snabb fakta

Jag har haft en helt underbar vecka, midsommar var helt underbart rolig med lek, dans kring stången och massa god mat. Lördagen åkte vi upp tilllandet och sedan har jag varit där och solat, badat, myst, lekt med kusinerna, grillar. Ja listan kan göras lång! Idag har det varit fullt upp med att vara på stan ed bästisen och sedan träna.

Bloggningen kommer vara som vanligt nu i några veckor innan jag åker till Tyskland!

var är jag?

Är på landet och har det ganska gött! Vi hörs

Today

Midsommarafton

Idag ska jag bar leva livet, ingenting annat ska förstöra eller göra så det blir dåligt! Vi hörs och ses!

Varför ska inget fungera


We♥it

Oj, jag har bloggat 2 gånger till idag men det verkar inte fungerat, tråkigt men okej! Jag har inte gjort så mycket idag, varit ute och sprungit en 4-5 km runda, kom hem och fick värlens klump i magen som fick lösas med att snabbt dricka och hälla i sig en alvedon och lite vila på det så blev det bättre, sedan försökte jag packa tills imorgon då hela famijen ska spendera midsommar på orust och sedan vidare till smögen. Kommer inte vara någon bloggning på några dagar. Humm vad har jag mer gjort? Jo vi hade mammas kompis här och åt middag, blev grillat och sedan rabarberpaj och kladdkaka till efterrätt MUMMA!

Nu ska jag slänga ner det sista i väska och tänka igenom packningen en sista gång, Vi hörs imorgon!

Packar

Jag tycker alltid det är lika svårt att packa en väska när man vet att man ska vara borta i bågra dagar. Man vet inte vad det ska bli för väder, vilket humör man är på, mysa innen eller ute lek med kusinerna. En sak är iallafall säkert vi kommer inte sitta still så mycket!

Men jag är en människa skom kan ha på mig kjol hela veckan för att jag känner för det och just då vill jag inte ha på mig jobbiga tajta jeans, eller så vill jag bara ha på mig short (och hemma har jag 5 par att välja på) Nästan i-landsproblem men förstår ni mig lite?!

Med det vanligaste ska ju alltid med som:
underkläder
strumpor
Linnen
hårgrejor
tandborste
bok mm

men vilken kjol ska jag ha med mig och vilka jeans och ska jag våga ta med mig vita byxor? Många frågor få svar!

Morgonstund

God morgon!

Igår var det shopping, dock handlade jag inte mer än en tröja och den var till min gulliga kusin! Och imorse tog jag en löparrunda på 4-5 km, men när jag kom hem blev jag illamående och hade jätte ont i magen. Fick lägga mig och vila en stund men nu känns det bättre! Sitter och har MTV i bakrunden som spelar den senaste bästa musiken så det känns OK! I morgon är det midsommarafton, härligt! Vi och ett gäng på 14 pers ska till orust, sedan fortsätter vi mot landet där jag och Malin stannar i några dagar.  

Nu ska jag hoppa i duschen, sedan är resten av dagen inte planerad men jag ska packa lite.

I bland önskar man att shoppingen var bättre!

110622



♥ Kjol från H&M
♥ Tröja från Esprit
♥ Strumpebyxa
♥ Halsband mammas gamla
+ Hunters, longchampen och jacka

God morgon, god morgon. Här har man ingen sovmorgon idag men det gör inte så mycket! Jag ska nämligen till Tandläkaren såhär vid morgonkvisten, härligt! Nej men det är ganska okej för då kommer man upp i vettig tid. Annars har hemmet blivit lite sjukt här, Malin ligger med ont i halsen och hostar, inte så härligt! Och vädret gör inte humöret bättre, det regnar lite då och då och himlen är full av mörska stora moln.

 Så när jag kommer hem, ska jag packa ihop mig och åka in mot stan för att kolla rean, inte för att jag behöver något men alltid lika kul att kolla om man hittar något och till mitt försvar har jag lite presentkort att använda!!!

Nä nu ska jag packa ihop mina grejor och gå upp mot tandis, önska mig lycka till!

skolavsluningen


1) Jordgubbar 2) Avslutnigs tårtan från mormor 3) här ligger våran båt 4) ute med båten

Efter tårtkalaset i skolan åkte jag hem där mormor och morfar också var och vi åt tårta och gottade oss innan vi packade ihop oss och åkte ut med båten till Björkö och åt middag, jätte mysigt och gott! Sedan hem igen för att packa det sista inför handbollscupen som vi skulle träffas vid noll sju noll noll.

110616

Skolavslunings kläderna har jag länge hållt hemligt, jag kommer inte ihåg när jag köpte dem enns.

såhär såg den ut

Man ser inte riktigt men den har en krager runt halsen, broderier på hela klänningen, Detta var en av mina bästa dagar hittils, kvällen spenderades på en jätte fin ö i skärgården med middag.

Nu är det sommarlov

Då har man sommarlov! Vad jag har längtat efter detta, helgen spenderades i uddevalla med några favorit tjejer! Nu är sommarlovet på riktigt och jag kommer uppdatera när jag känner för det, blir väl uppdatering när regnet öser ner. Sommaren kommer bli en av dom bästa på länge!

Då var det slut!

Då var sista dagen avklarad! Nu kommer jag inte sitta i en bänk förren om humm 2 månader... Härlig och idag fick jag lite mer planer inplanerade i kalenden, härligt!

Sista

God morgon! Natten kändes lång och välbehövlig efter 2 timmas träning igår. Innan jag somnade låg jag och lyssnade på vinden ett tag, skönt! Idag väntar halvdag på mig och jag hoppas att det inte är för många lektioner då jag inte har städat i mitt skåp eller lämnat in alla böckerna. I morgon är det iallafall skolavsluning!

I morse gick jag upp lite tidigare för att kunna packa inför kvällen och fixa lite så det är avklarat! Nu ska jag borsta tänderna och sedan hoppa i conversen och sticka till sista lektionerna på väldigt länge!

En ny favorit till varje måltid

Min lunch bestod av lite olika saker men också vattenmelon, en favorit hos mig just nu. När jag blir lite små hungrig eller ska fika tar jag en liten bit vatten melon som jag i morse redan skar upp, sedan ligger  bitarna färdiga i kylen och är bara att ätas. (gör inte bitarna så stor utan det räcker med små) Och skulle några bitar bli över gör jag dem till små tärningar som jag sedan lägger i filen eller i en skål med lite yogurt över till frukost, det blir hur gott som helst. I morse var jag inte sugen på så mycket mer så jag tog bara melontärningarna och åt, MUMS! +melonen är som billigast just nu!

Detta är bara en pytteliten bit som var över igår, häll på lite fil eller yogurt och kanske någon mer torkad frukt (aprikoser, äppleringar, russin mm) så blir det Suppergott!

Rosa som en ros


♥ min vakra ros som jag fick i går av snälla mamma och pappa ♥

110614



♥ Klänning H&M
♥ Skärp Sradivarius
♥ Silver halsband från O o co

Blev en kort joggingtur på dryga 3 km, det var precis att jag kom hem innan stora svarta moln kom över hela himlen. Jag tog en snabb varm dusch och hoppade i en enkel klänning med skärp i midjan. Ringde och pratade med mamma och kollade lite på webben som-helt-plötsligt-ville-fungera!

Nu tänkte jag strax fixa lunch, får se vad jag hittar i kylen, det enda jag vet är att det finns en halv vattenmelon där;)

God morgon

God morgon, igår var det vårkonsert och idag är vi lediga. Jag tog sovmorgon och har ätit lite precis, tänkte gå ut och springa lite eller powerwalka lite, får se vad jag känner för man jag behöver komma ut och sedan duscha. Jag har suttit och kollat webben lite men det funkar inte! Nu ska jag göra ågot åt denna dag!

/

God morgon! Startade dagen med en lång vatm dusch fast nu sitter jag och huttrar. Annars kan man säga att det är dagen D i dag, konsert vilket igentligen känns piss, vi kan inte alla låtar ännu!!!! Det funkar säkert!

Vi ska åka om ca 1 h så jag har tagit det jätte lugnt. Annars väntar lite vardagspyssel för mig, bädda sängarna och kankse tillochmed fortsätta i källaren med mitt lilla pojekt om kom en bra bit påvägen igår;) Det ska röjas en hel del innan jag kan börja och bokhyllorna ska tömmas innan jag kan fortsätta men ett skrivbord är fixat och jag har plockat bort en del snygga saker som kommer att användas till pyssel!

Nu: PLocka undan lite till, ta fram en varm tröja och packa ner lite frukt till dagens övning!

min ide

Jag kom på mitt sommar projekt NU! Vi har ett rum i källaren som inte används till något speciellt, det ska jag göra om, fixa och trixa så det blir min egen pysselhörna, som ni vet älskar jag att pussla och jag vill ha ett pussel rum. Det ska jag fixa i sommar när det regnar. Om ni vill får ni gärna hänga med mig genom mina bilder, vad tycker ni? Visst är det en rolig ide!

Inception

God morgon!

I går var det Liseberg nästan hela dagen, vi åkte 5-6 atraktioner, det var ganska mycket folk så vid 15 tiden satte vi oss och fikade och pratade. Under kvällen hade vi en sovgäst, M kompis Wilma. Slutade lördagskvällen med Inception och daim som jag vann! Inception var svår att förstå men väldigt bra i slutet, dock inte den bästa!

I dag skulle vi ta en tur med båten men det blåser ganska mycket så vi ska vara hemma en stund och sedan åka in mot stan och ha möte med O och co. Jag sitter just nu och bloggar samtidigt som jag kolla på MMA 2011, lite sent men jag har inte hat tid. Ha en underbar söndag!

Shopping -jeans kjol


Min nya kjol från Filippa K

Min nya Kjol hittade jag samtidigt som Odd molly linnet i helgen, kjolen kommer från Filippa K och ser dock inte ut som något speciellt på galjen men jag hade den i veckan till ett linne och cardigan och det var jätte snyggt. Den kommer att hänga med mig i sommar;)

;(

träningen gick sådär, jag var nog inte riktigt på humör! Nu ska jag hoppa i duschen och sedan sätta mig och ha fredagsmys! imorgon blir det Liseberg!

Sovmorgon

God morgon, ledig idag och jag råkade sova allt för länge! I går var det student hos Erik där det fanns massa god mat, tårta, cupcake och massa roliga vänner. Vi satt först uppe och kolla på tv innan alla stack ut, det var lite skillnad på barnen i åldern 6 till 16, men det funkade bra! Vid 22 tiden åkte vi hemåt för mamma och pappa skulle jobba, kändes lagom då vi hade varit där i några timmar.

I dag ska jag ta det lugnt, mamma har skrivit en TODO lista åt mig så jag ska börja nu, blir väl städa lite och sedan tvätta lite eller något annat inte så kul. Tänkte iallafall träna i kväll så jag gör något bra av denna dag. Nu blir det att ta på sig något vettigare än mysbyxor.

110609



♥ T-shirt från MQ Ny!
♥ Kjol från H&M
♥ Strumpisar
♥ Armband H&M
+svarta converse och brun väska från Paris

Vilken tråkig dag, det har regnat hela dagen och jag har mest sprungit från hus till hus i skolan. Vi satte ihop modeshowen och sedan gjorde vi inte så mycket mer, jag ska inte vara med i kväll då plaggen ska visas. Nu stängde jag in mig på mitt rum för att mysa, sätta på någon film och sedan vila dram tills 16 då mamma kommer och vi ska vidare mot Udevalla för att fira Eriks student! Känns helt okej då jag är ledig imorgon.

Såg ni mitt nya linne, köpte det för ett tag sedan. Jag gillar att det är eifelltornet på;) Gud var jag längtar tillbaka till Paris, värmen, kännslan, streetstyle, upplevelserna, shoppingen, folket, lägenheten, ALLT! Tråkigt att jag skulle behöva vara hemma i 1 ½ dag bara. I be back.

Shopping -Odd Molly



Älskar detaljerna

I helgen fick jag köpt ett nytt Odd Molly linne, helt underbart snyggt! Det hängde bara och väntade på mig och efter att jag prövat det var jag såld, det blev mitt! Jag ska snart använda det, ska bara tänka på vad jag ska ha på mig imorgon, annars blir det snyggt tillsammans med jeansshort i sommar eller till hösten med ett par svarta byxor.

Jag klarade 8 km

Jag klarade det! Sprang hela vägen runt!!!! Började ganska dåligt men med jämnt tempo hela tiden sprang jag frörbi en efter en och sista biten tog jag med vilja och motivation! Nu känner jag mig BÄST! en milstolpe i livet

110608

ååå vilket konstigt väder vi har! Enna sekunden är det sol och vamt andra kommer dom mörka molnen fram och det börjar att blåsa, medans vi på bussarna svettas. Skoldagen var kort, jag och söta Emily satt och pratade under lunchen om allt och inget, vi sydde färdigt alla kläder till Modeshowen som är i morgon kväll och städade skolans väggar under 20 minuter. Inte så roligt men bättre än att sluta skolan 15.30.

Just nu sitter jag och äter lite keso med torkade aprikoser och ett äpple jag tänkte åka iväg och träna om ca 1 timme så jag äter lite innan, det blir väl att springa 7 km och sedan spela handbol skulle jag tro! Hur har eran dag varit?

Ett av mina favvo recept när man är lite små sugen och inte vill äta något sött! Vanlig Keso (eller med smak) och 4-5 torkade aprikoser


Green



Just like a green tree

MorgonMusik

God morgon, startade dagen med liten sovmorgon. I dag ser vädret inte bättre ut men det får väl gå. Jag slängde på mig en ny jeanskjol, och ett linne. I går spelade jag Tennis, och gud var längesen det var, men jag kan fortfarande lite. Annars ser dagen rätt rolig ut, vi ska fortsätta med våran TEMA-vecka och jag håller på att sy. Jätte kul! +jag började dagen med lite bra musik


Back

Dom regninga dagarna vill man helst hoppa över, som idag inte för att det har regnat men det har varit regn i luften, mycket dimma och regn hela natten nej då vill spola tillbaka tiden tills i helgen, så jag låg och solade i flera timmar. Badade, solade, sprang, lekte, shoppade, åt gott, sov och massa mer.

Lite härliga bilder på vattnet och mina brun brända ben!

Jag älskar...

♥ Jag älskar livet! Dessa fyra dagarna har jag levt livet, solat en hel del, tagit årets första dopp, vilat, läst massa bla. tidningar och min bok, shoppat lite, bränt mig röd, sprungit 5.3 km, myst med kusinerna, haft sovmorgon, badat fötterna, ätit massa god mat och gått en hel del! Jag är nöjd med allt, och imorgon åker vi hem för att ha dom två sista dagarna hemma, med grillen och med trädgården! ♥


@inapiecefulplace

Jag har tagit semester, vi åkte och firade Antons student och fortsatte hit, på landet. Här tar jag det bara lugnt, går upp när jag vill, äter vad jag vill och leker med kusinerna. Solen skiner mest hela tiden och nej jag har inte tid för bloggen alltid!

Livet är för kort för allt det roliga!


RSS 2.0