FödelseDag

Hade hoppats på någon kommentar...

Dom kom in med skön sång i morse och 5 packet, Kamera!!!! x3 delar, en parfym och träningskläder;) Sedan blev det skolan och sång där, muffins lunch och sedan hem och träffa O som hade med sig parfym och ett snyggt halsband.

I går blev det god middag och massa fina presenter av; smycken, ring, pjamas, pengar och smink. Sedan cupcakes buffe!

Blev Ben & Jerry glass till efterrätt, nu blir det mys framför tvn.


Why?

Why live? Why love? Why think about it? We liv and die, run and go, work and sleep. Sleep well or live well!


Ugglor


Söta, billiga, snygga och stilfulla ugglor från Lindex. Ugglor har varit ett hett mode hela hösten och jag tror det fortsätter i vår och sommar. Det finns både dyra silver örhängen med ugglor och dessa smycken med sämre kvalitet men billigare. Jag skulle satsa på några halsband som kostar lite mindre och örhängen som kostar mer.

Vad tycker du om ugglesmycken? Snyggt? Fult?

FödelseDag

Då var det födelsedag då, vaknade vid 6.30 av att dom sjöng, sedan har vi fikat och öppnat packet tillsammans, fick jätte fina packet. Nu fick jag sådär en timma över innan jag åker mot skolan som jag skulle spendera på nätet, tänkte jag!

Visar packet imorgon då något har laddat klart...

FödelseDagsTankar

Vad tänker man på såhär en kväll innan enns födelsedag, antagligen på vad jag kommer att få eller vad alla i skolan kommer säga, Jag tänker på dagen som varit, vad jag kommer att få och vad jag ska göra. Blir en lite för lång skoldag imorgon+ att jag måste plugga lite Fysik till.

Lovar mig själv att släcka datorn innan 22. Bli inte arga men jag kommer inte blogga mycket imorgon, all tid läggs på att fira mig själv och det som blir över pluggar jag på...

FöreFödelsedag

I går var det fest hos L o M, blev god mat och sedan film kväll The cinderella story och In the blue. Blev mycket skratt och god efterrätt, i morse tog jag sovmorgon sedan blev det bak av mina fina cupcakes (se bild nedan) Lite plugg av Fysik inte min favorit... och städa det sista innan släkten kom vid 14 tiden, sedan var det fullt upp med att goa med kusinerna och kolla barn film med dem det blev Kalle och chokladfabriken fick lite roliga minnen därifrån. Nu sitter jag och slö kollar på Handbolls VM,


Just a light


Just a light, only the sun, what will happen when the sun is gone?

Stressigt

God morgon, här blir det en helplanerad dag med handla mat, spela match och åka till L o M på fest ikväll, mellan detta ska det bakas grunden till cupcake.

Ha en bra Lördag!

Outfit


Linne Primark London
Byxor Lexington
Tröja Odd Molly

Såg nu att bilderna blev dåliga...


Three words

We always gonna love you, we love you, what happen when the angel don't live, what happening then? What we doing then? Cry? Remember? Love? But you alive, you alive and i can talk to you, remember with you and love with you. I can do all with you. Live and love!


Dagens


Jeans klänning H&M
Leggings H&M

Inte världes bästa bild men okej, skulle ta kort framför kamerna men det blev bara skit skit... Skolan  var okej lite tråkigt när man har vikarie för att lärare är sjuka men sista lektionen hörde vi på redovisningar vilket var skönt! Nu blir det att at det lugn kolla på TV och läsa Chic som kom i brevlådan precis.


Forever 21


Bara några läckerbitar från Forever 21

Jag kan inte sluta kolla in på Forever 21 då och då och bara drömma mig bort, tänka på hur många plagg jag ska shoppa den dan jag går förbi affärern i någon stor stad, på dom gula påsarna jag skulle bära och hur många onödiga plagg som skulle shoppas och hur jag i timmtal står och provar alla 5000 plagg jag har tagit åt mig och hur pappa kollar på mig och betalar motviligt mot att jag ska ge honom lite pengar när vi kommer hem.

Drömma kan man iallafall få göra!

Några dagar kvar...

God morgon, här ha man sovit gott!

Idag väntar kort dag, sedan ska jag hem och börja storbaka... Blir grunden till cupcakes. Har nämligen släkt kalas på söndag och då blir det cupcake buffe.

Ha en bra torsdag!


Vi tänker på A som brutit båda benen

Dagen gick ganska snabbt med ganska många lektioner och sedan nån inställd, efter skolan åkte jag och några vänner upp till A som ramlade i skidbaken i söndags och bröt ena benet och skadade andra knät, vilken oturs tjej, hon skulle bara åka ner för en skidbacke och det slutade med att hon fick åka in på sjukhuste opereras och nu ska hon ligga där i 2 veckor innan hon ska sitta i rullstol i 6 veckor... Hon ligger på världes tråkigaste rum, hon bara sover och kollar gamla filmer, vad ska hon göra j*vla sjukhuset har ingen Wi-free eller några låne datorer med eget abonemang så hon kan inte andväna datorn...

♥ Vi tänker på dig A ♥

Pratde även lite med bästis I som varit sjuk hela veckan och hon var bättre,

Lite rolig fakta va, nu ska jag duscha och sedan blogga lite mer!

Killers


Killers såg jag i helgen och jag tror det är av dom bästa filmer jag sett, jag ville in i filmen och spela med. Filmen handlar om Jen i 30års åldern som bara har misslyckats med sina förhållanden, efter att hon lämnat sin pojkvän åker hon till Nice med sina föräldrar. När hon minst tror på kärleken dyker Spencer upp och efter en middag blir dom ett par. Några år senare är dom ett par och bor till ochmed i en villa, problemet är bara att Spencer inte har berättat att han jobbar som internationel spion med rätt att döda människor, nu måste jen lära sig att hantera sjutvapen och ducka för pistolskott.

Jag älskar filmen och jag skulle gärna hoppa in i Jens roll och spela mot den snygge Spencer, JAg vet inte hur gammal filmen är men det är helt klart värld att se massa gånger, själv har jag varit i nice men jag kommer inte ihåg det så väl. Gillar även att det är en blandning av action och romantik, fräldrarna tycker jag liknar Ove sundberg i solsdan lite med deras instinkt att alltid lägga sig i.

En helt underbar film!

KyssJoHanna


Söta örhängen från KyssJoHanna jag såg, dessa skulle iallafall pigga upp en tråkig outfit. Jag skulle nog vilja ha dem till en vit klänning också. Godbitar...

5 dagar kvar

God morgon,
Här blir man bara frískare och friskare för varje dag vilket är bra:) Strax (om ca 3 minuter) ska jag gå härifrån och mot skolan.

NE nu ska jag fixa det sista


Snart

Räknar ni med min? 6 dagar kvar...

Skolan var helt okej, nu saknas 10 elever, vilket var ganska mysigt men vad tomt och tyst det blir... Har fått lite nya läxor som jag precis började lite, känner mig smart...

Nu ska jag fixa inlägg och kolla fb!


Veckans bild v.4


Ny vecka igen, denna vecka är bilden på en blomma, gillar att det ser ut som svart vitt.


Sjuka sjuka eller sjuka

God morgon, skolan börjar 8 idag så jag måste gå snart!

I dag hoppas vi på att inte fler är sjuka, min förkylning har iallafall slutat, jag är bara lite täppt men M ska vara hemma idag, Fixade färdigt so arbetet igår och det blev helt okej dock lite ful framsida men jag får väl nöja mig, så nu ligger det två fina ex bredvid mig,

Nu ska jag fixa det sista innan jag åker mot Fysiken so faktiskt är rolig ibland, hoppas några är tillbaka annars blir vi bara 5 där om alla som var sjuka igår är sjuka idag!

700

Nu blir det strax, Familjen anorlunda, Pappa förkld, M är lite sjuk och jag med min näsa... detta låter inte bra!!!

Föresten detta blir mitt 700 inlägg, lite cool är det allt eller? Lite meningslöst men endå, förstår igentligen inte varför Blogg.se räknar inlägg? Just det Blogg.se har varit konstiga denna vecka med både inloggning och bilder, jag lägger upp bilder och trycker infoga men det blir bara en ruta med ett rött kors i!

Nu börjar det också shitt!!


Fulsnygg klänning


Denna klänning såg jag precis i H&M tidningen som kom hem till mig idag, jag vet inte riktigt vad jag tycker, den är söt emn jag tycker att det är kanske lite mycket detaljer... Hiss eller en stor diss?
NI hittar den här!

9 sjuka kan detta betyda att det är någon influensa på väg?

Hej, kom hem för en stund sedan, idag har jag inte gjort mycket, skolan var okej lite tråkigt då det saknades 9 elever, alla sjuka. Sista lektionen var slöjd och jag som trodde det skulle bli roligt...

MItt bankkort+ en H&M tidning låg iallafall i brevlådan så det piggade upp mig lite, nu ska jag fixa det sista på so.

Cup cake

M bakade cup cake för några dagar sedan, glömde att lägga in bilderna på hennes underverk

Visst var dom fina, goda var dom iallafall

Lång dag

God morgon, här är man fortfarande förkyld!

Funderade ett kort ögonblick på att vara hemma, få se då jag har lång dag idag från 8.40 till 15.35


HA en riktigt bra måndag

Rummet

I morse hjälpte pappa mig att sätta upp en hylla på mitt rum, efter vi målade om kom den aldrig upp så nu var det på tiden att den gjorde det och det blev jätte bra



Så blev det, på hyllan står än sålänge några parfymer, body shop grejor, body splash och några fotton, hade precis börjat när jag tog fottot. Mer bilder på mitt rum hittar ni här! Då hade jag precis flyttat in och stökigt var det...

Slappa

Har varit supper förkyld idag och bara tagit det lugnt, nu ska vi rulla in till O och co, där blir det wiskey prvning för fräldrarna och prat för oss ungdomar, sedan blir det handbolls match sverige mot ?.

lägger upp ett tidinställt inlägg under tiden

Dagens outfit


T-shirt med blommor från Lindex
Virkad cardigan från Lindex
Byxor från Lexington


Nytt

Visade aldrig vad jag köpte igår, inte så märkvärdigt men endå, ett par svarta byxor från Lexington på rean

Mamma fick en blus fron Bomerang också, jag visar byxorna på sen när dagens outfit kommer upp

Besökt landet

Idag har vi varit uppe på landet och kollade+fikade+shoppade. Blev ett par byxor från Lexington på rean, sedan blev det att åka och kolla på hur landet hade det och hade mys lunch med familjen, sedan åkte vi hemåt via vännerna.

Har på eftermiddagen hjälp M med sitt hår inför ett kalas hon skulle på och sedan suttit med några läxor.

Nu blir det handboll, lägger upp bilderna på byxorna i kväll eller imon


H&M


Denna underbara pjamas står nästan högst upp på önskelista, jag tycker den är så snygg! JAg skulle kunna ha linnet till jeans också. Köpt den till mig! Ni hittar den på H&Ms shop online


Cup cake

Det ända jag har gjort idag sen när jag kom hem är att ha suttit och kollat på 2 filmer, Sex and the city 2 och Killers +att jag har suttit och slöat framför facebook, efter sushin bakade pappa och M cup cake, så det blir att äta dom innan jag lägger mig, på något sett är jag helt slut i kroppen och själen, kan bero på att två jobbiga saker har hänt under 48 timmar.

Inte min bild utan lånad från Google...


Känns lite bättre

Efter lite film mys i soffan och sushi känns det bättre men inte riktigt bra, mamma åkte precis iväg för att hämta något... vad kan det vara, fyller år om 10 dagar...

Bäddade precis ner mig i täcket och ska kolla webben nu+ kanske blogga

Tulpaner


"När mamma köper dom första tulpanerna tycker jag det känns som vår"

Varför kommer döden närmare mig?

Hej, inte på humör, ledsen...

På väg hem kom Alex fram till mig (vi åker alltid tillsammans) och sa att det låg en gubbe lite längre bort, vi gick dit och där var massa människor, han blödde från huvudet och alla frågade om det fanns någon som kunde hjärt-lung-räddning, till sist kom en tjej som kunde det och hon började men slutade efter ett tag, gubben var död. Bussen kom och jag ringde och pratade med mamma en stund om det. Det var hemskt att se honom ligga där med stängda ögon...

Nu ska jag bara ta det lugnt, känns jobbigt att det har hänt två jobbiga saker på två dagar.

R.I.P


En rysare

Det verkar bli en riktig rysare sverige-polen. Har suttit och kollat igenom olika bloggar man inte hinner läsa på veckordagarna.

Sitter med datorn i knät och ska göra det restan av kvällen och blogga+ skriva lite+ att jag fixar massa inlägg åt er under dagarna.

Tänk en tanke för den som inte hade turen idag

♥ Vi kommer tänka på dig imorgon när du kämpar! ♥

Fick ett inte så roligt samtal av min mamma i eftermiddags, Bästa Os pappa ramlade i morse och var tvungen att hämtas av ambulans och polis i morse. Han var på väg för att hämta en arbetskompis med en hyr bil för som skulle til sälen, då ramlar han och har sedan imorse liggat på sjukhuset och gjort massa test, nu visar det sig att han har brutit lårbenet, å vi som ska til trysil om 4 veckor... I morgon blir det antagligen operation!

Pappa hämtade upp o förut och vi fick prata lite om hennes pappa och åt middag, sedan körde vi hem henne. Nu blir det att kolla på handbolls VM och mysa med popcorn eller något annat få se.

Bästa kramar Emma


Smoothie

Sitter hemma och gör ingenting, mixade precis en smoothie av en apelsin+ lite mjölk, MUMS!

Nu ska jag kolla igenom alla framtida läxor mm och framför allt göra färdigt hela so läxan.

H&M


Hittade dessa sjukt snygga skor från H&M precis. JAg vill ha dom problemet är att är man redan lång blir man hela 12 cm längre och det blir lite för högt för en tjej som redan är 1.70. Ni hittar dom på H&M för 299 kr.

11 dagar kvar

God morgon, här är det lite segt.

Börjar vid 09.40 så jag tänkte åka härifrån om ca en halv timme. I kväll ska jag bara ta det lugnt, jag har gjort så mycket dom senaste dagarna så det behövs.

Hörs under dagen

12 dagar kvar

Nu har nedräkningen börjat, 12 dagar kvar... (till min födelsedag!) Har skrivit önskelistor och kollat in massa sidor för att hitta det bästa, Nu finns det bara att hoppas och ge mamma förslag hela tiden.

Men
vad ska man ha för fest? Bjuda killar+tjejer, bara ha tjej middag, slå till med stort, någon aktivitet som pyssel mm, hyra lokaler, vara hemma och HUR MÅNGA??

full moon


Igår kväll var det en stor och vacker måne på himlen

Alla era kommentarer

Tänk vad mycket glädje ni som kommenterade spred igår. JAg fick massa mer lust att blogga efter en sådär första månad med bloggning.

I går var jag smart nog att sätta mig vid datorn 22.30 när jag kom hem, där satt jag fram till 23 innan jag gick och la mig. I dag är jag pigg fast jag inte sovit mycket i natt. Nu ska jag strax åka med mamma mot skolan.

Ha en jätte fin Onsdag!


Pizza till middag

Nu luktar det köttfers pizza i hela huset, snart blir det middag innan vi åker iväg och kollar på handbolls VM.
Hörde precis syrran säga
- åhh vad gott det luktar, hur länge ska den vara inne?

Veckans bild v.3


Veckans bild är på lil syrran M, gillar att man ser solen i hörnet. Taget under jullovet.


Ledig sen lunch

I går var vi å SVerige matchen och kom inte hem fören sent, bestämde redan igår att jag inte skulle få en kaos morgon utan att jag skulle vara uppe tidigt, vaknade vid 6 åt frukost och åkte mot skolan för att ha fysik, spanska, bild och idrott sedan slutade vi. Jag har ni suttir hemma i några timmar och skrivit på so och tagit 5 minutare ibland.

I kväll blir det handboll igen, men nu ska jag blogga och läsa bloggar

Min stressiga morgon

Vilken morgon, mamma sa hej då till mig vid 07.30, jag sa till henne att jag bara skulle ligga kvar en stund i sägen men jag somnade om och vaknade inte förens vid 9, fick panik och ringde mamma och åt frukost samtidigt. Slängde på mig alla kläder och åkte mot skolan, tur nog villa bussarna sammarbeta med mig idag och jag kom lagom med 10 minuter innan första lektionen började. Phuu!

Dagen var bra iallafall, ska snart iväg mot handbollsVM för att kolla när sverige spelar. Nu blir det lite bloggning!

Bloggens arkiv bilder


Bloggens bilder genom arkivet. Har blivit en del bilder men inte för mycket, känner att jag ibland vill lägga in mer.
VAd tycker ni om min bilder, vad vill ni se mer av?

Ellos


Snygg klänning från Ellos som jag skulle vilja ha under sommaren eller varför inte på skolavslutningen, synd bara att det är flera månader kvar... Lite sugen blir man allt. Finns även i vitt. 

Twilightnight

I går var det fest, först god middag sedan twilight night med alla tre filmerna+chips och godis. Somnade vid 04 något, är inte säker.

Nu mår man som man förkänar och jag tänkte börja lite med engelska läxan och sedan blogga och vila Hörs

Dagens i-landsproblem

Avknade vid 9 åt frukost åkte bort till mormor och morfar och skottade och åt semla igen... Sedan har jag bara packat, damsugit och tagit det lugnt.

Ska på sleepover i kväll så jag åker strax, ha en riktigt bra kväll Puss och kram

Dagens i-landsproblem: VAd ska jag ha på mig, kjolklänningen eller Odd molly blusen?


Victoria Secret Swim



Victoria secrets bad kläder är hur snygga som helst, här kan du hitta: Randigt, marint, klänningar, snygga baddräkter, leopad färgat, paljetter, volanger, zebra färgat, guldigt, hjärt mönstrat och den lilla svarta.

Årets första

Har precis ätit en god middag efter att ha tränat handboll i två timmar, har också precis ätit årets första semla MUMS!


Nu blir det att slö kolla på Lets dance och blogga lite.

Sent igår

Här sitter jag och nästan somnar, blev riktigt sent igår och jag är så trött idag.
Vi var på Handbolls VM invigningen och jag somnade inte fören vid 11.20 tror jag, nu har jag tagit på mig allt och ska strax åka med pappa mot skolan, lite tidigare men jhag får sitta och prata med klasskompisarna i stället.

Nu ska jag åka strax,

Lindex


Lindex har fått in lite snygga smycken, som är billiga också, jag älskar ringen och halsbandet.
Vilken är eran favorit?

10 000

God morgon, sovmorgon här.

I dag är et kort dag med några få lektioner. Och ute är det dimmigt och har snöat lite till sen igår, Jag är nöjd med min insatts igår, 10 000 steg...

Nu ska jag fortsätta att kolla på tvn, hörs när jag kommer hem,

Vila


Snyggt linne från Vila som jag har kollat på flera gånger, jag älskar spettsen längst ner. Det ända som är minus är attd et är väldigt genomskinligt. Finns i vitt och grått för 249;-

7905


I går var jag duktig och knappade in 7905 steg.

Idag har varit veckans längsta dag med alla ämnen, matte diagnosen var inte som väntat. Nu är jag trött men tänkte ändå träna i kväll, näsan rinner inte lika mycket längre och dagen har varit helt okej.

Fick dock stressa när jag kom hem coh syrran skulle äta på 10 minuter...


Jag älskar kläder

Oj vad klockan går, här sitter jag och drömmer mig bort bland alla snygga kläder. Jag måste nog säga att jag älskar kläder och då mernar jag älskar. Skrev en önskelista för någon timma sedan och kollade precis på Abercrombie & Fitch kläder och det får bli en önskelista där med kanske.

-Önskelista från julen
- Önskelista från H&M
- Kamera

Slöa

Hemma, just nu sitter jag och slöar vid datorn, har pluggat massa matte och just nu dricker jag varm mjölk för att min näsa rinner hela tiden, Nu ska jag blogga lite mer.

Hörs strax

Veckans bild

Då var det dags igen, denna vecka blir det en bild på en hyacint, tog bilden någon dag innan julafton,


Ny dag

God morgon, tisadg idag och gympa. Blir ganska lång dag idag, sedan har jag lovat att följa med Syrran när hon spelar gitarr. Nu sitter jag helt på kläd och färdig för att åka men syrran är såklart inte färdig så jag fördriver tiden mad att sitta vid datorn.

Ha en Bra Tisadg

I'm in love

Jag tror jag är kär... i en väska. Så J*vla snygg, Birkin är namnet och oj så snygg den är, vill ha den i alla färger och varje dag, synd bara att den kostar, får bli att drömma sig bort helt enkelt,  Tycker även att kändisarna är duktiga på att matcha "rätt" visst är deras outfit snygga här är på Rachel Zoe, Kim Kardashian och Olivia Palermo

Mest skulle jag vilja ha den svarta,

Tillbaka


I dag har jag tagit lite mer steg än det ni ser där,

Första skoldagen av klarad, fick 4 läxor men annars var det bra, kul att träffa alla vänner. Men gud var trött man blir... Har suttit med lite läxor nu, fick t.ex reda på att vi skulle ha matte prov på onsdag och jag tror jag har glömt allt men efter att ha kollat igenom allt igen på mattelektionen tror jag det sitter i huvudet nu.

Första skoldagen

I går var det nästan pinsamt att skriva ner hur många steg jag hade tagit, Har haft stegräknare på mig i 5 dagar nu. Gick 1092 steg, har som mål att gå minst 5000 steg per dag men det var en slapp dag igår...

Nu ska jag strax dra mig mot skolan för första gången på 3 veckor, känns sådär.

Ha en bra dag!

Mys dag

I dag har jag inte gjort mycket, Kollat igenom sex and the city 2, kollat på webben, tittat på tv, målat naglarna i depend 69 och bara mys. Har valt kläder och packat väskan så nu är jag redo för skolan. Känns sådär att skolan börjar imorgon men det är bara att bita ihop, snart är det min födelsedag, sportlov i Trysil och Påsklov i paris.

Hostar gör jag hela tiden och har ont i halsen.


9 jan

I dag har jag inte gjort mycket, Kollat igenom sex and the city 2, kollat på webben, tittat på tv, målat naglarna i depend 69 och bara mys. Har valt kläder och packat väskan så nu är jag redo för skolan. Känns sådär att skolan börjar imorgon men det är bara att bita ihop, snart är det min födelsedag, sportlov i Trysil och Påsklov i paris.

Hostar gör jag hela tiden och har ont i halsen.


Cupcake

Igår var vi 8 vid hallen för att spela match, dom vann inte och vid 9 var vi färdiga, åkte och handlade mat, kollade på båtplatsen och sedan åkte vi hemåt. Åt lunch innan o kom lite spontant och vi bakade cupcake mums! Och kollade på Sex and the city 2.
Sedan var det middag hos vänner där vi kollade på Fångarna på Fortet och en film som gick efter som var supper bra, och gick hem vid 12.45.



Lindex


Denna snygga tunika/klänning från Lindex tycker jag var snygg, gillar att det är en rosett i midjan. Skulle passa mig 199:-

Dagen som varit

Humm, när bloggade jag senast?

Jag ska förklara!
I morse vid 07.45 ringde klockan, åt frukost och sedan åkte vi iväg för att kolla på när M spelade cup efter första matchen hade vi lång tid att vänta och jag satt mest och slö kollade på andra matcher medans jag försökte komma in på nätet, som inte ville fungera. Kollade på en till match där syrran spelade och sedan tog vi bilen mot kusinerna. Har spenderat dagen med en 5 åring och en 3 åring att pärla, pyssla, laka, skratta och skoja...

I bland får man vara barnslig...

I morgon spelar dom sin första match vid 08.40 så 8 ska vi vara på plats. Nu ska jag blogga och sadan lägga mig.


Miss Selfridge


Kollade precis in på Miss Selfridge och jag bara älskar denna outfit, så snygg och stilren. Shortsen är helt underbara och tröjan, vad ska ajg säga. Jag skulle ha putfiten i sommar när vi är på landet.

Trött

God morgon, i går gjorde jag lite blandat med saker, duschade, försökte spela sims 3, och bara ta det lugnt. Men idag är det handv´bollscup för M så vi ska ta det lugnt fram till 17 då hon spelar sin första match.

JAg tänkte gå ut och fota lite när du nu har komit yterligare 10-20 cm snö...

Bättre shopping idag

I förmiddags åkte jag pappa och M in mot stan för att shoppa underställ kul... Och lite annat. Gick omkring en stund sedan fikade vi innan vi åkte hemåt igen, Tänker inte lägga in bilder på vad jag köpte för att det var bara tråkiga grejor.

Nu vet jag inte vad jag ska göra mer än kanske att jag tar ett bad, känner för det med detta väder som är.

Shopping, haha!

Shoppingen var inte bra idag, både dålig och jag var nog lite snål... Provad massa kläder men inget var bra, Jag ville verkligen köpa något på Gina Tricot vi var nästan själva där och allt var på 50%! Annars  var det nästan inget folk på stan heller.

Hittade denna pjamas men snål som jag är tänkte jag att jag klickar hem den+att den är lite billigare med det andra från H&M online men nu kollade jag in där och det fanns bara 40 och 42 så:(

Får köpa den en annan dag


Veckans bild V.1

Veckand bild får bli denna:

Inte så betydelse ful men gillar att man ser 17 lite suddigt.

Morgon...

I går satt jag hela eftermiddan med en online kurs i Photoshop, det behövdes om jag säger så. Väldigt duktig ledare och han visade bra:) Sedan blev det tv kväll med Familjen annorlunda och Spårlös men en bok i knät och en bit tårta från helgen.

För första gången på en vecka somnade jag innan 12!

I dag blir det att möta upp I på stan och shoppa+fika lite, Var allt för länge sedan vi träffades... Så om en timma går jag hemifrån. Vi hörs senare under dagen

Classified

Blondinbellas klädmärke Classified, har jag kollat på massa gånger och tycker mycket om den. Nu bloggade hon precis om hösten 2011s kläder och visst lägntar jag lite efter dom stilrena och snygga kläderna.
Jag tyckte att tröjorna med knapparna och skärpet var snyggt, skjorterna var inte häller så fula;)
Vilken va eran favorit?

Morgon

God morgon, måndag idag och jag har inget planerat. HAde svårt att sova igår så jag låg uppe till över 12 och läste, Har inte somnat före 12 på 4-5 dagar nu... I morse gick jag upp vid 07.30 och satte mig i soffan, sedan somnade jag där och vaknade vid 09.15.

Ne nu blir det frukost för min mage kurrar Ha en bra dag!

a new place

Jag, mamma och pappa tog bilen en sväng för att kolla på bla. vår nya båtplats.

Frost

Vår nya båtplats

God morgon

Hummm, klockan är 11 och det är knäpp tyst både utanför mitt fönster om här hemma.

I dag ska jag inte göra många knop, tänkte kolla igenom lite skolmatrial och gå ut och gå lite, just det ska ringa I idag och bestämma träff, Ser du detta ring mig om jag glömmer:)

Ne nu ska jag duscha

Lanvin vad har hänt?

Ni minns väl Lanvin for H&M och hur det bloggades och talades om, den 23 november klockan 8 släpptes kläderna och efter bara några sekunder var shop online slut sålt och jag vet inte riktigt hur det var i butikerna men i min stad finns det fortfarande några plagg kvar:)

Jag fick inte ta del av shoppingen av egen avsikt, gillade kläderna men valde att inte köpa något. Men jag var på H&M 5 dagar senare och då hittar jag Lanvin tyg påsarna och jag och mamma köper 3 stycken:)

Nu i efterhand har jag kollat upp om kändisarna shoppade och visst gjorde dom de, jag tycker själv det är roligt när kändisar inte bara klär sig i dyra klänningar utan att dom också kan andvända sig av budget altenativ som kläder från H&M. Hittade lite bilder på bla. Tyra.
 

Örhängen


Snygga örhängen från www.dorothyperkins.com där dom även har snygga kläder, dessa är med på rean nu så passa på, £5 st, såå snygga med fjädrar och kjedjan. Ett kap om jag får säga det själv;)

Natten

God morgon!
Kvällen blev verkligen lyckad igår, gästerna kom vid 17.30, lite snittar och sedan förrätt, middag film, efterrätt, singstar, guitar hero, 12 slaget, film och lite sing star. Tror jag somnade vid 2.45 i natt men jag vet inte säkert.Nu mår man som man förkänar och idag blir en "vila-sov-med-kanske-en-kort-promenad-och-film-dag"

Just nu sitter jag och kollar på film på min laptop, hörs senare

Gott nytt år!


Hej då 2010 och välkommen 2011!
Gott nytt år alla läsare, vänner, bästisar, familjer och nära och kära! Jag hoppas på ett bra nästa är med lika mycket skoj som vi har haft detta år men kanske ännu bättre, ha en toppen helg och så ses vi 2011!

Tack för detta år! Pussar och kramar

RSS 2.0