A good evning

Vilken mysig kväll vi fick! Alla i klassen träffades i parken och spelade brännboll och åt, solen sken och samtigigt gick starten på Blodomloppet som srangs samtidigt som vi var där. Efter maten satte vi oss och kollade på alla sam sprang tillsammans med ett gäng ny blivna studenter, där satt vi och ropade tills Selins mamma kom springandes. En härlig avsluning på en härlig kväll!

Nu ska jag lägga mig och läsa lite ur min tidning.

8 snygga outfits

I går gick jag igenom ett svårt belsut, Ska jag ha kvar min nya kjol! Vilket i-landsproblem, men efter jag prövat den tillsammans med några andra kläder blev det ett stort JAA!

Linne från H&M, kjol från H&M och strumpisar

T-shirt från Primark London, skärp Zara spanien, Kjol H&M och strumpisar 

Tröja från Lindex, väska Longchamp, kjol H&M och strumpisar

Linne från Primark london, jeans skjorta H&M, kjol H&M och srumpisar

Linne Primark london, Tröja ONLY, halsband mammas gamla, kjol H&M och strumpisar
  
Suddig bild! Rosett t-shirt Esprite, skärp InWear, kjol H&M och strumpisar

Linne från H&M, kjol H&M och strumpisar

bjuder på den sista! Klänning från H&M, kjol H&M och strumpisar

Hittade massa fina outfits, jag har min favvo, Vilken var eran favorit?

Allmänt

ojoj, igår hade jag fullt upp, Morsdag och lite fix ute i regnet. I dag har vi klassensdag som ska spenderas vid Chalmers och sedan i någon park skulle jag tro. Så nu har jag en stund över innan min buss går. Sitter och lyssnar på NRJ, har lite matte att plugga och sedan tänkte jag lägga in lite bilder jag tog igår. Jag prövade min nya kjol och det blev jätte jätte bra!

Nu ska jag fixa det sista och kolla upp lite saker, vi hörs senare!

110528



♥ Jeans crocker
♥ Linne JC
♥ Armband från Spanien

Ombytt och färdig -om några minuter kommer O och co, jag kände för lite slapp klädsel idag, imorse satte jag på mig min favorit ponch som jag myser runt i, jeansen och hoppade i Hunter stövlarna. Sedan hjälpte jag pappa med lite saker utomhus innan vi åkte och kollade på M som spelade match.

 
Nu ska jag bara dra över ett lager med smink. Vad har ni för lördags planer?

Lördagsfrulle



Imorse när jag vaknade kände jag för lite avanserad frulle, så jag googlade på Amrikanska pannkakor och sedan lagade jag en jätte frulle! Jordgubb och banan Smoothe, marmelad från London, oboy, banan, tunnbrödsmacka och Pancakes med sirap, kanel, socker och sylt! Frukosten blev nästan för mycket, så jag orkade inte äta upp allt. Ibland får man lyxa till frukosten lite!

Slö

Vilken härlig torsdag, skolan gick jätte snabbt. Vi har börjat lämna in våra böcker i alla ämnen och vi gjorde sista läxan idag. Efter skolan kännde jag inte för att åka hem då inget väntade på mig här hemma, så jag åkte och kollade upp lite saker och hittade lite kläder. Det var igentligen inte meningen då jag skulle kolla upp en helt annan sak men jag fick med mig hem en vanlig enkel kjol. Efter sådär någon timme kom mamma och hämtade up mig. Under eftermiddagen har jag inte gjort något, slöat framför TV och bara tagit det lugnt! Det blir att fortsätta ta det lungt resten av kvällen. Tänkte sätta ihop lite kläder eller bara sitte och vara social på nätet Facebook kallar!

Som I sa, en kjol som passar ALLT! Få se hur jag gör!

Livet

I går var det mysig ute dag på skolan, poängpromenad, 1 timmes prat-fika och lite olika små stationer, sedan var det hård träning med tema knä och stretch. Efter det frös jag så himla mycket! Jag tog sovmorgon idag, och ska om en havtimma åka mot skolan för att ha sista Engelska läxan, skönt! I dga väntar ingenting på mig mig, helgen är också helt oplanerad hittlis vilket känns så skönt, livet är inte så dåligt iallafall!

Just nu sitter jag och lyssnar på ny bra morgon musik! Kan det bli bättre Torsdags morgon!

the time

Tiden flyger iväg!

Lilla jag

Veckorna går och kollar jag nu så är det bara 4 kvar! Jag har kvar några vanliga skoldagar men annars är det mest idrottsdagar, tema vecka och annat. Tänk att om 4 veckor kommer jag kunna göra vad jag vill, i 2 månader nästan! Det är nästan så man inte förstår, lilla jag ska börja en klass högre upp efter sommaren, det har redan gått närmare 6 månader av detta år. Känns det inte precis som om det var jullov?


Hearts



Muffinsdag

Varför går helger så snabbt? Jag har spelat cup hela helgen och även om det gick skit så har jag haft en jätte rolig helg med massa skratt och skoj! Jag har dock vaknat 06.30 och somnat 21.30 varje dag. I dag är det måndag och jag har massa saker tills idag men jag bestämde mig för att lätta på stämningen med att jag ska ta med mig muffins till André sm fyllde år i går som grattis! Annars väntar sång, so prov som jag har bestämt att spika ett vg+ iallafall och sista slöjd lektionen. I går kollade jag i kalenden och det är only 4 week left! Sedan är det sommar!

Nu ska jag slänga på mig jackan, hoppa i conversen och sätta mig och läsa igenom hela Son på bussen.

110520



♥ Jeans tunika från JC
♥ Skärp från Paris
♥ Svarta shorts (syns inte) från H&M

Dagen började med att jag inte kunde logga in på Blogg.se, jag sprang mot skolan och hade Spanska prov, Sedan var det dags för terminens Coper Test jag sprang 12 varv på 12 minuter, känner mig såå nöjd.  Håltimmen spenderades ute på en lekplats med bästa vännerna, där satt vi och pratade tills veckans sista lektion började, Svenska! När jag kom hem kände jag för lite EGO-tid, så jag satte mig med en skål chips och kollade på x antal inspelade pogram, sedan var det bara att sätta sig med SOn innan jag gick på träning. Till middag blev det goda Räkor men jag har ingen mat lust.

Just nu ligger jag i sängen ombytt och färdig för att sova, jag tänkte kolla lite webbis innan jag ska sova.

Torsdagens



Sovmoron, här! Skönt, jag har ätit en stor frukost (check!), fixat ouftit (check!) och har dagens och morgondagens läxor under kontroll (check!). I dag kommer det inte alls bli mycket bloggning, jag ska hem till M&M efter skolan och sedan vid 19, ska jag träna. I går sprang jag nästan hela 7 km, utan att stanna! Jihhi vad glad jag är. Nästa gång tar jag den. Jag har världens mysigaste morgon med att sitta och lyssna på den senaste musiken, samtidigt som mittt humör bara blir bättre och bättre.

Dagensoutfit består av klänning från Lindex, leggings från ? och cardigan från H&M 

whats a day



För en gångs skull, har jag läget under kontroll och kan sitta utan att jag tycker det är tråkigt att plugga 2 h. Denna veckan var endå inte så jobbig, jag har 2 prov och 2 läxor. I går var min "inte-göra-någonting" dag, när jag kom hem satte jag mig med läxorna och bockade en efter en av To-do saker, till slut var det inget kvar och då var klockan 18. Jag satte mig och läste boken som jag nu har blivit galen i Så länge vi båda andas, Vid 20 tiden tog jag en fika, bytte om och satte mig i sängen och förtsatte läsa, sedan släckte jag vid 21.25 och somnade. Det känns idag säger jag bara, jag har hur mycket energi som helst och ska strax kila mot skolan. Vilken dag!
Nu ska jag bara sätta mig och skicka i väg min Sv-saga.

Studiedag



I lördags åt jag årets första Jordgubbstårta, mums säger jag bara. Idag har jag varit ledig och jag har prickat av en del på "att göra" listan, blev lite plugg och sedan en 45 minuters power walk, på eftermiddagen kom mamma hem tidigt och vi var ute och pratade samtidigt som vi grejade i trädgården. Min ledig dag har varit helt behövlig då jag låg efter med sömnen och hälsan. Jag har ätit onyttigt hela helgen. Så kan det gå. Snart ska jag möta lilla syrran. Justdet jag fick myst en hel del i Lördags med kusinerna. Nu ska jag packa väskan inför imorgon.

Paris shopping -väska


En snygg liten brun väska införskaffades i paris. Jag hittade den på min nya favorit affär Pull and bear. Jag prövade massa massa kläder men inget passade min stil. Denna väska kommer iallafall att användas väl i sommar, måste bara komma på en rätt outfit till den!

En gammal klassiker

God morgon, går dagens kväll spenderades framför Skärgårdsdoktorn som jag inte har sett på flera år, jag minns att vi alltid satt fast frusna klockn 19 på söndagarna och kollade på när vilma och Johan utförde alla sjukdommar så väl. Annanrs tränade jag och sedan blev direkt i säng. I dag ska vi ha kalas för Pappa här hemma, hela halva släkten kommer och jag ska passa på att gosa med kusinerna. Ha en härlig Lördag så hörs vi♥

Training is my life!



Jag tränar och träna och jag älskar det, det är en del i mitt liv som jag kommer sakna om jag slutar. I bland känns det för j*vligt att bara gå till träningen men efter är kännslan helt underbar, det går inte att förklara. Ett slags lyckorus samtidigt som man är utmattad. Jag har räknat på det och jag tränar ca 10-14 timmar i veckan! Det är sjukt bra, jag träna 5 dagar i veckan organierat och joggar en dag själv. Training is my life!

Grattis

God morgon härliga Torsdag!

I går var det träning och vi sprang 7 kilometer innan och jag sprang nästan hela tiden!!! Så glad! Idag är det idrottsdag, sport kläderna är på och det blir en heldag ute, sedan blir det firande av pappa som fyller år! Solen skiner än så länge men jag tror att det ska börja regna, hoppas hoppas Nu ska jag sätta mig i 20 minuter och plugga lite musik och spanska på datorn.

♥ Ha en underbar torsdag ♥

Dörren som alltid är stängd



Dörren vi paserade 2 gånger om dagen i en vecka. I dag har jag bara varit, när jag kom hem gjorde jag muffins till hög musik där jag sjöng med när jag ville, kakorna blev färdiga ganska snabbt sedan har ajg suttit med datorn och ljud i öron, och helt spontant bara sjungit det som spelas och det blev en blandning av Kent och P!nk. Känns som något saknas men man måste ha sådana här dagar, dörren öppnas och stängs ibland och just nu är den öppen jag saknar semester och vill bort ett tag, men nej. Just nu är det som mest läxor och prov och det är bara att fortsätta. Nu ska jag bara ha lite till egentid innan jag pluggar och sedan drar mig mot träningen. Keep waiting!

Världens godaste träningsmat

Blev en snabb runda, känslan: Helt underbart att bara springa (och lite jobbigt...) Men nu när jag hade duschat blev jag lite hungrig, så jag tog koso och la i lite torkade aprikoser och det blav hur gott som helst! Nu sitter jag och kollar på fyra bröllop, haha lite insperation för framtiden.

Jag delade aprikoserna bara, nu ska jag fortsätta äta på keson.


Underbara


Bild från flyget till Paris

Vilken skön dag jag har haft hittils, 2 lektioner innan lunch och sedan tre snabba men roliga lektioner, solen värmer gott och jag sitter ute mest hela tiden med läxor och andra små saker. I morgon ska det vara runt 30 grader och jag längtar. Nu ska vi äta här sedan har jag inga planer, kankse blir det en joggingtur eller bara att dega framför någon kanal eller varför inte bådeoch? vilken ide jag kom på, det ska jag göra! Vi hörs senare om "kännslan" i dagen spring

Parisshopping -skärp

Skärp var något som stod på min lista och det kom med ett hem, från en ny rolig butik som hette Stradivarius.


Kommer bli jätte snyggt i sommar till jeansshort om första bilden och till tunkor eller klänningar, ett bra och nödvänligt köp.

Arg på en måndag

I bland blir man bara så trött på Blogg.se, som inte vill sammarbeta när man har suttit och skrivit några rader och sedan försvinner allt när man trycker på "Spara & publicera".

Bara lite dåligt humör för jag satt och skrev massa igår sedan försvinner allt, men solen skiner och tempraturen visar redan runt 15 grader. Jag har inget inbokat idag utan efter skolan blir det väl plugga och kanske sola lite. MItt projekt att få brunare ben går inte jätte bra, dom vill ha kvar sin lite vitare färg et kommer väl. Annars var jag på stan igår och plöjde lite, hittde lite gejor, sedan bar det av till träning och kännslan igår var helt underbar om man gemför med i fredags när jag kom hem! Sedan avslutades kvällen med middag på altanen och rabarber paj framför TVn.

Saturday

Söndag, vilken härlig morgon jag har haft. Vaknade av att mitt fönster stod öppet mamma hade öppnat det. Åt en snabb frukos och har sedan dess suttit ute i solen och pluggat, och solat. Grymt varmt då klockan bara är 10.30. Dagens planer är att åka in mot stan igen och kolla på lite saker, sedan blir det träning igen och idag ska jag ge ALLT! Nu ska jag hoppa i lite nya kläder och sedan åka mot stan. Ingen söndagsångest här!


Parisshopping -skönhetsprodukter



Det blev inte så mycket skönhetsprodukter i paris men ett måste var ju såklart att gå in på Sephora, där inne fanns allt, det var som att springa runt i en godisbutik. Jag fasnade vid läppglansen och tvålerna, dock vet jag att jag har milljoner tvålar hemma så det var bara att glömma men jag hittade en bodysplash billig billigast mest billig och valde bland tusentals läppglans och tog det snygga röda (syns dock inte så bra på bilden) så jag blev nöjd, nästa gång ska jag kolla hemma innan jag ska shoppa på Sephora, finns så mycket så man nästan förköpersig...

Just like Paris



Vilken härlig förmiddag jag har haft, gick och la mig lite tidigare i går kväll, och vaknade vid 9 i morse. Åt frukost och satte mig med lite läxor, sen har jag bakat, varit ute och ätit en god rabarberpaj, solat i någon timme och bara tagit det lugnt, just nu sitter jag ute på altanen och bara solar, Tänkte sitta uten en stund och bara vara, plugga lite och skriva lite med datorn i famnen, jag fick tillochmed ta av mig mina byxor och byta ut dem mot jeans shortsen. Dagens att göra är att få färg på dom bleka benen. I eftermiddag ska vi rulla in mot stan, där en helkväll väntar, det blir att möta några vänner och sedan gå mot skandinavium. Nu: mot däckstolen!

Att inte...

Känslan att inte ha orkat riktigt dom 5.5 kilometerna vi sprang idag är inte bra, jag tog inte i ordentligt och jag är inte nöjd, jag ska göra mitt bästa och jag kommer snart att klara det jag ska bara träna lite till och framför allt aldrig aldrig aldrig ge upp! Det enda jag kan gör är att träna ännu hårdare då jag tränar.

Mitt självförtroende är på topp jag kommer klara detta!

110506


Skärp med rosett från en annan klänning
Klänning Zara
Leggings H&M

Dagens outfit blev en av mina favo klänningar från zara, dock lite utstående så jag satte ett skärp i midjan, till detta hade jag min LOngchamp väska som skymtar i bakrunden och svarta converse.


Karl lagerfeld for Coca-Cola

När jag var i paris var det första jag såg reklamen för Karl lagerfeld for Coca-Cola och jag sa direkt Ja måste ha dom tre flaskorna, men glömde av dem men min gulliga lilla syster köpte dem åt mig, dock hittade dom bara 2/3 men jag var jätte glad endå. Nu pryder dom min hylla.

Såg igår i Chic tidningen att det var reklam för dem så jag tror dom kommer till sverige, då ska jag köpa den tredje.

Men visst är dom snygga?!

Kroppen är slut

God morgon, i går var det fult upp, efter vi slutade sprang jag ot bussarna och kom hem ganska snabbt, sedan var det plugg innan den hårda träningen skönt att hoppa, springa, armhävningar och situps tills man nästan dog. Nu känns det i kroppen men i framtiden kommer det vara hård träning som gäller. I dag kommer alla gulliga tjejer tillbaka då har man varit själv i 4 skoldagar, men det har inte gjort så mycket då Killarna har varit jätte snälla! Nu ska jag ta en lugn sovmorgon fram till 09! Ha en bra Torsdag!

Morgon planer

God morgon,

solen skiner och allt känns bra förutom att temperaturen ligger ner mot 0 grader. Men det är inget att göra åt bara att slänga på sig jackan och åka mot skolan. Föresten fick jag sovmorgon idag så humöret är ännu mer på topp. Under dagen väntar några få lektioner innan vi slutar vid 15.30 med so. I går satt jag uppe och kollade fotboll till 22.40 tiden, känns skönt att inte ha något som ligger och gnager i nacken på en. Nu ska jag ta och ta fram lite frukt och sedan hoppa i vinter jackan och bege mig mot skolan, Imorgon slipper jag vara ensam bland killarna då är väldens bästa tjejer tillbaka, från sin resa!

Paris


Jag saknar paris, i massor. Nu börjar bilderna komma upp!

I dag hade jag lyx dagen i veckan, jag slutade vid 12, mötte mamma för en sak och sedan åkte jag hemåt, tog och hoppade av en hållplats för tidigt och powerwalkade hemåt, skönt! Vid 15.30 kom O förbi och vi bakade bullar som blev små men goda, hihi jag har redan smakat. Nu tänkte jag cykla en sväng för att kolla upp en sak, inmorgon har vi sovmorgon och jag tänkte ta saken i händerna och gå ut och springa innan skolan. Vi får se!

Nej

God morgon, ska man inviga dagen med att det snöar? NEj det är för guds skull Maj, M A J så ska det inte snöa! Jag slängde på mig tjock tröjan och undrar om tjockjackan ska fran igen? Nej jag hoppas inte på att det är så kallt. Strax ska jag ta min stora plugghög och åka mot skolan, vi börjar 08 och slutar 12. Så när jag kommer hem hörs vi, då ska jag inte göra mer än att plugga lite musik, tänkte jag.

Ha en jätte bra tisdag!

Röd



Dagen spenderades mad massa läxor, sedan tog jag cykeln och cyklade en sväng, det har varit jätte kallt idag, så tjock tröjan fick åka på. Nu sitter jag framför tvn och bara softar, tänkte inte röra en fena tills jag ska lägga mig! Jag hsr checkat in lite kläder också som jag kanske klickar hem lite senare, Nu läsa bloggar. Btw bilderna är från i helgen.

Parisshopping -Shorts

Vi sprang in på världens bästa affär som finns överallt nästan i världen Zara. Jag hittade massa massa kläder men det var inte min dag, nästan inget passade min stil eller kropp, jag hittade iallafall ett par helt underbara shorts, billiga också. Jag som hade letat så, och där hänger dom.

Provade dem en dag men vädret tilllät inte shortsen...

RSS 2.0