Städat

NU på eftermiddagen har jag städat i mitt rum. Jobbigt men välbehövligt. Nu blir det inte ber bloggning idag. Jag är nöjd med det jag har gjort idag både här på bloggen och i mitt rum. I morgon bitti vill jag vara ute tidigt och fota gräset när det är lite frost. Får se hur trött jag är. Kram

Vilken klänning från H&M var absolut snyggast? Gillar alla men vilken tycker ni jag skulle sattsa på?

Svenska New York fruar

Nu har jag kollat färdigt på webben. Blir mat strax hörs sen kram och puss

Nyheter från H&M

H&M har fått in 10 sjukt snygga klänningar i puder rosa, svart och grön/turkos
 
Jag tycker alla är snygga och vill ha alla. Är det möjligt att köpa alla?

Okej skol dag

Hej!
Skolan var helt okej med 5 lektioner, lite seg matte innan lunch men annars bara rolig. Kom hem för 45 minuter sedan, har sedan dess suttit med spanska glosorna Phu. Nu tänkte jag kolla på Svenska New York fruar webben och sedan BLOGGA!

Kram


God morgon!

Här var det riktigt segt imorse. MEn nu är jag uppe och ska strax åka iväg mot skolan. Idag är det kort kort dag med 3-4 lektioner+ att ajg är ledig i kväll. Ska göra några läxor och bara mysa, säkert kolla in några tv pogram på webben då jag missade hela Idol och Svenska New York fruar i veckan.

Hörs senare kram

lånnngg skol dag

Trött idag, skolan var lååånnng men ganska rolig. jaja ska strax äta och sedan träna. kram


Veckans bild v.39

 
Idag blev det en bild på dom små söta smarties mini som jag vann förra veckan i en liten lek. Bara för skoj skull. Taget i måndags.

Låååånnnng dag

God morgon!
Igår kväll var det fotbolls träning sedan äta framför idol och sedan gick jag och la mig och läste lite. var grymt trött!

Idag väntar lååååånnng dag. slutar inte fören vid 15.30:( jaja. Fick pratat med O igår och det känns bra nu! Puss på dig! Ska lägga in veckans bild nu så den kommer upp om några få minuter.

Hörs senare idag

Arg

Hej!

Vet inte vad jag ska säga om denna dag. cooper testen var bra hann springa 10 varv men var inte nöjd. Fick j*vligt ont i magen när jag sprang så jag fick gå 2 varv innan jag kunde fortsätta. Är arg på skolan som inte kan informera om att jag först har håltimme i 45 minuter och sedan var lektionen instäld satt alltså och väntade i 50 min istället för att åka hem:( Har tyvärr inte hunnit lägga in veckans bild ännu.  Nu blir det fotbolls träning och sedan kanske lite bloggning

Ledsen att jag inte har någon blogg lust

Sol för sista gången?!

God morgon!
I dag är det sol! Sisita gången?! Idag äär det spanska, svenska, gympa och musik på schemat. Tror det blir cooper (stavingen?) test ska försöka springa minst 6 varv på 12 minuter. Hoppas hoppas jag klarar det. Nu ska jag fixa det sista innan jag åker iväg. Kram

vad ska ni göra idag?

Små söta smartis

Tog några söta bilder på min mini smartis som jag fick förra veckan så söta. Visar dom imorgon som veckans bild. Nu blir det tv kväll med kanske lite läxor. Hörs imorgon då jag har sovmorgon/håltimma tills 9.45. Funderar på att göra en grej vid halv åtta tiden. Får se.

Kram

Konstigt

Humm Bloggade jag inte i morse? Jo det gjorde jag. Har ialla fall inte publicerats eller finns i arkivet. Konstigt! Jaja jag skrev iallafall om vad jag skulle göra idag.

 Idag har jag haft en ganska lugn dag. Började vid 10 med mentorstid sedan musik lunch matte diagnos och so prov det sista. Phu hoppas jag klara mig det känndes ändå okej. Nu har jag suttit med Fysik läxan. Gillar inte det fysik är som matte fast svårare. Det ända roliga är när man får labba och mäta mm.

Tänkte fota lite nu! Har ni några tips när ni fotograferar?

Bloggar i pausen

Hej!

NU har jag pluggat färdigt på inför so provet. Sitter och kolla på tv och ska bara blogga snabbt i pausen. I morgon blir det sov morgon till 10.

God natt säger jag nu

Läxor

Har suttit med läxor nu. Känns som man aldrig kan sluta plugga. Nu sitter jag med spotify och några bloggar.

Hörs senare

Hemlig Heten


Läser världens bästa bok nu! Lurent som är adopterad och ska hitta sina riktiga föreldrar. Sjukt bra. Läs den!

Sent men kul

God morgon!

Blev en sen kväll igår. Matcherna var slut runt ett-tiden sedan var det 1 1/2 timma hem i bilen. Efter en halvtimma somnade jag och vaknade när vi var hemma. Tog en dusch vid 02.30 och slängde mig i sängen sen. vaknade vid 11. Nu har jag ätit en minimal frukost och duschat. I dag ska jag plugga lite inför provet och sedan vila. Trött som f*n.

Kram

Heja på oss!

Nu åker vi iväg mot cuppen. kommer hem vid 1 tiden inatt så vi hörs imorgon! Glöm inte att heja på oss.

Kramar


The Devil Wears Prada


Har suttit sedan lunch med denna film! Gillar den verkligen har sett den 5 gånger nu! Är trött men ska vila lite till snart blir det middag och sedan åker vi mot cuppen. blir en lång kväll. Bloggar innan jag åker.

10 timmar sömn

God morgon! Här har jag sovit mer än 10 timmar så jag är utvilad. Blev lite sent igår. Idag ska jag slappa och inte göra något speciellt. Blir att städa lite och läsa min bok som är jätte bra! Nej nu ska jag kolla in bloggar, blogga och klä på mig.

Kram


En trött men glad tjej

Nu kom vi hem! Jag är en trött emn glad tjej som stax ska sätta sig vid tvn med frukt och choklad och kolla på de inspelade Idol. I morgon ska jag sova ut och sedan spela en cup sent på kvällen mellan 20-1 på natten.
Hörs imorgon vid 11 tiden. Kram

Rolig dag

Hej!
Idag var skoldagen riktigt rolig. KOrt och med mycket rast. har suttit och läst lite i en ny bok som vännen I tipsade om. Har ingen riktig blogg lust idag. Snart blir det en eftermiddag med familjen på nöjesparken. Hörs när jag kommer hem

Spotify

har suttit och lyssnat på spotify i en timma nu och jag kan bara säga en grej JAG ÄLSKAR DET! Nu blir det någon läxa och tv. Hörs imorgon bitti! Kram

Underbar skjorta


Såg denna underbara skjorta på Vero Moda precis. Älskar den! Ändas 299.50;-

Idrotts dag

Dagen blev inte så tråkig iallafall vi gjorde lite olika grenar som kasta ärtpåsar, sparka fotboll, hoppa säck och gå. Har nog gått mer än 4 km idag. När vi kom hem jag och I satte vi oss vid Tvn och bara slappade. I åkte för en stund sedan och nu sitter jag och utforskar spotify som mamma fixade igår. Blir dator en stund sedan blir det läxor+tv.

Hörs

Idrotts dag=:(

God morgon! idag är det idrottsdag i skolan:( Inte så kul. Jag skulle hellre ha lektioner än idrottsdag så tråkigt känns det. Efter idrottsdagen som slutar vid 14 åker jag och vännen I hem till mig. Så jag vet inte när jag bloggar. Mer i eftermiddag/ kväll tror jag. Kram

Vad ska ni göra idag?

Check lista

Kollade precis in min förra check lista och fylde på och kryssa i.

Ny väska (x)
Ny sommar/höst jacka (x)
Ett 5 ämnes block (x)
Ett par skor till ( )
Nya ringar ( )
Blondinbellas bok Egoboost ( )
Eclipse (boken) (x)
Breaking down ( )
Cardigans vit och svart ( )
Jeans leggings ( )
Nattlinne ( )

Har lite kvar att kryssa. Nattlinne, Braking down och egoboost ska jag föröka köpa nästa vecka. Annars hoppas jag på att jag hittar något i helgen eller på nätet.

Sött från KappAhl

Riktigt söta plagg+accesoarer från kappAhl hittade jag nyss. Plagg nr. 4 blev direkt min favorit. Gud var snygg!


överasking

Hej! Dagen var sådär rolig. Kom på att vi skulle ha en överasknings present till ..... i klassen när h*n fyller år. Nu har jag precis ätit middag och ska kolla upp en grej om valet. Hörs strax

Pigg dag

God morgon!
var inte så rolig igår, Trött och lite sur. Men idag är jag mycket piggare. Nu ska jag strax åka iväg till skolan och a våran längsta och tråkigaste dag men humöret är på topp endå.;) Vädret är kallt med en liten sol.

Hörs klockan 16 Puss o kram

Tråkig dag

Hej!
Jag är ledsen att jag inte har bloggat på hela dagen! Började med att jag kom upp lite sent. Duschade och åt innan jag åkte iväg till Fysiken, bild, spanska, gympa, lunch, musik och svenska. Ganska rolig dag. Kom hem och vilade sedan var det träning. Min dag var inte så rolig. Nu ska jag duscha för tredje gången idag. Sedan blir der tv ellr något annat

Kram

T r ö t t

Trött! Känner mig sååå trött nu när det regnar. Blir nog tv och ljus sedan för här regnar det och jag har ingen lust alls att göra något annat. Pappa lagar mat och syrran kommer hem snart.

Trötta hälsningar


Classified

Blondinbellas kläder har kommit och en av klädesplaggen är tröjan "Sunday" den finns i färgerna blå, vit, ljus rosa och rosa.
 
Är lite osäker på om bild nr. 2 och 3 är samma färg, det ser inte ut som det men det står samma i färg informationen. Bild nr. 1, 3, 4 och 5 kommer ifrån Bubbleroom.se och bild nr. 3 från Nelly.com. Alla kostar 449;- styck. Min favorti färg är nog den rosa och blå. Den rosa var snygg och den blå skulle jag ha tillsammans med jeans.

 Vilken är eran favorit färg på tröjan "sunday"?


vilken dag!

Vilken bra dag jag har haft idag.

 Började med att jag träffade mina kära klasskompisar på stationen innan vi tog tåget till min frökens hållplats. Där fick vi i uppgift att hitta massor av saker som stod på en lista. Enkelt och roligt, gick 2-3 km innan vi kom fram till frökens hus och grillade korv, hamburgare och massor utav marshmallows. MUMS! Själv åt jag bara 4 stycken men ändå. Sedan körde vi en lek ni vet "hand mot knä" "öra mot armbåge" "ben mot rumpa". Tillslut vann vi. Blev en liten vinst utav små smartis burkar fylda med små söta smartis (visar er senare). Sedan var det dax att åka hem så vi gick mot stationen sedan hem. Har pluggat nu inför Svenskan och spanskan nu. PHU! Satt också och lyssnade på musik CD:n som våran fröken har bett oss lyssna på och målade naglarna, blev lila denna gång.

Nu blir det mer data kram

Veckans bild v.38

Veckans bild denna vecka har blivit min favoritbild. Taget i går.

God morgon

God morgon! blev en liten sovmorgon i morse sedan var det bara att gå upp och fixa matsäck och väskan inför dagen. Nu ska jag blogga och fixa det sista innan jag åker iväg mot stan opch möter upp våran klass. Funderar på om jag ska ha converse eller Hunter idag det är bllött igräset men sol ute. Bra fråga!

Kolla in vid 3 tiden då kommer veckans bild upp!

imorgon

Blev en sväng jag, mamma och vännen O. Nu är jag trött men glad att klockan bara är 19 blir lite läxor kanske och sedan tv. I morgon är det "klassens dag" då vi ska åka och grilla och spela kubb och bränboll hos våran snälla fröken. Hörs innan jag går imorgon

Säger God natt nu

vad tycker ni?

Nu ska vi ha gäster, mormor och morfar kommer. Ska fixa mig lite.

Vad tycker ni om veckans bild?

Veckans bild v.37


Kom på precis att jag inte hade något veckans bild denna vecka men nu kommer den. Taget på en buske i trädgården idag. Symboliserar hösten.

Plugga


Har suttit och pluggat och gjort några av veckans läxor. Känns skönt att ha dem gjorda. Nu ska jag sitta vid datorn och spela eller ta lite foton blir nog att ta lite foton. Kram

Sent men kul

God morgon!

Vilken lyckad kväll det blev igår. Vi åt god soppa, chips, choklad musse och godis och hade väldigt kul. Blev väldigt sent men det var så kul! Idag ska jag göra några läxor, städa på mitt rum och sedan åka och kolla på en grej. Ska också förbreda lite inlägg inför veckan.

Nu ska jag kolla in några bloggar och sedan ta på mig.

ler boll

Matchen blev inte riktigt vad man hade tänkt sig planen som vi spelade på var jätte blöt och efter man hade sprungit lite så blev det ler boll ungefär. Sedan åkte vi och sa hej då till våra kusiner på flygplatsen. Sedan åkte vi hem. Nu är jag trött ska välja lite kläder slappa och sedan åka iväg.

Hörs senare

På väg

PÅ VÄG MOT EN FOTBOLLS PLAN NU! HÄR BLEV DET INGEN SOVMORGON INTE! TRÖTT SOMM BARA DEN MEN DET FÅR VÄL GÅ. HÖRS SENARE BLOGGNING FRÅN IPHONE

förstörd kväll

Matchen blev försenad med 20 minuter det v ar värkligen något jag inte ville nu förstördes hela min kväll. Nu ska jag duscha och sedan vara social med våran vänner. God kväll/natt trött

Trött

Vilken jobbig morgon! Vaknade som vanligt och gick mot bussen då jag började blöda näseblod:( Fick springa hem och lägga mig en halvtimma innan pappa kom och hjälpte mig och sedan körse mig till skolan. Sedan hade vi två tre lektioner Skolvalet där man röstade på något parti man tycket var bra och sedan åkte 14 stycken elever och sjöng på en invigning. Jag var en av dom! Efteråt fick vi macka och chocklad bollar men uppträdandet var sådär vi sjöng 3 sånger sedan lysnade vi på ett lååånngt tal och sedan sjöng vi 3 sånger till.

Nu är jag sjukt trött men ska ändå spela fotbolls match ikväll. Vem lägger en fotbollsmatch på en fredag? när jag kommer hem ska vi ha middag för några vänner så jag får se om jag bloggar då!

Annars hörs vi

God natt

Satte mig i soffan och kollade på Halv åtta hos mig vilken jag aldrig annas gör men jag tyckte ändå att han som kommenterade hela tiden var rolig. Sedan kollade jag på Välkommen hem! och något annat pogram på 5;an. Nu är klockan för mycket och jag som skulle lägga mig tidigt! Har valt kläder och fixat med alla böcker så nu ska jag sova och säga God natt

Längtar ni till något i morgon? (kommentera!) Jag längtar tills i morgon för då är det FREDAG!

Matcha rätt!


Ska man ha en tävling Matcha bäst och mest hade garanterat dessa plagg vunnit men jag tycker inte dom var så snygga eller? Allt från H&M

Trött

Näsan har börjat rinna igen och jag fryser lite lätt så det länns som det är dax att sätta sig i soffan och kolla vad som finns på TV i kväll Tänkte bara slänga upp ett inlägg till från våran älskade H&M hittade nämligen en rolig grej där.

Snyggaste nyheterna från H&M på länge


Alla dessa Underbara kläder och smycken/ väskor hittade jag på shop online H&M  idag och jag tycker dom är helt prefect både stilrena och så snygga skulle vilja ha alla plagg/väskor/smycken. Min favorit är nog den axellösa klänningen. Vilken var eran favorit?

En plan man hade

Hej!

Haha jag hade fått för mig att jag skulle ut och springa i morse men det regnade och jag bara sov. får göra det nästa vecka istället. Men det var bra jag behövde nämligen det sov till 8 och åkte sedan vid 9 till skolan. Skolan var rolig och kort! Nu har jag suttit med några läxor och ska fortsätta på datorn strax med att maila några uppsattser och så vidare. Blir en lugn kväll här kanske attt jag åker med pappa och handlar!

Så ledsen

... att det inte har varit någon som uppdaterat idag. Efter skolan som iochförsig var lååånnng så väntade jag på O och när hon kom åkte vi hem till mig. Vi hann inte göra så mycket utan bara prata äta och hoppa lite studsmatta(okej det var minimalt men ganska roligt) sedan åkte vi iväg och tränade och vi nästan bara sprang. sprang sprang och sprang. NU är jag trött och ska dusch sedan äta och sova. I morgon lovas det att bloggningen ska vara på topp! God natt Just det jag läste ut boken igår nu vill jag bara se filmen och sedan gå och shoppa lite nya böcker som Breaking down kram

sol med moln

God morgon!

Idag väntar inte regn uten lite sol utanför fönstret, vaknade av att det var jätte ljust innen i mitt rum så jag tänkte genast 20 grader men så bra vardet inte. Molnigt och lite sol det är vad man kan förvänta sig idag. Nu ropar mamma att vi ska åka så vi hörs i kväll! Just det Vännen O kommer på besök innan träningen;)

Vad ska ni göra idag?

kram

Dagen

Började vid 8 med Fysik ganska roligt... Sedan bild, spanska, gympa, bamba, musik, lååånng håltimma och sedan svenska. Sedan när jag kom hem var både mamma och syrran hemma så vi åt och sedan gick jag och vilade och då blev det helt tyst i huset. Sedan körde mamma mig till träningen som varade i regnet... nu är jag hemma och ska duscha innan jag lägger mig och läser ut min bok hade jag tänkt. Eller vad är det på TV? Trött är jag ialla fall idag.

Kramizzar

Snabb bloggning

Är ganska trött idag och skolan var ganska okej! Nu ska jag träna och sedan hörs vi! (tråkig dag idag fråga om det är något nu/ni vill veta!)


Me+You

Nej, nu blir det tv kväll med mamma som precis kom hem. I morgon sak jag ha Fyrsik så jag bloggar när jag kommer hem (om jag inte vaknar superduper tidigt!) Blir nog att vi kollar på Bigger loser sverige eller något annat som går på tv nu är lite dåligt uppdaterad menmen. God natt

H&M

Kolla vilken snygg klänning från H&M

Gillar den verkligen tycker ändå att den svarta var finast! Vad tycker du svart eller rosa? (kommentera)

Vanlig dag

Vilken dag! Inte så speciell. Igentligen var det en ganska kort dag inget speciellt har hänt. Nu för en timma sedan ca fixade jag mat till syrran och sedan åt vi innan hon åkte i väg till sin träning jag har också gjort läxorna och suttit vid datorn så nu är jag fri från det. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu blir kanske att skriva lite på engelska läxan och kolla in några bloggar.

God morgon

Vaknade klockan 7.20 och gick upp t frukost och tog på mig så nu är jag färdig och har en en halv timma över... Vad ska jag göra?! Idag ska vi ha engelska, mentorstid, matte (tror jag) och sen vet jag inte mer. Sedan efter skolan ska jag iväg på en grej så jag bloggar när jag kommer hem vid 16 tiden.

Vilken dag

Vaknade vid tio och åkte direkt med mamm, pappa och syrran och kollade på när hon spelade sin match sedan kom Vännen O och hämtade mig och vi åkte till hallen och spelade match, sedan åkta vi snabbt hem och var hemma i max 1 1/2 timma innan vi skyndade iväg och spelade en match till som vi tuvärr förlorade sedan åkte vi till syrrans match och kollade på henne när hon spelade och hon vann hela cuppen i hennes årskurs. Grattis! Vi kom 3:a och är jätte nöjda. Kom precis hem så nu ska jag göra några läxor och sedan somna jag är sjukt trött!

Kramizzar

Hemma

KOm hem för 20 minuter sedan. Först spelade vi en match och vann sedan åkte jag hem till Vännen O och vilade med mysik och lite dans(hahaha värsta adrenalin kicken) sedan åkte vi och spelade andra matchen som vi vann!! Kom hem och öpnade chips påsen och satte mig och läste en tidning för energin var slut. NU ska jag duscha och sedan SOVA vilket behövs nu. God natt

Tiden går

Gud vad snabbt tiden gick kändes som jag bloggade för två minuter sedan men jag bloggade för en timma sedan. Har kollat in några bloggar och lagt lite komentarer. Ska sitta några minuter till vid datorn innan jag ska äta.

H&M

Kollade in på H&M nu och hittade ett jätte gulligt armband för 49.50;- vad tycker ni var det för mycket eller bara snyggt?

match och film kväll

Hej!

Blev en sen kväll igår med filmen Offside som gick på ettan. Tog sovmorgon och åkte sedan och kollade på min syrra som spelade handbollsmatch. Igår gick det ganska bra på matchen vi spelade lika men jag fick en boll på näsan så jag började blöda näseblod. Det är riktigt jobbigt! Nu ska jag cykla upp och handla lite.

Hoppas

i skolan var det roligt den korta dagen var över på 2 min kändes det som. Nu ska jag vila och sedan förhoppnings vis spela handbolls match. Kramizzar

God morgon

idag vaknade jag bättre med hostan men förkyld fortfarande. I skolan ska vi inte göra så mycket språkval, gympa (som jag inte ska vara med på), musik och svenska. Å nu rinner näsan. Sedan om jag årkar ska jag spela handbolls match för så hur mycket jag orkar. Nu ska jag göra mig iårdning det sista innan jag åker till skolan. Tror jag stannar på pressbyrån och köper någon tidning.

Matchen

Vi vann matchen med 2-0. Blev utvisad och jag vet inte varför. En tjej kom springade och jag sparka på bollen och hon ramla och skrek sedan var jag ute i spelet på 10 minuter. Jag rörde aldrig henne?!!! Domaren var INTE bra alls han domde hand för oss hela tidens medan dom aldrig fick en enda. Jaja nu ska jag duscha och sedan sova. Hörs imorgon

Nästan färdig

Spenderade eftermiddagen med att läsa eclipse som jag nästan är färdig med nu det är ca 70 sidor kvar av 540 ca. Nu ska jag skynda mig och cykla upp till fotbolls matchen med förkylningen Hoppas det går bra!

Mina skor!

Fick en fråga igår om vad för höst skor jag har så jag tänkte visa er;

Mina höstskor köpte jag förra vintern när jag i panik hade gått sönder mina gamla och det var som mest slaskigt. Dom är i skinn och det ända som jag tycker är ett minus är att dom inte är så höga.

I vinter kommer jag också ha mina Hunter som jag köpte i London när vi var där. I dag hade jag mina kängor/stövlar (dom som är på bilden) på mig till en klänning och dom är sköna att gå i och inte klumpiga.

Det var lite om mina skor vad hade du tänkt att ha för skor i Höst/snön och slasket?

Känns som fredag

Skolan var helt okej inget specielt. Det onda i halsen har gått över till förkylning och lite hosta. Jobbig då näsan rinner nästan hela tiden. Det har känns som fredag hela dagen vet inte varför?! Nu ska jag kolla upp några saker och sedan vila.


God morgon!

Gick och la mig 21.15 igår och vaknade inte fören vid 7.30 så nu är jag pigg och lite förkyld och lite hostig men mycket bättre än jag var igår. Idag är det ganska kort dag sedan blir det fotbollsmatch (om jag inte mår sämmre) och sedan är det FREDAG! Min bästa dag i veckan. Nu ska jagfixa det sista innan jag åker iväg. Kramizzar


Soffan

Har spenderat hela eftermiddagen vid soffan med en fleeströja och kollat på några inspelade pogram och det som gick på tvn. Inte ofta som jag sitter så länge vid tvn men det var bara för jag har så ont i min hals. Nu har jag börjat hosta också... Nu ska jag upp och kolla på Idol (som redan har börjat...) sedan ska jag lägga mig tidigt så jag är pigg imorgon. Funderar på att ta upp mina vinter skor också känns som det behövs om man tänker på hur kallt det var i morse...

Hörs i morgon då jag har sovmorgon till 9.40 I love Torsdagar

Lång dag

Hej!

I skolan var det lång dag med massor utav lektioner. Det var så mycket i skolan att jag glömde av att vara trött så nu när jag satte mig ner så kändes det som om jag skulle somna. Blir ingen träning idag och O kom inte heller förbi så nu blir det läxor och sedan tvn.

Hörs senare

Ingen god morgon

Gick och la mig vid 21.30 igår men kunde inte somna vid 23 gick jag upp och toge en värktablet mot mitt onda i halsen men kunnde forfarande inte somna. Låg vaken till 24 eller 1 kommer inte ihåg och sedan började jag slappna av. Idag är jag inte jätte trött men trött... Bestämde mig att jag inte skulle träna heller för det blir bara värre. I eftermiddag kommer vännen o hem till mig innan träningen. Blir att laga mat och prata.

Hörs i kväll.

Dagen igen...

Idag började vi klockan åtta så jag fick skynda mig till skolan... Var så låååång dag känndes nästan för lång eller så var det bara för att vissa lektioner som spanskan och gympan gick så långsamt idag. Nu kom jag precis hem efter en fotbolls träning och känner att halsen värker och jag har läxor att göra.

Hörs i morgon :)

Trött

Vet inte vad som hände men på eftermiddagen gjorde jag läxorna satt vid datorn åt och har varit ute precis och tagit lite höst bilder och NU blev jag jätte trött. Känns som jag ska somna när som helst. Sitter och kollar på bloggar som jag läser ibland och lysnar på Justin bieber. Blir en lugn kväll.

Veckans bild v.36

Här kommer veckans bild: Hittade en fjärder från en fågel och changsade. Sista sommar bilden eller?! Taget för en vecka sedan.

Skolfoto

I skolan var det ganska roligt skolfotot gick väl sådär!? Hörde en komentar "-ingen som är normal blir fin på foto" Det stämmer ibland men ibland blir man bara prefeckt. Fick inte se hur bilden blev utan får vänta i ca 4 veckor. Hoppas hoppas hoppas! Nu ska jag göra läxor!

Skolfoto

God morgon idag står det skolfoto på schemat. IHH hur ska man le igentligen? Tog och gick upp kvart över sju när jag skulle upp kvart i sju. Menmen nu är jag färdig och ska strax kila. Vi hörs senare idag med veckan bild mm!

sista ute middagen

Blev middag ute i kväll var lite kallt men med en filt var det bättre. Nu ska jag kolla på nätet en stund sedan väntar tvn

VANN!

Vi spelade B-slutspel idag och vann det! Nu är kroppen helt slut. Benen värker och jag kan somna när som helst. Snart kommer mormor och ska äta middag här. Sedan blir det en lungn kväll med lite läxor och sedan bara sitta vid tv eller datorn tänkte kanske sätta på någon film som jag inte har sett på länge.

Hörs senare

God morgon söndag!

God morgon!

Vaknade när mamma, pappa och syrran åkte iväg vid 8 och somnade sedan om tilll 9.30 sedan dess har jag ätit en lång frukost med avocado och vanilj fil. Nu har jag tagit på mig match kläderna och är nästan redo för en cup dag till. Snart kommer o och hämtar upp mig

Hörs senare


I Love My Friends

Hej! Gud vad kul vi hade det i kväll! Vi skrattade och lagade mat. Nu är jag dock väldigt trött efter en lång och rolig dag! Sitter vid tvn nu och det känns som min mage ska sprängas av allt gott vi har ätit! Imorgon ska vi inte spela fören vid 11 tiden så vi hörs innan dess. God natt

Trött

Kom hem precis från cupen då vi har spelat två matcher och förlorat båda:( Vi ska igentligen spela en tillmatch man jag kan inte vara med på den för jag ska på Fest/kalas/tjej middag hon min vän. Nu ska jag duscha och sätta på tvn. Är så trött matcherna har varit som två jätte jobbiga träningspass då vi hamnade i samma grupp som både torslanda och några norskar.

Vi hörs innan jag går

Träning

Blev en spring träning där vi nästan bara sprang. Nu har vi precis ätit och jag ska strax duscha. I morgon spelar vi första matchen vid nio tiden så jag är hemma vid 11 igen då bloggar jag! Hörs i morgon kramar

Dagen

Ibland blir det ganska tråkiga inlägg om min dag men det är bara för att jag inte hann blogga i morse. Idag i skolan var det bra inte så långa lektioner och vi slutade tidigt! På eftermiddagen var vi och köpte present och kollade på nya fotbolls kor eftersom mina sprukigt. Blev lite smott och gott från stadium.

Snart kommer O och hämtar mig innan vi ska träna inför cuppen som är i helgen. Sedan blir det middag med vännerna innan det blir en tidig kväll för mig. I morgon spelar vi våran första match vid 8 så jag är uppe med tuppen. Hörs mellan matcherna.

Kram

Snyggas tröja?!

kom hem precis med frusna fingrar. Nu ska jag upp och kolla på Tv eller bara läsa eclipse. Känns skönta att klockan bara är 20.30. vad tyckte ni om tröjorna jag skrev om tidigare? Vilken var snyggast?

Pluggat

Nu har jag bloggat och gjort matte läxan... Nu ska jag äta och sedan iväg på en grej. Vi hörs kanske i kväll annas hörs vi i morgon kram

I need ...

Jag har märkt att jag andvänder mina cardigans väldigt ofta så därför behöver jag nya cardigans/tröjor tänkte kolla på några altenativ.
 Dessa 4 tröjor är ungefär vad jag vill ha, Den första kommer från Filippa K, den andra från H&M kostar 49.50 nu! Den tredje kommer ifrån VILA och jag tyckte avskärningen vid midjan var snygg. Den fjärde kommer ifrån Bubbleroom och jag gillar den öppna varianten som är varm och skön som man kan ta av enkelt.

Gina Tricot


Dessa tre plag hittade jag på Gina tricot nu när jag var inne och kollade Tunikas skulle jag ha med stuprörs jeans eller leggings och ett halsband. T-shirten skulle jag vilja ha under en cardigan och vanliga jeans för att liva upp lite i vintern. Söt! Linnet är prefeckt till alla höstens fester gulligt med rosetten. I like them!


Hemma

Skoldagen känndes inte alls lång utan bara kort förutom i matsalen där dom serverade vegetarisk pyttipanna. Inte gått så det fick bli salad för mig. fick också några skrattanfall på rasterna. Nu ska jag göra mate läxan och kolla i tidningen efter olika reklamer från Moderaterna, miljöpartiet mm. Ska också mumsa på en muffins som syrran och mamma bakade igår.


Hörs lite senare

Outfit

Blir shorta från BikBok, linne från gina tricot och armband med rosett från H&M. Hann tyvärr inte ta någon bild.

God morgon!

Vilken skön morgon jag har haft! Vaknade vid 7.45 och sedan des bara tagit det långt med en lång frukost och tagit på mig och sminkat mig i den tid det behövdes. Nu fick jag en liten stund över innan jag skulle gå så då gick jag ner till datorn. I dag väntar ganska kort dag med engelska, musik, so och matte tror jag. Börjar 9.40 så jag ska gå strax.

Hörs i eftermiddag

Dagen

Hej!

Vilken dålig morgon alltså. Mamma väkte mig vid 8 tiden innan hon skulle gå. Jag var väldigt trött så när jag kom upp så kom jag på att jag började 8.40. I vanliga fall brukar jag gå 8 så det blev att jag slängde i mig frukosten tog på mig kläderna och smikade mig snabbt innan mamma körde mig fram till skolan. Phu! I skolan var det helt okej men vill hade lång dag så jag slutade inte fören vid 15.30 då ajg ringsde min vän O och vi åkte hem till mig. Det var så länge sedan vi träffades så vi pratade mest hela tiden sedan åt vi innan vi innan vi åkte iväg på träningen som jag precis kom hem ifrån. Känndes skönt att träna även om det v ar jobbigt.

Nu ska jag läsa några bloggar och sedan ta en dusch hörs imorgon

RSS 2.0