till Köpenhamn! Jag kommer alltså inte blogga fören på Söndag tror jag?! Kanske finns det en dator jag kan låna och om det finns det blir det ett snabt inlägg. Bloggar mer om några minuter!

Kramar <333

Out fit

Idag har jag på mig; Lila Zara klänning, Strumpebyxor, Svart omlått tröja och ett armband.

God morgon!

Vaknade för en halv timma sedan. Har käkat frukost och sedan tagit på mig. Ska snart kila iväg.
Hörs i eftermiddag

Kramar

...

Hittade ingen bild på tröjan och jag har inte laddat upp bilderna ännu.

Hörs imorgon

Shopping

Hej!

När mamma kom hem i eftermiddags tyckte hon och syrran att vi skulle åka och shoppa lite så det for iväg.
Syrran köpte jätte mycket och jag hittade ett vit linne på H&M visar det sedan. Provade massor av vita klänningar för det är något jag saknar i gaderoben med hittade inte en ända. Tråkigt när man inte hittar något!

Hörs snart

KyssJoHanna

Kollade in KyssJoHanna precis och jag hittade lite smycken som jag gillade.

Tip's mamma kolla på Presenter och sedan Dotter. hittade en del som var sött där.

www.kyssjohanna.se

Stickat

     

Stickat är fint i sommar och höst. Svart eller ljus brun?
Kommer från Nelly och Cheap Monday


Fruktansvärd dag.

Hej!
Kom hem precis och som jag skrev i morse så skulle vi stadsvandra och kolla hur det såg ut under en bro..!
Bro besöket var föst och då piss regnade det. Jag försökte hålla håret torrt så jag drog på min luva över huvudet.
Det var kallt så vi gick in och satte oss och vilade. Sedan fick vi skynda iväg till stadsvandrigen som vi skulle träffas på vid 11.30 vi gick omkring i stan och kollade upp saker. Men vi blev så blöta att vi tröttnade på gå omkring där.(vi var INTE lite blöta utan allt var genom blött) så vi svarade på några frågor sedan gick vi mot möttes platsen. Vi frös och var blöta så vi fick åka hem. Vi skulle igentligen äta ute på stan men det regnade så mycket att vi inte hade lust så nu sitter jag med min matsäck och äter framför datorn istället. Fast det har varit jobbigt idag så är jag ändå på väldigt gott humör.

Hörs senare

Out fit

Svart omlått tröja från Kappahl, Jeans GRUNT, linne Vero moda, skor HUNTER, jacka H&M

God morgon

Hej!
Vaknade för 1 h sedan. har ätit frukost och plattat håret.(och tagit på mig) ska snart åka iväg och möta en vän sedan ska vi fortsätta med TEMA veckan. I dag ska vi stadsvandra och kolla på en sak till. (kom inte ihåg vad den hette!!???)

Vi hörs när jag kommer hem

Bilder

Jag har tagit en del bilder nu i två år. Satt precis och kollade igenom några bilder från 2009 och tog bara med vissa. Blir ganska många...


Ett rött bär från en buske. Taget i skåne

Röda bär från en buske. Taget i skåne

fantastisk blomma. Taget i skåne

Blåa bär. Taget i skåne

Rosa rosor. Taget hemma.

Snigeln kom fram i regnet. Taget hemma

Ser ut som en bukett men det är en blomma i närbild. Taget hemma

Nypon. Taget hemma

En av mina absoluta favoriter. Ogräs. Taget i rabatten...

bär till en blomma. Taget i skåne

Plomon som inte har mognat. Taget hemma

En av mina favoriter. Lök blomma som vi hade i vintras. Taget hemma.

Några av mina första bilder som jag har bloggat om. Vad tycker ni???
Komentera gärna.

Hörs imorgon kramar

Träningen

träningen var fnittrig och rolig och vi fick övat på fintar mm. har precis ätit och ska nu duscha och sedan blogga lite mera och sedan SOVA!! + kjanske läsa lite i min bok!

Hörs snart

Hemma

Hej!
Nu är jag hemma efter en rolig dag. Vi har ju TEMA vecka denna vecka så på morgonon tog vi en spårvagn ut i skärgården och kollade upp saker under resan dit. På eftermiddagen var vi i två kända byggnade. Det har vissligen regnat hela dan men det har ändå varit roligt. ikväll ska jag träna och sedan lägga mig tidigt ( hoppas jag )

Hörs snart

Väska

Köpte denna väska idag på Lagerhaus. Vist var den gullig! Några andra saker fick också följa med hem men dom kan jag inte visa. Presenter...

Åker nu

Nu ska jag snart sticka iväg. Känner mig lite trött idag men det får gå. Kommer hem vid tre tiden. Ska försöka att titta på lite sommar presenter till vännerna innan jag åker hem. Har med mig kameran idag också.

Hörs senare Kramizzar

Out fit

Idag blev det Svarta Gruntjeans, Lilla Linne från Prismarket, Lilla kofta från H&M, Svarta Converse och min sommar jacka.

God morgon!

God morgon.
Vaknade för en halv timma sedan och har nu ätit frukost och ska snart klä på mig. Idag väntar Tema Vecka i skolan så vi ska åka omkring i staden och kolla på olika byggnader mm. Åker inte hemifrån fören klockan 8.15 så det bli nog ett inlägg till.

Många kramar

God natt

Ska snart lägga mig. Trött efter dagen som varit!

Hörs imorgon Kramizzar

http://veromoda.bestsellershop.com/

Kolla in denna sajt!
Hittade den nyligen och där kan du köpa kläder från; Vero Moda, Name It, VILA, ONLY och Jack Jones. Hittade dessutom  många snygga klänningar.

Hörs senare

Skolavslutnings skor


HIttade dessa par på H&M och tänkte att det skulle passa på skolavslutningen. Passar nog till min rosa Zara klänning. Sandaler är väldigt populärt i sommar så hittar man några så får man nog köpa dom direkt. Ska tänka på saken.

Åker vi

Nu har vi ätit så nu ska vi köra syrran till hennes träning och sedan ska vi åka och handla lite blir mat och kanske något litet.

Hös sedan Kram

Hemma

Hej!
Kom hem för 1 h sedan. Dagen har varit bra. Vi sjöng in på en CD och jag var närvös men det gick bra.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag tror att jag ska gå ut och fota lite för som jag berättade regnardet här nu och blommor mm blir fina med lite regn på. Kanske att jag laddar upp dem sedan.

Hörs Kramizzar

Underbara

Dessa två underbara kläningar hittade jag på Nelly.com

Denna är perfect till stranden och är den för fluffig kan man ha ett bälte i midjan.

Perfect till alla sommarens kalas.


Out fit's

Idag har jag på mig en somrig ceris kläning från H&M, Svart omlått tröja från Lindex, svarta strummpebyxor från Lindex, Svarta Hunter stövlar och min sommar jacka.

God morgon

Vaknade klockan 07.30 och gick upp och åt frukost. Har klätt på mig och ska snart skriva ett nytt inlägg "Out fit" men det blir om en stund. Idag väntar Regn utanför fönstret, sjunga in på en CD och kanske en joggingtur när jag kommer hem. Nu ska jag snart åka iväg.

Klädes tips





 Dessa fyra underbara kläder kommer från Odd Molly och dom vill jag ha! Tyvärr suger det till lite väl mycket i plånboken om jag skulle köpa dom. Får bli att önska sig dom t.ex. Allt från Nelly.com

Nu ska jag inte blogga mera idag!

Nu vet jag hur man gör

Nu lärde jag mig att ladda upp bilder blir nog mera imorgon.

 Kramar Hörs imorgon

Sveriges Nationaldag





Idag är det sveriges nationaldag Det får man inte glömma. Har sett massor av hissdae flaggor så Heja Sverige

Trött

Jag är trött efter helgen som gått det är både roligt och krävande att passa kusinerna.

Hemma

Nu är vi hemma igen efter en underbar helg. Vi har varit med våra kusiner som är 2 och 4 och har sjösatt våran båt. Jag har ochså "fått färg" som pappa säger. ( blivit brun/röd i ansiktet) nu ska jag plugga lite på en text och ta det lungt. Hur har ni haft det?

Kramar

En bra dag idag

Idga har det varit en bra dag! Solen har värmt och jag har gått runt i shorts hela dagen. I morgon blir det fredag och jag kommer inte blogga fören på Söndag kväll för att jag ska resa iväg. Blir en tråkig helg för er men kom ihåg att unna dig något specielt då!

Hörs kanske i morgon många kramar

hemma

Nu är jag hemma och jag har med mig vännen I så jag bloggar senare i kväll. nu ska vi ut för det är fortfarande varmt!

Kramar

God morgon

Vaknade idag och tänkte shorts. Det blev shorts men jag har med mig leggiong som det skulle bli kallt. Idag väntar vanlig skoladag och att kanske vara med vännen I. Bloggar mera i kväll. Nu måste jag kila iväg.

Ha en varm dag kramar

Vad fort dagen gick!

Bloggade ju vid lunch och sedan sprang tiden iväg. Min vän kom och vi blev så varma att vi bestämde oss för att ha vatten krig i solen. Det har varit så sjönt att vara ledig i dag och nu lägtar man extra mycket till sommar lovet.
har varit och tränat precis så nu blir det dusch och edan blir det frukt+ kanske glass till efterrätt.

Hörs imorgon Kramar

Gårdagen

Igår var det stora dagen D då vi hade våran konsert som jag har bloggat om. Det var roligt och stressigt hela dan och den ynka timman jag var hemma ville jag tyvärr inte blogga på eftersom det tar så mycket energi att stå på en scen och se glad ut. Sedan när jag kom hem var klockan 22.30 och jag var dö trött. I morse vakande jag 9.45 med ett leende på läpparna. Jag är ledig idag tänkte jag för mig själv. Så på förmiddagen har jag städat i Hårsmyckes lådan och nu precis har jag ätit.

Hörs om en liten stund. tänkte sitta vid datorn nu en stund.

RSS 2.0