Var sak har sin tid

Då var man hemma från en helt underbar semester i tyskalnd, sjukt roligt med nya kontakter mm. Under dessa agar/veckan har jag helt enkelt lärt mig att mycket vill ha mer och att tiden går fort, jag har haft sommarlov i en månad nu och ja tiden har flugit fram. Och under semstern lärde jag mig att jag lägger ner mycket tid på en datorn stirrandes på olika bloggar och att skriva ner vad jag gör och hur jag känner.Det är inget fel att bloggfa för mig men jag har så mycket annat som jag vill göra och det är inte fören nu som jag inser vad jag har missat, vilken tid jag lägger på en dator varje dag. Mist 1 h varje dag sitter jag och läser om andras liv och försöker berätta för er om det, 1 h som jag kunde lägga på min familj eller vara ute och träna. Dessa tankarna började igentilgen då jag slutade skriva om mode, alltså plagg att tipsa. det tog för mycket tid som jag skulle kunna lägga på annat roligt men då valde jag att fortsätta blogga men inte så mycket om mode.

Hur många kommer orka läsa min text? inte många men bloggen kommer finnas kvar här och jag kommer göra om den till att blogga någon gång ibland INTE varje dag, såklart kommer jag vara aktiv på internet med facebook men jag vill inte tvingas sitta alltid att sitta, jag älskar att blogga men inte alltid. Jag förstår nu varför 2 av mina bästa vänner har valt att inte skaffa facebok utan vara mer social via telefon. jag kommer göra allt som jag vill istället för att stirra mig blind på Blondinbella som jag nu har släppt. hennes liv intresserar inte mig längre, jag vet inte vad som har hänt men NEJ jag bryr mig inte om henne längre. jag väljer att unna  småbloggarna istället och kommer inte vara på datorn dagligen.

Vad kommer hända med bloggen?
Den kommer att brytas tror jag, inget vardags skriv utan något jag har bärjat få upp ögonen på väldigt mycket nämligen stil! Någon gång i månade kommer snygga outfits som jag själv bärt upp, för det är något jag vill lägga tid på, inte visa min shopping. förstår ni!? jag beundrar Tinkerbella som driver en smart och bra blogg som inte bara intresserar sig på mode, shopping och foton utan en bra mix!

Tack för mig! Nästa gång ajg bloggar är det med en ny blogg med ny energi och bara outfits (och inte varje dag!)

about 10 hours ago

sådär då var var väskan nästan helt klar och om ca 10 timmar sätter vi oss i bilen! Känns skönt och jag är inte nervös alls, blir en vecka bort från verkligheten bort från hemma livet och mot något roligt med familj och bästis. Känns jätte kul bara.

Ha det bäst och sitt inte förmycket vid datorn!

Beyoncé

Regn idag, jag har lite dåligt humör och vet inte vad jag ska göra. Men just nu lyssnar jag på en av mina favorit låtar som verkligen ger mig energi, men vad ska jag lägga energin på? Nej jag får fixa något eller bara sitta framför datorn. Lyssna på låten den kan verkligen höja oss tjejer!


Måste bara tilllägga att Beyoncé är en sån förebild, energi knippe säger jag bara!

Semester tankar

En lugn dag fick det bli idag, har börjat plocka fram kläder till tyskland, varit inne i stan en liten stund och sedan bara tagit det lugnt. Denna dagen behövdes...

Till tyskland åker vi på söndag och set ska bli jätte kul, vi stannar på något äventyrsland och även hos mammas kusiner som bor där nere, härligt med en liten bil semester. Annars har jag inte kollat upp tyskland speciellt mycket med shopping mm utan det får bli som det blir, jag hade hoppats på att ett Primark ligger i närheten (har kollat för några år sedan vilka länder som primark låg i och då tror jag det fanns ca 20 butiker i tyskland) ni vet det supper billiga affären där man verkligen går loss. Annars funderar jag på en Ralph luren pike eller något liknande, men denna semester kommer inte handla om shopping! Bara att umgås och ha det gott i en vecka. Nej slutpratat om tyskland, det ska bara bli skönt!

Copenhagen


We♥it

En snabb men rolig utflykt fick de bli till Köpenhamn. Man känner storstadsfeelingen direkt när man kom över bron... Härligt! Jag och O fick besöka Norderopas största SHOPPINGCENTER, det var stort men mindre än jag hade tänkt mig... Och jag måste tilllägga att rean var M Y C K E T bättre än i sverige dock är det samma priser fast med danska pengar så vi känar inget på det. Annars gillar jag staden, inte så mycket danskarna men staden är varm och ganska mysig! många timmar bilresa men klart värd det, plus i kanten med trevligt sälskap;) 


Köpenhamn

idag blir det köpenhamn över dan för lite shopping och hämta ut en grej. En lagom rolig dagsutflykt måste jag säga;)

110704



♥ Klänning H&M
+ring från H&M, örhängen och silverhalsband

God förmiddag, här har man tagit en ganska lång sovmorgon, jag var uppe i morse när pappa åkte så efter det gick jag och la mig igen. I går var det besök på IKEA, där jag fick lite galjer och tyg. Sedan tränade jag och kollade på match. Idag ska jag ta det lugnt, träna senare i kväll...

IKEA besök

Shortsväder!

Det fina vädret har komit tillbaka, eller inte solen då men varmt är det. I dag blir det besök på IKEA, mys och sedan träning för min del. Känns som en helt okej söndag enligt mig. I går var det familjedag, som spenderades med bowling och sedan 2 rätters middag, mys! Nu ska jag hoppa i ett linne och åka iväg, på listan står lite galger och några härliga doft ljus.

Ha en bra söndag!

Ska hoppa i mina finfina short från Paris


Bara lite svårt

Idag har jag hängt tavlor i mitt rum, sjukt svårt! Man måste hitta rätt bilder och rätt ordning. Men jag är nöjd med resultatet, nu ska bara 2 bilder till införskaffas! Nej men det är svårt att hitta "rätt" bilder och sedan hänga dem snyggt. Hur tänker ni om tavlor på väggarna?

We♥it

110702



♥ Kjol från Filippa K
♥ Linne från Primark London
♥ Strumpisar från H&M
♥ Sjal från ?
+ klocka från Glitter och silverhalsband från O

Blev en enkel outfit idag, kände inte för för mycket kläder efersom det är varmt ute men ingen sol! Strax ska jag och familjen ha lite familjetid tillsammans, mysigt! Silverhalsbandet är en favorit från min bästa vän O, jätte finnt och passar till allt! Jag har på mig den nästan varje dag!

Morgon stund är guld i mun

God morgon, i går var det helt enkelt för fint väder för att blogga. I dag emot så är det dåligt väder och jag jag ha en hemma dag med städning och lite pyssel på g. Annars ska jag försöka att blogga lite, I går var kusinerna här och vi hade vattenkrig och hoppade studsmatta efter en lång dag kollade jag på film innnan jag somnade.

Nu ska jag hoppa i duschen!

RSS 2.0