Örhängen

I går kom mina örhängen från KyssJoHanna var verkligen snabb leverans, dock var inte smyckerna i samma storleks skala som på hemsidan men detta gjorde mig ingenting. Men jag gillar örhängerna och med Englas rabatt blev det att beställa på engång. När dom kom var dom fint inpackade och jag ville sätta på mig dom direkt men jag får vänta. Har ett perfekt tillfälle...

Ganska långa men helt underbara!

Regn


I dag regnar det, känns sådär men jag fick min sovmorgon så det känns ändå bra, klänningen är på och snart ska jag hoppa i min Hunters och dra till skolan. Jag har en so uppgift att göra som jag inte har någon fantasi till, skriv ett brev och hur du har det under 1800-talet... Kul+ att man ska ha med känslor, lukt och beskrivning... NU ska vi sluta klaga och fixa det sista. Har en to do lista att följa i kväll, så jag bloggar under tiden.

Ha en bra Torsdag, imorgon är det fredag!

Bara massa text

Känns som jag bara gör tråkiga text inlägg nuförtiden men snart ska jag skärpa mig och fixa och trixa till det så ni blir nöjda. I dag har varit en lång men bra dag, jag och Karin fick presentera våran brilijanta ide för Anna, Ingrid följde med hem, vi snackade lite allmänt om vardagen och den 8 April mm. Sedan var det rolig träning innan det blev plugg, plugg och lite tv. I morgon är det Torsdag och oj vad tiden gick! Jag har sovmorgon till 09.40, och tänker inte röra en fena innan 07 imorgon. Nu ska jag kolla upp mobilen innan jag släcker lampan och skriver ett sista sms till pappa som sitter på tåget påväg till Åre men som är fast påvägen för tillfälligt avbrott!!!! Hata SJ!

God natt


Veckans bild V.13



Veckans bild får bli på mina favoriter, jag har många minnen med dem, dom köptes sista dagen i London med klassen innan vi skulle träffas för avfärd, jag kommer ihåg hur svårt jag hade det för att prova dem för min fot var så svullen efter att jag ramlade och gick på kryckor. Hur jag precis kom igenom med dem som handbagage, hur många gånger jag har haft dom, Dom har värmt mig när jag fryser, jag har svettats i dom i somras då jag tyckte att NU var det dags att inviga dem! Jag har haft dem i ett år nu, sulotna är lite trasiga men jag kommer ha kvar dem en stund till, snart ska det få komma ett par nya, om 3 veckor rättare sagt! En liten kärleks förklaring till mina Hunter som andvänds i ur som skur!

Mer energi

Vi börjar negativt: halsen värker, tät i nästan (hoppas det försvinner under dagen) och jag fryser, inte bra inte bra! I går när jag satt och pluggade vid 19 fick jag en känsla att jag INTE ska ge upp utan börja på nytt dom sista veckorna innan lovet, sedan efter lovet kommer jag tillbaka med samma energi och fortsätter plugga ännu mer, jag har känt mig lite nere under dom sista läxorna och resultaten har varit VG eller G men alldrig MVG riktigt men jag tror att efter jag fick tillbaka fysik MVG hittade jag mer energi. Never give up! Nu ska jag dra på mig en tröja och åka med mamma mot skolan!

Hitta energi och ha en bra Onsdag! Jag ska avsluta min Onsdag med att träna:)

Efektiva Emma

Efektiv som jag är försöker jag gör massa saker samtidigt, koka pasta, skriva kort, kolla blogga, lyssna på musik och koka ägg. Gick dock inte så bra, äggen sprack, pastan kokade nästan för länge och jag har inte börjat med korten. Får göra dem sedan, har smsat också. Dagen har iallafall varit jätte bra, lång lunch, många lektioner men det gjorde inget men jag har fått prata och haft kul hela dagen, i kväll ska jag bara ta det lugnt. Har inte så många läxor. Kom på att jag måste börja spara pengar inför Paris som är om bara 3 veckor!!! Längtar så jag dör...

Nu ska jag stänga datorn och göra färdigt maten och skriva färdigt korten som jag tänkte från början!

Dagens fotton

Blev en promenad med kameran i solen, 14 grader visade mätaren och jag satte på Conversen för jag trodde jag bara skulle gå på asfalt men dom blev lite kladdiga då jag gick upp i skogen på stigarna där och fottade, jätte skönt. När jag kom hem var både mamma och pappa hemma och jag och mamma bestämde oss för att åka och shoppa lite små saker på IKEA bla. gardiner, ramar och en stekpanna. Vi hittade också våra lycktor som någon (pappa) har råkat göra sönder för ynka 39 kronor. Dagens resultat i bilder kommer nu.

Kottar var dagens obejekt!

Studiedag

Studiedag! Har inte gjort mer än tog en lång sovmorgon och pysslat. Solen skiner så jag tänkte ta en promenad. Känner för att röra på mig eller bara ut och fotta. Det behövs ta lite nya bilder. Konserten i går blev jätte lyckad, lite kort men annars jätte bra. Vi hörs snart.


Last song

Jag märker att det bara blir God morgon inlägg här men det gör inget! God morgon! I dag är det dagen D, konsert dags, känns ganska bra. Fick ta sovmorgon i morse men vaknde ändå 09, kom på att klockan var 10 så jag gick upp satte på TVn och somnade nästan. I går såg vi Last song gud var bra den var, man ville hoppa in i filmen och vara Miley i slutet kom även några tårar, kunde inte sluta tänka på hur livet är. En helt klar sevärd film! I går var jag på stan med O också, vi gick runt shoppade lite provade massa och pratade, pratade och pratade. Tills vi kollade på mobilerna och såg att våra föräldrar hade ringt oss över 30 gånger. Mer om det en annan dag. Nu ska jag fixa mig, sedan är jag/vi på scen vid 15 och 18!

Önska mig lycka till!

VeckansBildv.12


Solnedgång i Trysik♥

Taget i trysil, gud vad jag saknar det!


Dagens plagg


Snyggt linne från H&M

Jag fick hem H&M katalogen för några dagar sedan och dess framsida pryds av just detta linne, som jag tycket var så fint, gillar veken på. Jag kommer från och med nu inte att visa dagensplagg varje dag!

God morgon Lördag

God morgon, nu ska jag upp, äta och sedan in mot stan. Såg någon slutet av Let´s Dance igår? Jag tyckte iallafall rätt person vann! Nu blir det frukost!

Vilken helg jag har framför mig

Tänkte sätta in några inlägg imorse men jag åkte med mamma och hann inte, men det var bra då jag kommer vara upptagen hela dagen imorgon från 9-14 och lör 13-20 med våran drama konsert. Hade nästan glömt det, det får bli att springa på stan i mon efter övningarna, komma hem, blogga och sedan lägga sig. Nu ska jag träna om 2 h och sedan bara vila i soffan, har som sagt en jobbig helg. Men jag är ledig på Måndag så det blir skönt!

Lördag:
9-14 övning
14-16 stan
16-24 vila vila vila

Söndag:
-11 sovmorgon
13 övnoing
15 konsert
16.30-17.30 middag
17.30-20 konsert

Måndag:
08-22 Ledig, plugga, sova och blogga


Du borde få ett pris

Eftermiddagen spenderades med att kolla tv, kolla datorn, plugga lite matte+göra några tal och sitta och ta ut låtar på pianot, gick sisådär men jag försökte iallafall. Nu vet jag inte vad jag ska göra, jo packa gympåsen, byta väska tänkte jag och humm läsa senarte Chic eller varför inte lägga mig och läsa en bok som jag inte gjort på EVIGHETER har hållit på med Så länge vi båda andas i snart ett halv år, har inte tid och lust helt enkelt (kommer från pappa som bara somnar när han ska läsa, hihi) Nu blir det att lyssna på mer bra musik! Spotify ÄGER!!!!

Fryser man i 10 grader?

Härlig dag idag, förutom att det blev brandlarm när jag stod i min tunna blus, blev att stå ute i 10 grader och vänta i 20 minuter, inte det roligaste men det gick. Vi satt sedan ute på rasten och lyssnade på Hör nu I, Kent som blir bättre och bättre in mina öron. Nu har jag inte mycket att göra förutom att göra matten till nästa torsdag. Tänkte kolla lite på Tv och sedan göra matten. Blogga lite, tänkte jag.

Dagens plagg


Den snygga kontors klänningen

Denna klänning passar kanske inte mig, men den var snygg. Jag skulle vilja att mamma hade den till hennes kontor med klackar och några snygga matchande smycken! Gillar färgen grå också det livar upp det annars ganska svarta kontoret, till att bli lite ljusare. Ni hittar plagget på Nelly/Filippa K

Små korgar

Jag har ganska mycket smågrejor på mitt rum, men ändå väldigt organiserat, Men fortfarande står det en flyttlåda i ett hörn med saker som jag inte ska andvända till-något-ting. Jag har också massa mode magasin också som ligger i lådor under sängen men nu kom jag på en ny smart grej, nästa gång jag är på IKEA ska jag köpa med mig massa korgar och det blir snyggt samtidigt som man kan lägga små saker i som man inte vill ha på skrivbordet, jag tänker mig 3 olika stora i 3 olika färger (brun nyans) en med senaste magasinen, en med kamera tillbehör och en med små saker.

Converse

Sovmorgon här! Välbehövligt då jag nästan inte fick upp ögonen imorse när mamma ringde, idag väntar ganska få lektioner, sedan slutar jag vid 14 så då ska jag hem och-inte-göra-något-ting. I går sa dom att det skulle bli kallt men ute skiner solen och alla har fått Converse kännsla, känns som dom enda skorna jag kan tänka mig i detta väder. Hunter -för varmt, Boots - för varmt, Balerina - för kallt, Convese - helt perfeckt! Nu ska jag fixa det sista, har för mycket tid när jag inte har några läxor...

Vad har ni för väder där ni bor? 


Strax Torsdag

Träningen gick supper bra, känns att det går framåt. Just nu känner jag mig lite sur på dig O som inte svarat på mina SMS eller fareslagit ett annat tillfälle, OKEJ, jag vill träffa dig och prataprataprata... Nu sitter jag och kollar på TV, imorgon är det sovmorgon till 09.40. Torsdag redan, Har ni några planer på helgen, det har jag vi har våran "Drama konsert" i helgen! Nu tvn.

Dagens i-landsproblem

Då var man hemma, Vad ska man göra när man inte har några läxor? Dagens i-landsproblem! Svar: Det man inte hinner annrs som att kolla på Webben, blogga, läsa massa tidningar har fortfarande inte kommit igenom hela Elle... Äta goda muffins och leta kläder. Kanske ta putfit bilder eller varför inte plugga inför provet som är om 2 veckor? Nu blir det iallafall Webben och kanske den nya Chic som kom i brevlådan idag! Sedan tänkte jag träna lite. Hörs senare

Choklad Muffins


Hade lite tid över igår då då bakade jag mina favorit muffins med en choklad bit i, igår blev det Marabou med daim i och det blev suppergott, jag la smet och sedan satte jag i choklad biten, 10 minuter i ungnen och sedan färdigt hur enkelt som helt och gott som få. Åt en precis då den kom ut ur ugnen och den var helu underbart god, ni måste testa att baka dem någon gång!

Dagens plagg


Den mysiga dyra Odd Molly tröjan!

Denna tröjan är nog min favorit från Odd molly ever, den ser mysig ut, älskar mönstret, älskar odd molly och priset är alldeles för dyrt! Jag skulle ha den till allt, jeans, shorts kjol (kanske inte), klänning, linne, T-shirt, tröja till allt! Blir att önska priset ligger på (ändå inte så supperhöga 1899:- kunde kostar mer om man säger så, för en dröm tröja...) Jagvillha jagvillha jagvillha (allt odd molly)

Solen skiner

God morgon, här skiner solen och man har sovmorgon en stund till. Lång dag står på schemat idag med sista lektionen i SO. I går satt jag och hittade en jätte bra blogg från Frankrike tror jag hon skrev på engelska och hade så fina outfits, så ajg skrev ner massa snygga klädes plagg och dess affärer och tänkte kolla upp dom i paris om några veckor. Det var bla. Pull&Bear, Primark (finns i London), Bershka och massa mer. Nu måste jag gå aldeles strax, hörs mer ikväll!

Olivia ser du dethär: snälla SMSa mig om vad DU vill?!

Bra låtar som alldrig blir dåliga

Vet ni hur kännslan av att man inte har en enda läxa att göra eller ett inget är inbokat på en vecka?! Heeelllttt underbarttt! Jag har inget bättre att göra än att sitta här och fixa massamassa inlägg åt er, kolla bloggarna och lyssna på musik som aldrig blir dåligt enligt mig, just nu spelas Beautiful, Christina Aguilera, Sedan blir det DAgens plagg innan jag ska duscha och sätta mig framför tvn med en muffins som jag bakade kanske!?!

Håller på att hitta en låt vi sak redovisa om i bilden då vi ska måla dess känslor, kul tycker jag men vilken låt? funderar på att ta Because of you med Kelly men jag får se. Har ni några tips?


Denna låt tycker jag aldrig blir dålig...

Hemma spa

När jag åkte hem från skolan var jag på ett dåligt humör blandat med trötthet, hunger och surledsen, så när jag kom hem var det lika bra att äta något direkt innan jag satte på en ansiktsmask och satte mig i det 39 grader varma vattnet, slängde i 3 badbomber och läste Elle. Där låg jag en stund innan jag gick upp pluggade fysik sysik och fysik, prov imorgon. NU sitter jag och kollar på det 2 h långa Top Model. Undra vem som vinner?!

Hörs imorgon

Glömde dock gurkorna!


Dagens plagg


Den snygga päls västen

Päls västan är min favorit, jag har dock ingen men när jag hittar den perfeckta ska jag köpa den, jag skulle ha den till jeans och en lång ärmad tröja eller som dom har det på bilden till shorts. Jag känner personligen att pälsvästen är lite höstigt så det får bli att kolla på den mer i sommar! Denna väst från nelly/vila för 399:-

Dagens plagg

Ny kategori! Dagens plagg, heter min nya kategori, här tar jag ut dagen plagg/sko och skriver vad jag tycker och hur jag skulle matcha det "rätt" sedan är det ni som får säga vad ni tycker genom att lägga en kommentar eller tipsa mig. Dagens plagg kommer nästan alltid komma upp mitt på dagen i tid-inställt inlägg! Det kommer stå priset, var den kommer ifrån och om man ska sattsa på det plagget under sommaren/hösten/vintern/våren.

Vi börjar direkt!

Lite bloggpause i helgen!

Sådär, då var denna helgen nästan slut, tråkigt! I går var vi istan med kusinerna och kollade på syrran som hade konsert, den vär jätte bra! Sen blev det fika innan vi åkte hemmåt. I dag vaknde jag vid 8 av ayy någon Elin... bankade i golvet då var hon vaken vi gick upp, kollade på tv och åt frukost innan restan av familjen vaknade. Det bliv kalas hos mormor för S under eftermiddagen då morfar kom hem för första gången på ca 1 månad Där blev det god amt och cheescake, har nu suttit i en halv timme med läxorna och ska strax sätta på sista avsnittet av älskade solsidan! Tråkigt detdär, hoppas bara på att dom gör en säsong till, Eller vad hoppas ni på?

Justde fick en shower gel "för att jag passade E och H" vilket jag gjorde med stor glädje!

Nu blir det Elle

God morgon, igår blev en lyckad dag med massa skidåking men mer tid i bussen, var på skolan vid 05 innan bussen gick vid 05.45, stannade två gåner pga busschafören, och blev då försenade med 1 timme, åkte skidor i 4-5 timmar innan vi skulle åka hem men såklart var några sena och vi kom inte iväg fören vid 17, bussresan hem gick bra, dock fanns det ingen toa så vi fick stanna och gå på toa i Mellerud eller någon annan ort. Annars gick resa bra, förökte sova lite man det gick inte. Nu ska jag sätta mig och kolla på Stylisterna och läsa min Elle som jag köpte i går när jag hade tråkigt i bussen!

Kusinerna kommer hit vid 12 så jag bloggar mer imorgon eller ikväll!
¨
Fick med mig Elles jeans-bibel också, hittade massa snyggt!

Snygga naglar


Jag saknar alla vårfresha naglar. eller jag saknar tiden man hade att måla naglarna med något färgglatt nagellack i alla regnbågens färger. ska lägga mer tid på att måla naglarna i vår, en snygg detalj i en outfit tycker jag!


H&M


H&M har fått in massamassa nyheter nu, bla denna jätte snygga tunika, I like! Värt att kolla in jag hittde massa roliga grejor, både skor, klänningar och byxor!

Skriva av mig lite

Dagen blev inte så tråkig som jag skrev och verkade... Jag gick medd ett gott skratt till skolan, hade mina 3 lektioner innan maten och so provet gick som det gick hann svara på dom flesta frågorna men jag glömde lite och stressade på motivera frågorna för tiden var slut men jag känner mig nöjd, vilket är huvudsaken. Just nu är jag uppidetblå av nervositet imorgon åker vi till hovfjället, bara det att vi ska vara på skolan 05.00 skrämmer mig, men jag vet att det kommer bli hurkulsomhelst! Åker 05.30 framme ca 10 åker fram till 16 oh hemma vid 21.30 om det inte blir försenat som Claudia sa att det blev förra året med hela en timma! Ska sätta mig vid tvn en stund innan jag packar det sista och jag ska försöka lägga mig vid 21, om det går! Känner mig faktiskt ganska trött, men det blir en lång dag imorgon, jo justde på lördag kommer världens absoluta bästa kusiner hit och sover över, blir nog lite barnsligt roligt då dom bara är 3 och 5 år. Ska på stan och röja tänkte vi.

Nu har jag skrivit lite för mycket, hörs imorgon kväll eller på lördag, humm jag tror jag fixar ett tidinställt inlägg också för eran skull!

Zara

Hittde en jätte snygg klänning från Zara precis, jag skulle he den i vår med ballerinor, eller varför inte ihöst också, gillar skärpet i midjan. Vet ni att Zara har öppnat shop online nu, bara att shoppa och sedan kommer det hem till dig, smart då man alltid inte har tid att gå i affärer.

Sur på morgonen

God morgon! llt blir fel idag hade precis skrivit ett helt inlägg då jag trycker på nån knapp och allt försvinner... Sur blir man allt. I dag väntar engelska fraser och so prov och vi får nog tillbaka matte provet har höga krav på mig själv nu! Måste ha nästan alla rätt! Ska strax mot skolan, men jag ka bara skriva klart detta inlägg! Skönt det ligger endast 2 böcker bredvid mig, en fysik och en svenska häfte båda tills på tisdag.

Nu ska jag åka mot skolan ha en bra torsdag!

Mår jag som bäst

Slutade dagen med en hårt tränning, nu mår jag som bäst och ska strax sätta på tv och somna framför något roligt pogram ne jag ska kolla sedan fixa med det sista inför i morgon plugga inför massa konstiga fraser och So prov, industriella revolutionen jihhi om man säger så! Nu blir det att spanna på alla bloggar och kolla på något roligt på tvn! Hörs imorgon!


Veckans bild V.11

Vecka 11, är det nu. Denna vecka kännde jag för lite snö blandat med vår, det blev på en buske med små knoppar på. Taget för några veckor sedan med min finfina kamera! Känns inte helt "rätt" att ta en snöbild nu men det får väl gå!

Visst blir mina resultat bra!

Årets första Ute fika

God morgon, igår var jag trött och satt mest och pluggade och pluggade! Mamma hämtade mig på vägen hem och pappa kom precis när vi kom hem så vi hade lite familje mys, satt ute och fikade för fösta gånger iår på våran altan, Lagade hemmalagade hamburgare och kollade på TVn, jag slutade kvällen i liggande ställnig kollandes på Veckans brott innan jag somnade, och vaknade 10 minuter senare då jag gick in på mit rum och somnade! Riktigt skönt. I dag är det Onsdag, jag satte på mig klänning och strax kommer byggarna hit och grejar, innan dess ska jag förhoppingsvis hinna gå hemifrån! Glömde säga att solen skiner med blå himmel! Hur underbart är inte det dock ligger tempraturen på -3 så det får bli kängorna idag med!


Från fikan!

Plugg

Jag pluggar och pluggar men hinner också med lite annat roligt som att fika och vara med vänner men jag lovar att jag kommer tillbaka i eftermiddag eller ikväll!


Net-a-porter.com


Snyggingar från Miu miu

Kolla vad jag hittade, visst var dom snygga, lite vårfulla tycker jag, dock är det inget för mig. Både höjden och priset är för högt men ibland får man bara drömma sig bort. Tänk dem tid en vit klänning och en grön sjal eller varför inte till jeans och en grön tröja, Så blir det när man drömmer sig bort på Net-a-porter.com. Men ibland får man det!

Studiedag

God morgon, igår var det fullt upp jag spelade två matcher och var i 6 timmar i en idrottshall, I dag känner jag mig lite slö, men vad gör det när man har studiedag! I dag ska jag bara ta det lungt, plugga, blogga, plugga och gå på bio i kväll! Men nu blir det frukost! Vad har alla era kommentarer tagit vägen?


Stolt

Jag gjorde en stor frukost imorse bestående av pannkakor, massa frukt, och juice. Efter frukost åkte jag pappa och M in mot stan och kollade runt innan vi gick mot O och co. Där blev det sen lunch Tapas och massa mer gott, tack! Sedan blev det hemåt innan vi satte på Mello, som visas nu! Blir massa mer mello innan jag lägger mig, imorgon väntar massa/lite plugg och 2 handbollsmatcher. Nu blir det mer frukt och godis!


Shopping


Fick hem lite strumpor, en cardigan och en snygg poncho i går! Allt från H&M

Dagen

Nu är jag nöjd med designen! Blev med rosor vilket är lätt att ändra om några veckor då jag inte vill ha dem längre. Dagen har flytit på, träffade I imorse och vi tog en promenad i det fina vädret mot kyrkan, sedan ävade vi fram till 11.30, fikade och uppträde, sedan blev det stan för mig och I. Mötte upp mamma och M och shoppade lite på H&m innan vi tröttnade och åkte hemåt, jag bytte om och tog mig mot träning. tränade i några timmar innan jag blev hämtad tog en varm dusch och middag med sallad och entrecote. Nu ska jag vila i soffan med datorn på magen, äta några cupcakes och kolla lite webbis, imorgon väntar besök på IKEA eller stan, har inte bestämt ännu! Hörs imorgon!

H&M


Denna helt underbara bikini ska snart bli min!

Kollade runt lite på H&M igår och hittde denna bikini som jag älskar, vill ha, vill ha! Bra då den inte kostar så mycket heller. I love!

Fredag

God morgon, idag skiner solen men det har snöat lite under natten, jag är på bra humör och ska snart in mot stan där jag ska möta I för en promenad mot en kyrka där vi ska vara idag, efter konserten blir det stan först med I och sedan möter jag mamma, Vad tycker ni om den nya designen? Satt och försökte mig på igår, vitt blev det men jag ska ändar det en annan dag, hade inte mer tid igår. Nu ska jag fixa det sista innan jag åker in mot stan! Ha en mysig fredag!

Myskläder


Idag har det bara regnat, regnat och regnat, man blir liksom deprimerad, imorse tog jag på mig den tjockadte jackan jag äger och mina hunter+hunterstrumpor för att inte frysa men det hjälpte inte, fötterna var varma men benen var isiga efter ynka 100 meter, fy! I morgon är det kort dag så jag slutar i stan vilket känns mer än okej! Ska shoppa lite nödvändiga saker som strumpor. Nu ska jag sätta mig med alla mina miljoner läxor inför nästa vecka, nästa vecka är ändå ganska soft , måndag studiedag och fredag idrottsdag i hovfjället, men därimellan ska det bli 1 prov och 6 läxor, Det är som O säger, det är jobbigt ibland men det går snart över! Ne nu väntar en hög med böcker på mig!

Live with them

There are one you never like, never be with and never love. He be always there when you do not want. We must learn to live with them and accept them, we hate them but all is differnt even you! Love Hate and Accept


Snöstorm

God morgon, hade en såndär bra feeling när jag vaknade men när jag drog upp rullgardinen möttes jag av snöstorm, jag vill ha vår nu, det var ju sol igår. Men jag är ändå pigg så jag ska gå upp nu fast jag ska gå hemifrån om 2 h. I går var det hanbolls match för hela klassen, vilket var jätte kul, vissa kommer in i matchen så snabbt att dom glömmer vad dom gör eller hur dom gör när det blir MÅL! Vi var färdiga vid 20.30 sedan fick jag åka hem med i. Nästa vecka känns helt körd, 3 dagar skola och minst 6 läxor till dess, phu säger jag bara. Nu ska jag gå och äta en stor frukost så hörs vi om en stund!

Skjortor


Lindex sattsar på många olika sorters skjortor i vår, vilket jag tycker är stilrent och snyggt om man matchar det "rätt", Själv har jag bara en skjorta men jag är ingen skjort tjej men jag har 2 stycken och jag är ute efter en blå, vit,röd skjorta att ha öppen med ett vitt linne under och ett par blå jeans!

Abercrombie & Fitch


Ibland går man bara av en slump in på Abercrombie & Fitch och hittar såklart något alldeles för snygg som man suckar efter, varför? Denna blus kostar iallafall §48 och läggs direkt in på min önskelista!

Svårt

God morgon, här har man svårt-att-välja-kläder-dan där allt bara känns fel men det fick bli en klänning, idag följer I med hem för lite prat+pyssel sedan åker vi in mot stan igen för att kolla handboll med hela klassen, känns ganska kul! SOlen skiner som man akn inte klaga, nu ska jag åka med mamma mot skolan.

HA en bra dag!

Veckans bild V.10

Jag har varit så dålig på detta men nu kommer vi med nya tag!

taget samma vecka jag fyllde år, tulpaner känns som vår!

Skåne


Tog en promenad i skåne i helgen, passade på att ta lite bilder!

Hemma

God morgon, kom hem vid lunch igår men hade massa att göra. PÅ kvällen var vi hos några släktingar. Idag känns allt på topp, solen skiner och jag ska strax gå hemifrån.

Vi hörs ikväll med lite bilder mm!

Mot skåne

Sådär, skrev detta inlägg under kvällen igår för jag visste att jag inte skulle hinna blogga innan jag åkte. PÅ väg ner till Skåne nu för att träffa släkten där, lite födelsedagar mm som ska firas, kommer tillbaka på söndag, här ska jag vara social, ta det lugnt och äta gott får jag hoppas.

En bild på den finfina stranden vi har spenderat timmar på, långgrunt, sand och hyfsat varmt!

Veckans sista

Jag kan säga att nervositeten kom strax innan, gud var nervös jag var satt nästan och skakade! Men det gick jätte bra, tills vi fick reda på att man skulle inprovisera ett telefonsamtal med mycket kännslor i, vilket var svårare men jag lyckades bra tyckte jag och är nöjd med min insatts! Annars flöt dagen på med lite lektioner med en lång lunch, nu när jag kom hem satte jag på film och kollade medans jag åt lite, strax ska jag göra veckans sista träning innan jag tar helg på riktigt, Nu ska jag byta om och fixa det sista innan jag åker.

Ha en bra Fredagskväll!

Nervös

Inte alls nervös inför imorgon då jag ska på filminspelning, konstigt brukar alltid bli lite nervös när jag ska göra saker men jag har tilltalat mig att bara vara mig själv, et är ju bara en intervju till huvudrollen... Inte ha dåligt självförtroende men hur många tjejer är det inte som söker? 100 1000 eller fler, Får bara hoppas på det bästa!

Nu ska jag sova, hörs imorgon!


Ny färg


Målade om mina naglar imorse innan lektionen började eller jag och jag Ingrid målade om dom åt mig, man ser även lite på min outfit, matchar, hihi

Solglasögon


Kolla in vilka coola glasögon till buget pris H&M har fått in, lite RayBan kännsla på dom vilket jag gillar, Ska kolla in dom live någon dag då jag är i stan. Ni hittar dom på H&M för 79 kronor!

?

Vill ni enns ha en update? Pluggar och pluggar är det enda jag gör men jag hinner med lite annat också! Sitta vid datorn ligger inte på första prio men ganska fort när jag har tid sätter jag mig och kollar mm. Nu ska jag snart lägga mig i sängen och kolla igenom massa webbisar Stiylisterna är min favvo nu!

Kramar Emma

Blickar tomt

Härligt att konka hem en massa böcker och sitta och plugga det enda man gör, mitt skåp blickar tom, bloggen blickar tom och tillochmed hjärtat saknar lite fritid ibland! Snart snart är dom jobbigste läxorna över om om 4 dagar är det helg, det enda som finns i min hjärna är helg!


RSS 2.0