110430

God morgon Valborg!

I dag ska det fixas och grejas i trädgården innan vi åker till O&co och firar valborg. Jag myser runt i mina nya mysiga shorts och ska strax ta med mamma åt och shoppa massa härliga blommor, annars ska jag bara ta det lugnt efter gårdagens överraskning. Ni skulle sett, vi tränade och vips så kommer alla föräldrar in springande och vi ska spela match mot dem, efter 1 h spelande överraskar dom oss ännu en gång med att vi ska åka till klubbstugan och äta, Där slutade kvällen vid 23 med massa skratt och hur kul som helst!

Ha en jätte bra valborg ♥


Parisshopping -Longchamp

Nu änligen kommer shoppingen börja dyka upp! Jag hade redan innan paris spanat in en svart Longchamp väska att shoppa där, när vi var inne i alla affärer var det antingen, för lång kö in, en falsk eller förmånga som pillat på dem. Och eftersom jag blev sjuk blev det ingen shopping, men på flygplatsen hittade vi den, inga som pillade och ingen falsk. Vi tar den sa jag! Och då där på flygplatsen blev jag ägare till min nya älskling+att priset var det samma som på alla andra ställen!

Jag tog stolek L tror jag, och jag andvänder den till skolan.

110429

God morgon solstrålar, har skiner solen och jag har sovmorgon till 09.40! Ska åka om en halvtimma! Annars gjorde jag inte mycket igår mer än att sitta och läsa en stund och vakna till ett helt renstädat hus! I dag är man ensam tjej i skolan... Känns sådär, alla andra tjejer är i belgien/holland, några är kvar med mig som 7 killar och 5 tjejer. Nu ska jag ta kort på lits shopping så jag kan börja visa er! VAd har ni för planer med dagen?

Då kör vi

Nu kör vi igen, efter en liten tanke stund kör vi från början igen, jag tänker fixa bloggen precis som jag vill ha den och det kommer bli ett annat konsept, med med tankar kring livet och inga "dagensplagg" jag kommer från och med i dag radera lite saker och får helt enkelt se hur länge jag blir kvar, jag har dragit i några trådar och när det perfekta tillfället kommer blir jag uppgraderad! Jag lever kvar!

Ny start! (at real)

Första gången på en vecka jag loggar in här, ne så har det inte varit jag har varit inne och checkat läget några gånger och tankar flyger om kring! Jag försöker komma på, försöker tänka, försöker förstå! Vad har jag gjort, vad kommer hända? Jag vet att allt kommer att bli bra! Veckan i Paris har varit helt underbar, varm varm och varm, med lite shopping och massa roliga minnen! Just nu sitter jag och lyssnar på inspererande musik! Men jag kom på vad jag vill! Från och med nu ska jag sluta med allt, bort med "Dagens plagg" och "veckans bild", jag vill kunna skriva utan att känna mig tvingad, bara för att det är roligt. Detta blir som en milstolpe i livet, först var man dendär bloggaren som bara skrev för att få läsare, nu kommer jag ut på riktigt! Jag älskar mode fortfarande men jag är trött på att skriva om alla nyheter, trött på att inte vara mig själv! Jag kommer skriva om mig, vad jag känner för och det får bära eller brista! men jag kommer alltis att blogga!

Paris here i come!

Sådär då har man packat färdigt, alla tunna kläder är med, jag har blivit nervös och träna ett hårt pass för att kunna ta påsklov! Vi kommer hem på fredag natt, lördag firar vi påsk hos några kompisar, söndag är vi på landet och sedan åker vi hem på måndag! Uppdateringen vet jag inte hur den kommer vara, vi har med oss en datorn menjag känner inte för att lägga massa massa tid utan jag gör hellre det när jag kommer hem! Då säger jag bara Ha ett bra lov och en rolig Påsk!

Jag försöker




Jag bakde tjockpannkaka och det gick jätte bra, jag läste receptet och vips så var kakan i ugnen, nu ska jag bara vänta i 14 minuter till innan jag kan börja äta. Jag tror jag har lite rese feber inför imorgon, känner mig lite svag och har ont i huvudet. Just nu sitter jag ensam hemma med NRJ i bakgrunden och dörren öppen ut till altanen, solen skiner och det är 14 grader, men ändå ganska kallt.

Det har blivit många mat inlägg det senaste men jag ska ta en blogg pause under Paris för att hitta mer insperation!

Jordgubb och Banan



Min nya favorit dryck har blivit smothe, vi köpte frukt på Ica och sedan mixarde vi det bara med vanlig vanilj yogurt, och det blev hur gott som helst, lagoma potioner också, godare än läsk och mycket nyttigare!

Alingsås

Har inte gjort mycket idag, vid 10 åkte vi mot Alingsås där syrran skulle spela, vi kollade sedan åkte vi in i stan och åt lunch, kollade lite innan vi åkte tillbaka och kollade på en match till, nu under eftermiddagen har jag packat och fixat outfits tills veckan. Det känns lite sådär då vi inte riktigt vet vad det är för väder, 20 grader ca, liksom vad ska man ha på sig? Jag fick ihop lite kläder iallafall. Mamma sitter och fixar musik till Iphonen och jag kollar bloggar.

Conscious Collection by H&M

I går när jag var på stan och inte skulle shoppa något hittade jag detta linne från Conscious Collecton, det var jätte snyggt och eftersom jag ändå skulle behöva shoppa upp ett presentkort därifrån kändes det okej att shoppa. 149 så blev det mitt!

Dom snygga ditaljerna!

Sov morgon

God morgon!

Jag är lite smått utmattad, gick och la mig 23 igår och vaknde 09 trött, satte på en film och låg och halvsov i några timmar, nu har jag tagit på mig men inte gjort något mer, dagen ska bara andvändas för att slappa och packa! Har laddat över lite bilder som jag ska visa er sen tänkte jag, just nu sitter jag och lyssnar på bra musik. Nu ska jag ta dagen i mina händer och sätta mig och skriva packlista, hörs senare!

Ingenting

Jag har ingenting på mina axlar, inga läxor, ingen skola imogon. Ingenting! Har suttit och räknat pengar, kollat vad jag ska shoppa, vad jag ska göra, vilka kläder och bara slappat. Jag måste inte gå och lägga mig, jag kan gå upp när jag vill!

Och oj vad jag skriver många grejor, nä jag tänkte gå ut och springa imorgon annars har jag inga planer, nu tänkte jag sätta mig vid tvn och bara vara. I morgon har jag trotts allt ingenting att göra!

Pyssel

Hemma, skönt att få hårte fixat, jag slutade vid 12.30 så efter det gick jag runt och kollade upp lite saker, kollade in på H&M och hittade ett underbart linne visar imorgon så nu är jag hemma, om den timma ska jag cykla iväg mot träningen, efter det ska jag bara mysa, är ledig imorgon, tänkte ta en jogging runda och packa. Jag funderar lite på hur jag ska göra i Paris, jag tänker inte sitta och blogga utan det får bli att jag antigen ligger upp massa inlägg på tidinställt eller tar en liten blogg pause, japp det får bli en bloggpause, på några dagar, när jag kommer hem har jag hurmycket som helst att skriva om, all min shopping mm.

Nu ska jag bara vila inför träningen! Hörs ikväll

Dagens plagg


Underbar cardigan från Isabella löwengrpis märke Classfield

Sjukt snygg cardigan Isabella har designat ihop, marint och fint. Jag vi ha den till jeansshorts eller svarta byxor, jag gillar den verkligen men just nu sparar jag pengar, få se efter paris. Ni hittar den från Bubbleroom

Torsdag morgon

God morgon, här är det sovmorgon med att packa, plocka och tänka. I eftermiddag är det fullt upp, först klippning, sedan träning som slutar vid 20. Sista sakerna innan jag tar lov! Vi slutar efter 12 idag så då ska jag gå och kolla lite innan lilsyrran kommer och vi går mot frisören. Idag blir det inga före och efterbilder, j´men jag vet att det kommer att bli toppen. Nu ska jag stänga radion, plocka det sista och sedan hoppa i conversen och åka mot skolan, Torsdag idag, bara en dag kvar till fredag, skönt!

Hemma

Hemma, det gick snabbt då pappa hämtade mig. Sista hela dagen innan påsklovet. I morgon är vi i skolan till 11 ca innan vi åker in mot stan för att uppträda, efter det tänkte jag stann och kolla lite saker, men inte shoppa, måste spara mina pengar. Snart bär det av, jihhi vad jag längtar! Slut pratat om det,

Nu ska jag fixa lite saker

En vit dröm


Halsbandet som fick mitt hjätat att slå ett extra slag! Jag älskar det en ren sommardröm, vitt med silver och massa fina blommor, vitt sidenband och åååå. Helt klar en favorit! Jag hittade det på Net-a-porter, där man kan sitta i timtal och bara tänka på alla kläder och dess miljoner kronor tillsammans!

VeckansBild

Alla har converse även jag, och dom är jätte sköna att gå i och inte alls klumpiga, mina åker garanterat med till Paris om en vecka. Jag har svarta och Vita men denna vecka tog jag med mig dom svarta på en promenad vilket inte var jätte bra, resultaten blev kladdigt och lerigt men det är bara att tvätta!

Mina svarta innan dom blev lite leriga...


Taggad

God morgon,

Idrottsdagen inställt pga regn, så det är vanlig dag i dag :(. Jag har inga läxor tills resten utav veckan utan kan bara slappa. Känns som en evighet sen... I går kväll var jag och kollade på mitt framtida fotbollslag, och det kändes helt okej! Tog på mig Klänning idag och ska strax hoppa i Hunters och springa mot skolan. I kväll är det träning och jag är så taggad!

Ha en bra Tisdag, så hörs vi senare!


Valentino

Satt och kollade på lyxkläder när jag såg denna snygga väska från Valentino, med roser och allt, jag tror jag gillar den... Skulle gärna hänga i min garderob, vem vill betala?



Regn

Kom hem från skolan för en liten stund sen, gjorde min goda nyttiga drink bestående av vanilj yogurt och kokos i, satte mig och kollade bloggar, jag tänkte äppna min kalender om en stund och kolla vad som står att göras till imorgon, hummm. Det regnade iallafall idag, inte kul. Vi fick också veta att våran idrottsdag imorgon var inställd, känns sisådär med tanke på att vi hade börjat 11 och slutat 14, men hur kul är det att springa ute i skogen i regn? Inte alls! Bokade löpar runda med några i klassen också, jag fick en kick i går och vill göra om det flera gåner, så jag frågade några. Nu står prov och läxor högst upp på listan att göra.

Solen i nacken

När jag kom hem pluggade jag, sen fick jag lite glädje rus och gick ut och sprang i en timme, hur skönt som helst med solen! Nu mår ajg skit bra, duschade lite snabbt, tog på den nya Body shop lotion som luktar ljuvligt. Nu ska jag äta om några minuter, sen blir det plugga och slappa vid tvn, känner mig värld det efter min 5 kilometers runda.

Veckans planer

Veckans planer:

Måndag:
Vanlig skoldag

Tisdag:
Vanlig skoldag

Onsdag:
Orientering med skolan 11-14

Torsdag:
Skola fram till 11,
konsert 12
Lediga på eftermiddagnen från 12.30


Fredag:
Studiedag
Klippning?


Så jag har inget som känns jobbig nästan förutom att vi har ganska sjukt mycket läxor under Måndag och Tisdag!


Ny vecka

God morgon!

Ny vecka och nya tag! Gick och la mig och läste några sidor igår, sådant som man vill göra ibland men inte hinner, måndagar är alltid så sköna, vi har 1 lektion innan vi ska äta och sedan 3 efter maten, börjar 10 slutar 15.35. Just nu sitter och försöker plugga in lite svenska som jag skulle ha gjort för länge sen, menmen jag måste fortfätta. Det kommer upp två eller ett inlägg under dagen. Ha en bra Måndag!

Ingen söndags ångest

Under eftermiddagen städade jag hela mitt rum, plockade undan lite grejor, pluggade matte, pratade paris (känns som jag skriver om det hela tiden) och planerade veckan. Till middag lagade mamma och pappa en fin måltid (bokstavligt) den så jätte fräsh ut och var jätte god. Söndags ångesten finns inte här! Veckan ser ganska lugn ut, känns jättebra. Jag ska sätta mig och plocka ihop lite saker på datorn, skriva mitt tal och blogg.

Visst ser det gott ut, lax med citron, morot, pörjolök, potatis och sås, Jätte god


Dagens outfit


KLänning Zara
Strumpisar H&M
Örhängen (nya) JC

I morse tänkte jag mys, så det fick bli Zara klänning och när jag är ute har jag en tjock tröja över, håret satte jag i en knut där bak. Mina nya fina örhäneg fick jag i fredags, dom ser bleka ut men kortet 'r taget i solen, så halva örhänget var i skugga!


Härlig söndag

GOd morgon, jag tog en riktig sovmorgon i morse, lände att det behövdes. I går kväll blev det film för min del, Love Happens, tror jag den hette. Gårdagen var helt underbar, tänk att få ligga ute och sola ryggen utan att frysa samtidigt som man pluggade lite svenska och spanska. I dag är vädret inte lika bra men det är fortfarande varm och mamma och pappa har lite smått att göra utomhus som att sätta upp studsmattan till Malin, fixa med blommor och ta ut alla sommarmöbler. Jag ska plugga: matte, svenska, spanska och förbereda mitt tal tills på tisdag. Åkerkommer under dagen!

Outfit


Shorts H&M
Randig tröja Only
Strumpisar Lindex

Varm dag idag, så det fick bli ganska sval outfit, tänkte packa ner samma outfit till paris, för den var så enkel! Håret fick sitta i en slapp tofs.


Man mår som man förkänar

Vilken kväll och natt det var igår/idag. Vi hade sjukt kul! Bev inte jätte sent inatt då 2 av 5 deckade efter 5 minuter på kudden, vi andra låg kvar och pratade till 2 slaget. Sedan vaknar man klockan 9 ganska trött. Blev prat och frukost innan vi kollade på ALLA 300 bilderna sen igår, haha vad vi skrattade och sedan åt vi den halva tårtan som var kvar till brunch. Det är vi det! Efter gästerna gick la jag mig och solade i det 20 gradiga solen med 3 böcker bredvid mig för att plugga, så skönt, jag låg och solade i 1 h kanske. Annars mår jag skit, huvudet verker och jag vill hellre sova... Ne jag sak göra något av den soliga dagen, Hörs senare!

Invigde dom nya örhängerna, så snygga (det är min hand som syns mot kinden...)

Skor


next big thing!

Dagens plagg får bli på mina nya skor som jag ska köp någon dag, jag bara älskar dem, jätte snygga och jag tror att dem kommer bli höstens mode plåga då jag har sett lindex, din sko bla som har gjort fake, 699 och så är dom mina, den dagen kommer snart. Såklart man ska ha äkta! Palladium!

Framtids snack

Jag har ingen insperation till att plugga... Hade tänt att plugga svenska, matte och Spanska när jag kom hem med jag gjorde bara lite matte och kollade igenom svenska, jag behöver plugga men det är så mycket annat som snurrar runt runt i hjärnan, paris, kommande dagar och att jag kan göra det i helgen! Jag har börjat tänka mer och mer på min lilla framtid och vad jag ska jobba med, mina betyg mm. Jag har bestämt mig att jag vill gå ut i MVG i alla ämnen, detta skulle vara en dröm, kunna välja på ALLA gymnasium och framförallt lämna högstadiet bakom mig, precis som små stolpar i livet, 1. börja skolan 2. gå ut högstadiet 3. börja gymnasiet 4. läsa vidare 5. jobba 6. hitta pojkvän/mannen i mitt liv. hihih framtidsplaner.

jag älskar att plugga... not


LIte morgon insperation


Snygg klänning från Gina Tricot som pryder dom flesta reklam skyltar.

Lite morgon insperation behövs idag, magen värker och jag är inte på topp humör, kort dag iallafall, tur att jag har sovmorgon annars hade det aldrig gått! Det är soligt idag men jag hade sådana där morgon problem med vad jag skulle ha på mig. Just nu sitter jag och lyssnar på musik, få se om jag ska träna ikväll. Kanske beror det på att jag inte somnade fören vid 22.45 igår. När jag kommer hem idag ska jag plugga och ta det lugnt. Är det någon som har några tips på affärer i paris? Åker om 2 veckor, någon som vill se min shoppinglista? Å jag vet inte vad jag ska ha på mig imorgon, nu ska jag sätta på mig conversen och hoppa i sommarjackan tänkte jag!

Right now

I feel tired, my head ache. I want to sleep but about one hour I will train. It`s too much home work. Now iam going to eat, love u, rest and piece!

Veckans bild V.14

Förra veckan laddade jag över massamassa veckans bilder från min kamera så jag har massa som väntar på att få publiceras.

Veckans bild jag tror det är taget på min födelsedag...

Tre sägs vara den magiska sifran, jag vet inte man jag gillar att man ser tre ljus men bara en har skärpa. Man blir lite tankesam när man tänker på hur ett ljus är uppbyggt!


Jag vill stanna inne

I dag öser regnet ner och jag har ingen lust att gå mot skolan, vi har haöv dag sedan ska vi utot mot landet och kolla på en musikal eller något liknade, tänkte träna ikväll också, känns som en evighet sen, med det var bara i söndags jag tränade. Jag slängde på mig en grön sjal och lee jeansen för att behålla mys känslan, sedan la jag i min själ i håret som blev riktigt bra! Nu ska jag traska i leran bort mot bussen i mina varma hunter! Vi hörs under dagen!

Photo by me


Hearts

I dag har jag mest pluggat, biologin känns ganska bra, sedan gick jag och mamma på en powerwalk, till mormor och morfar. Vädret har varit skit skit jag som hade chinos såg man tillochmed igenom mot mina ben, det första jag gjorde när jag kom hem var att slänga paraplyt och byta om till mys kläder. Nu tänkte jag plugga lite, fixa inlägg och sedan ta en varm dusch känner mig inte riktigt social idag. Jag längtar så tills den dagen så jag inte har några läxor och vet att jag ska spendera en vecka utan att göra någotting, bara gå och shoppa! Har lagt pluggningen på hyllan tills imorgon. Kram

23 grader

Jag har suttit och pluggat sen jag kom hem, nu sitter jag och kollar filmer och letar affärer jag-bara-måsta-kolla-in. Vad ska man ha på sig om det är 23 grader i paris?!? Har lite att planera så jag tänkte stänga datorn och sätta mig med pappa en stund, imorgon är det tisdag! Jag ska fixa något inlägg till tills dagen imorgon tänkte jag!

Kram

Ring från Lindex

I lördags var vi på stan med kusinerna och jag hittade en jätte snygg ring, som jag kanske har bloggat om! På lindex, sprang på den på rean också, älskar när man kommer till småstäder där affärerna själva bestämmer när dom ska ha rea och en bra rea! Hittade den för 50 kronor.


♥ Tack mamma ♥

Måndags tankar

God morgon, idag kommer pappa hem! Gick sådär att somna i går kväll, somnade vid 23 kanske. I dag är jag pigg, tog på mig min jumpsuit och ett par svarta jeans över. Blev riktigt bra. Det är hur dimmigt som helst så man knappt ser ut så mamma ska köra mig till skolan idag. Ha en bra måndag, bara 2 veckor kvar till påsklovet! Annars är veckan planerad ganska noga, känns jätte bra!

Latmask

Matchen gick toppen, vi vann inte men spelade jätte bra! När vi kom hem åt vi och sedan satte jag mig och pluggade. Höll på att somna så jag la mig och skulle vila i sängen och det slutade med att jag vaknade vi 17, då hade jag sovit i ca 2 ½ timma. Gissa om jag kommer att ha svårt att somna ikväll... Latmask var smset jag fick av en kompis! hihi. Tog lite kort och sedan åt vi middag och glass! Nu längtar jag till pappa som kommer i morgon bitti! Sedan blir det mästarens mästare tänkte jag. Har biologi prov och engelska redovisning i veckan+ buffertdag på fredag, så jag har en del att göra. Kom på att jag shoppade en tröja häromdagen, från Gina tricot. inget märkvärdigt igentligen.

En vanlig vit!

Härliga Söndag

God morgon, idag blir det inte bättre bloggning, har match och lite för mycket läxor! Kommer hem vid 14 sen sak det planeras Paris och göra läxor. I morgon börjar jag på riktigt det lovar jag! Ska också fotta min nya inköp och fixa veckans bild och lite annat smått och gott! Kollade på Wallander i går också, den var väldigt bra! Mysigt att kunna göma sig under en kudde ibland! 

Ha en bra söndag

Mys dag med kusinerna

Pånyttfödelsen gick ju toppen, har inte bloggat på hela dagen! I morse tog vi bilen upp till kusinerna. Vi gick på stan, cyklade på cykel tur och lekte i 3 olika lekparker. Sedan blev det god middag, innan vi avslutade med godis framför Bolibompa. I bland är det skönt att vara barnslig! Nu blir det att kolla tv och greja med bloggen!


PåNyttFödelse


Jag hade inget att göra såhär på en Fredags kväll, träningen var bra, vi körde lite vad vi kände för. Jätte kul! Satte mig och kollade igenom bloggen och tyckte helt plötsligt, Gud var fult! Så jag ändrade allt, färger, texter och lärde mig stilmallen. Nu börjar jag om, sattsar på ny färg, nya läsare och bättre/roligare bloggning. Jag har ett problem jag måste få skriva av mig, det måste alla läsare förstå... Har tänkt ut vad som ska finnas med varje vecka och vad som behövs visas mer av, inte visas mer av och vad ni tycker, jag vill inte bara blogga om mode hela tiden för det är inte bara mitt liv. Jag vill inte följa stor bloggare och ta deras tips och trix som veckans blogg t.ex kanske är det så man lyckas men jag vill inte göra så jag vill sticka ut.

Nu blir det en ny start!

Söta ditaljer

Tog en liten pause då jag satte mig i klistret med att komma på Dagens Plagg det blev helt enkelt för mycket, så jag tänkte igenom och det kommer komma upp kanske 2 dagens plagg i veckan, varje dag funkar inte med läxor och att hinna blogga. Jag kommer helt enkelt att skriva dagens plagg när jag känner för det. Precis som när jag kommer i intervall då jag bara tar bilder hela tiden.¨




Supper söt klänning från H&M

H&M har verkligen sattsat och blivit sveriges storta klädfirma, förr kom det in 7 nyheter nu kommer det in 10 mist varje gång känns det som, jag tror dom hittar insperation från Forever 21. Dagens klänning gillar jag för den har långa ärmar, och passar svensk sommar då det ofta inte är så varm.

1:a April

I morse var det lite stressigt, jag gick kanske upp lite sent. Menmen dagen gick ganska snabbt men det var inte lika rolig, fick några skämt och vi skämtade med lärarna, hihi! Det värsta var Alva som skojade att hon hade ramlat och hade ont i höften, vi trodde verkligen på det. Jag ska träna om nån timme. Just nu äter jag lite, ikväll blir det sushi, yammiNu blir det att vara social på FB...

Under kvällen kommer inläggen som skulle kommit under dagen! 


RSS 2.0