Trött

Hej!

Kom hem för en stund sedan! Har pluggat 20 glosor och är så trött! Känns ändå ganska lungt på läxor denna vecka. Svenska tills idag och Engelska tills på Torsdag. Nu ska jag läsa några bloggar till sedan tänkte jag gå upp och hjälpa mamma med maten innan jag åker till träningen.

Hörs senare


God morgon

God morgon!

Tänkte skriva snabbt innan jag åker. I dag står bild på schemat och gympa ganska roligt, sedan blir det träning ikväll.

Hörs senare


Måla naglar och läsa

Har suttit med läxor i en timma nu men innan des läste jag Eclipse och målade mina naglar i turkos Depend 54 så här; Blev ganska nöjd. Nu ska jag upp och kolla lite på glosorna i Engelska innan jag sätter mig vid datorn eller vid tvn. Känns som en skön måndag idag. Hörs senare.

P.s om ni vill kan ni läsa Tinas blogg också www.tinasworld.blogg.se D.s 


Hemma

I skolan idag var det okej. Blev varmt nu på eftermiddagen och det känndes sådär att sitta inne och svettas när man kunde vara ute men när man kom ut var det kallt. Nu ska jag läsa några bloggar och sedan plugga glosor+ andra läxor.

Hörs senare

Veckans bild v.35


Gillar verkligen veckans bild. Blir nog några sommarbilder till innan jag börjar med höst bilder. Bilden är tagen förra sommaren och jag älskar den.

God morgon

Hej!
vaknade klockn 7.45 helt utvilad. Skönt! Blev att jag gick upp och åt frukost mm. Idag ska vi ha förhör om typ partierna jag hoppas det går bra och jag känner att jag kan dom. Nu ska jag upp och göra mig färdig.

Vid 3 tiden kommer veckans bild upp missa inte det. Kram

God natt

Det gick snabbt nu ska jag lägga mig och fortsätta läsa Eclipse.

Hörs i morgon och God natt

Ex antal bilder

Phhu nu har jag suttit och kollat igenom ex antal bilder som jag ska framkalla. blev nog ca 150 bilder. Nu ska bara mamma beställa. NU ska jag ladda in bilder som ska bli "veckans bild" inför några veckor. Brukar nämligen göra så för att slippa göra det varje vecka. Hörs strax

Träningen eller regnet?

Blev träning i regnet... Jag var helt (pisse) blött! N ska jag ta en varm dusch och sedan äta något gott innan jag lägger mig. Ska det verkligan vara regn i augusti? I morgon börjar inte skolan fören klockan 9.40 så det blir bloggning innan jag går.

Många kramizzar.

P.s ska försöka att lägga in outfits varje dag nu D.s

Hemma

Hej!

Kom precis hem från landet. Känndes tråkigt att lämna då vi har haft sol hela helgen och ca 20 grader. När vi hade åkt 2 mil så började det regna och nu är vi hemma men det känns som om det ska börja regna när som helst. Om en timma ska jag träna. Blir skönt efter en helg när jag nästan inte gjort något vettigt. Ber om ursäkt för den FULA bloggningen som blir från mammas mobil men jag ville bara att ni skulle få veta vad jag gjorde.

Hörs senare ikväll och mer i morgon 

Mys dag

IDAG HAR DET VARIT EN TOPPPEN DAG MED 24 GRADER OCH SOL! TOG FÖRST UPP BÅTEN SEDAN HAR JAG MYST MED KUSINERNA! OCH BARA TAGIT DET LUNGT! KÄNNS SOM OM JAG HAR HUNNIT MED MASSOR! NU BLIR DET FILM KVÄLL HÖRS I MORGON KRAM

I bilen

SITTER I BILEN NU PÅVÄG TILL LANDET! I DAG I SKOLAN VAR DET OKEJ OCH DET KÄNNS SÅ SKÖNT ATT DET ÄR HELG. SKA BARA MYSA OCH SOVA,BLIR NOG ATT VI TAR UPP BÅTEN. JAJAHAHA SOM NI VET BLIR DET MED STORA BOKSTÄVER NÄR JAG SKRIVER PÅ IPHONEN MENMEN! HÖRS I KVÄLL ELLER I MORGON.                                                                             KRAM SORRY OM DET BLIR LITE FEL I STAVNINGEN

H&M


Dessa två underbara tröjor från H&M vill jag ha. Gillar lapparna på armbågarna. MEn vilken färg tycker ni jag ska köpa?

Stan med I

Blev att jag och vännen i åkte till stan en sväng innan vi åkte hem. Ska blogga mer i kväll

God morgon

I dag vaknade jag ut vilad!!! Skönt! Ska snart fixa det sista innan jag åker till skolan. Idag blir det en ganska kort dag så jag kommer hem vid 15 tiden så då bloggar jag!

Hörs i eftermiddag

Första riktiga skoldagen

Okej jag ska bara blogga lite snabbt! Idag var det första riktiga skoldagen med alla lektioner och nya böcker... Fick nog omkring 6 nya böcker och ögonlocken vill bara stängas. NU ska jag byta om och sedan cykla iväg till matchen. När ja kommer hem vid ca. 8 så ska jag bara sova+ att jag börjar 9.30 imon och det kommer jag att göra varje torsda JHHHIIIIII!!!

Okej ni fattar att jag är trött va! Hörs i morgon

Mycket dålig update

idag börjar skolan på RIKTIGT! Slutar inte fören vid 15.30... Ska också spela match ikväll så det blir ett inlägg till idag. Jag vet att det är tråkigt men sån är min vardag. I morgon är det torsdag och jag har ingen sport mm så då blir det bloggning.

Hur många var trötta idag när dom vaknade?

Kramizar

Mys kväll - bara tjejerna

Träningen blev inte riktigt vad man hade tänkt sig det började regna och när jag säger så menar jag värre än när man står i duschen... Jaja fick sluta lite tidigare. Nu har jag precis duschat och sitter och dricker mjölk! I bland är det bara så gott att dricka ett glas kall mjölk. Nu ska jag syrran och mamma ha myskväll för pappa är bortrest blir en fika och Fångarna på fortet innan jag lägger mig tidigt!!!

I morgon börjar vi gå efter schemat och det betyder att jag slutar 15.30 phu!

P.s vad tyckte ni om veckans bild? D.s

Eftermiddagen

Nu på eftermiddagen har jag varit hos mormor och morfar och ätit och vilat framför tvn. Om en halv timma så ska jag träna. Jag är så trött och kommer nog att somna redan vid 20 tiden. Men men nu ska jag byta om och sedan åker jag.

Veckans bild v.34

Nu kommer veckans bild v.34 på lavendel som jag tycker symboliserar sommaren nu när hösten närmar sig. Taget för två veckor sedan hemma.

Opps glömde

Glöm inte att titta in vid 3 tiden då kommer näligen veckans bild.

(God) Morgon

God morgon!

Okej en god morgon var det inte riktigt. Det regnade och blåste hela natten och jag låg som en liten boll under mitt dun täcke och frös... Fick gå upp och stänga fönstret... Jaja nu har jag iallafall tagit på mig ätit frukost och packat väska. Ska strax ta bussen till skolan. Idag ska det regna och vara sol undra om jag ska ha mina Hunter? Blir lite dåligare med bloggning idag så ni vet!

Kramizzar


snabb shopping

Blev en snabb shopping utav matvaror vi sprang runt och handlade mat och FRUKT inför veckan så nu är det färdigt! Ska sätta på TVn och kolla på Fångarna på Fortet innan jag lägger mig. Jag är såååå trött!

Hörs i morgon
P.s i morgon kommer veckans bild D.s

Handla

Nu åker jag och mamma och handlar blir mer bloggning när jag kommer hem

Check listan

Skrev ju en check lista i sommras om saker jag ville ha till innan skolan började/ till hösten;

Ny väska (x)
Ny sommar/höst jacka ( )
Ett 5 ämnes block (x)
Ett par skor till ( )
Nya ringar (kollade på ringar men hittde inga snygga)

Skrev nya skor men jag kom på att jag har ganska många så det behövs inte. Jag letar fortfarande efter ringar har hittat en snygg på Gina Tricot men den passade tyvärr inte och höst jacka letar jag fortfarade efter.

Massa papper

Hann tyvärr inte blogga i morse det var hår som skulle plattas och det började regna så jag fick lite panik om vad jag skulle ha på mig då jag hade tänkt min klänning från Svea. Blev iallafall klänningen och mina vita legging som jag köpte igår. Jaja nu har jag 5 papper som ska fyllas i med person nummer och namn mm+ att man ska läsa igenom skolans regler mm. Phu!

Hörs senare då jag har svarat på alla frågorna till skolan Kram


Idag börjar skolan

Hej!

Å idag börjar skolan! vaknade precis och ska ta en dusch nu så jag blir fresh. Ska vara i skolan klockan 9 så jag hinner blogga en gång till innan jag går.

Kramar

Skola

I morgon börjar jag skolan igen! Både roligt och tråkigt. Det roliga är att man liksom längtar till hösten och att träffa alla kompisar och det tråkiga är att gå upp så tidigt och att ha massor av läxor. Men jag tycker mest att det ska bli roligt! Nu när skolan börjar kommer bloggningen att sådär. Om jag har sovmorgon kommer jag nog att blogga innan skolan börjar men annars kommer jag blogga när jag kommer hem och på kvällarna.

Hörs i morgon för nu ska jag packa inför upproppet!

Hemma

Hej nu är jag hemma från våran helg i skåne. I Lördags firade vi min farfar som fyllde år! Min gulliga kusin kom också. Han är så söt! När vi skulle åka hem idag så föruslog mamma att vi skulle åka vägen om Ullared! JIHHI! shoppade;
 En snygg väska som jag ska ha imorgon. (den gör sig inte alls snygg på bilden men den är såå snygg!)
Vanliga leggings 2 svarta och 1 vit.
Nagellacks remover.
Tre nagellack från Depend, De gröna är nr, 54, de vita nr,32 och det rosa som ser ut som rött är nr,34.
 Och ett litet gulligt deadem.


Släkt middag

Nu ska vi snart ha släkt middag här i skåne vi hörs imorgon!

Sommarlovet slut.

Då var sommar lovet slut! Nu är det bara en helg och sedan börjar skolan igen. Snart åker vi men för att jag inte ska stressa med att blogga så gör jag det nu! Vi hörs kanske i helgen vem vet? Många kramar.
Skolan börjar, Roligt eller Tråkigt kommentera!

Alla nya tvprogram


Idag stod det i tidningen om alla nya och gamla program som kommer i höst. Det var så många nya som lät roliga men också många gamla favoriter som Svenska Hollywood fruar, Ensam mamma söker och Ullared. Bland dom nya TV serierna var det bla. Fångarna på fortet, Top model 14, Svenska New Yorkfruar, I form med Anna Anka, Desperate housewives, Välkommern hem (extrem home makeover fast i sverige) och mycket mer. Ser fram emot en TV höst eller vad säger ni?

God morgon

Idag är det min sista sommarlovs dag... Tog en sovmorgon till 10.00 och har precis ätit frukost och packat färdigt. Jag åker ca 15 och jag vet inte riktigt hur det blir med bloggning men kanske att jag bloggar från mammas mobil men bara kanske. Vi hörs senare innan jag åker.

Nöjd

Gud vad nöjd jag blev med frissan, lagom långt och allt det slitna är borta. Har suttit vid TV en liten stund och vilat inför ikväll då jag spelar fotbolls match. Nu ska jag blogga lite och kolla in några bloggar mm.

Söta volang tunikor


Hittade dessa två söta volang tunikor på Lindex. Jag skulle ha dom i höst till jeans eller till legging och stövlar. Söta!

klippning

God morgon på schemat idag står klippning och sedan packa inför helgen då vi åker till skåne och firar min farfar.
Ska strax åka in till min frisör.

Vi hörs vid lunch

Städat

När jag kom hem städade jag bland våran halsdukar. Phhu ganska många men jag fixade så nu hänger dom i färg ordning... Känndes förut som det skulle börja regna men det har inte börjat ännu.

Hörs senare

Baka Baka liten kaka

Blev att jag var ute lite förmiddagen sedan kom jag och syrran på att vi skulle baka. Mums! Silviakaka blev det ännu mer mums!

Såhär blev resultatet. Nu ska jag packa ihop det sista och cykla till mormor och morfar hörs kanske när jag är där eller sen när jag kommit hem.

P.s Överraskning mamma D.s

Today

Idag känner jag mig seg... Blir att gå ut en stund och kanske spela lite Wii sedan. Vid lunch ska jag och syrran ta cykeln till mormor och morfar och äta pannkakor igen... Vi äter nästan alltid pannkakor där och så råkade vi äta det igårr kväll här hemma. Jaja ett i-landsproblem.

Hörs senare

Out fit

Idag blev det min fina tunika från H&M med ett par vanliga shorts under. Bilden är från H&M

God morgon

Vaknade när mamma och pappa gick men låg kvar en lång stund. Idag lyser SOLEN och jag är trött. Nu ska jag upp och sätta på Tvn och ta lite frukost.

Hörs senare

New Moon

I kväll blir det New Moon. Min önskan var att först läsa boken och sedan se filmen så nu håller jag på att läsa Eclipse och är snart färdig. Undra om jag hinner se filmen på Bio innan den slutar att spelas där?. Läste iallafall klart New Moon under våren och sommaren så nu var det dax att se den.

Hörs i morgon och då lovar jag att blogga mer!

Min dag!

Hej!

Imorse gick jag upp tidigt för att jag skulle in till stan ganska tidigt och för att jag skulle hinna blogga. KLockan gick och kl. 8.45 satte jag på datorn och skulle börja med att logga in på mig då musen inte fungerade. Blev arg och gick och tog fram nya batterier men det funkade inte. Blev att jag inte bloggade och åt frukost i stället. Idag har jag och min vän I varit i stan och shoppat. På listan stod;

Pjamas
Isabella Lövengrips bok
Ny väska
Ringar
penfack (stavningen??)

MEn jag hittade inget. Pjamas vare det dåligt med, Boken var slut, Väskan var för dyr, ringarna var inte snygga och fanns inte i min storlek. Tråkigt men jag fick med mig ett REA fynd från Kappahl
Ett guligt litet armband för 10;-. Blev iallafall en lång fika med mycket prat om sommaren och om skolan som börjar på måndag.

Nu blir det en dusch!

sorry

Ledsen för dålig uppdate today. Har precis tränat och ska äta pannkakor nu hörs senare med mer  info om vad jag har gjort idag.

Promenad

När mamma kom hem bestämde vi oss för att gå ut och gå. vi gick 4.2 km på 40 minuter. Okej det där låter som ett rekord men det var det inte. Det var skönt att gå och det var lagom varmt. Nu ska jag sitta ännu mer vid datorn och göra lite grejor mm.

Hörs senare

Höst jacka sökes!

Jag letar efter en snygg höst jacka. Har kollat på några men har inte riktigt hittat den perfekta ännu här är några altenativ.

Jacka nr. 1 kommer ifrån H&M, Jacka nr. 2 kommer ifrån Odd Molly (min favvo!), Jacka nr.3 kommer ifrån Pelle P (jackan finns i 3 färger grå,mörkblå och vit. jag vill ha den i mörkblå men den fans inte på bild), Jacka nr.4 från Rut.m.fl och jacka nr.5 kommer från Helly Hansen

Vilken jacka tycker ni mest om?

Saint Tropez


Dessa två underbara klänningar kommer ifrån Saint Tropez. Den första klänningen vill jag verkligen ha och den andra hittade jag i en affär men dom hade inte min storlek utan bara L och XL. Synd

Outfit

Har inte orkat ta någon Outfit bild idag men jag har på mig; Hög midja jeans från Grunt och ett randigt linne från H&M.

Blondinbella

Kollade precis på 1 när Isabella Lövengrip pratade om sin bok mm. Jag tyckte verkligen att hon är modig som vågar berätta om att hon blev mobbad när hon var liten och man kan bli så känd fast man har haft en jobbig barndom. I morgon när jag ska till stan ska jag nog köpa hennes bok. Tycker att det var bra att hon ändrade lite på sin blogg så att hon är mer "jordnära" nu än vad hon var förut då hon provoserade massor om hennes shopping mm. Jag tror att man har fel bild på Blondinbella, att hon bara lever lyx med shopoping och dyra kläder men riktigt så är det ju inte, visst hon shoppar väl mer än dom flesta men det är hennes hobby. Hon har som alla andra också kläder från H&M och Gina tricot. Visst jag kan tycka att hon shoppar väldigt mycket ibland men det är hennes val inte mitt. Hon får göra vad hon vill med sina pengar. Tycker iallafall hon är modig och stark. 


Veckans bild v.33

Här kommer V.32s bild taget igår. Våra tomater som vi odlar i trädgården.

Morgon pigg!?

God morgon!

Vaknade klockan 07.30 idag. Hade tänkt vakna tidigare idag för att börja vänja mig vid att gå upp tidigt men kanske inte såhär tidigt... Jaja igår målade jag mina naglar med Depends silver gilitter blev ganska bra. Nej nu ska jag upp och äta frukost är nämligen vrål hungrig.

Hörs senare

Veckans bild v.32

Nästan pinsamt att jag har glömt att lägga in veckans bild vecka 32 men här kommer den.
 
Taget idag när det regnade som mest.

Träning

Klockan 18-20 tränade jag och det var så skönt att få kämpa och springa. Märkte att kondisen hade blivit lite sämre men vad kan man räkna med när man har slappat hela sommaren och bara varit ute och joggat 5 gånger? Nu har jag ätit och duschat och tagit på mig pjamasen och tänkte kolla på några bloggar och kanske måla naglarna. I morgon väntar en lugn dag.

Hörs i morgon eller senare i kväll kramizzar

Underbart armband

Opps glömde vissa mitt nya armband från Pearls for girls. Supper fint och passar både till vardags och till fester mm. Kostade 49;- på rean.


Regn

Hahah. Vi satt precis och åt i solen när det började regna. Det tog max 5 sekunder innan det spöregna... Fick springa in med all mat och äta upp här inne istället. Men nu är solen tillbaka efter 5 minuters regn. hahaha.

Hörs senare

Frukt är godis


Kolla vad pappa och syrran fick med sig hem från mormor och morfar. Mums!


Min semester

Tog visst längre tid än vad jag trodde att ladda in alla bilder men här kommer en sammanfattning av min semester.


En vacker kväll för några veckor sedan. Vi var och hälsade på några vänner.

Den underbara tårtan på min kusins 3 års kalas. Jordgubbarna är nog en av dom sakerna jag kommer att sakna nu när hösten kommer.

En ny favorit bland bilderna... Blev väldigt nöjd med bilden den symboliserar våran båt tycker jag.

ÅÅÅ denna bild ger mig ett minne från när jag var ute och sprang och när jag sprang förbi här kunde jag inte springa förbi utan var tvungen att stanna och plocka med mig hem och ha på gröten.

min optemistjolle som jag var ute och seglade med som jag inte hade gjort på 3 år.

Såklart shoppade jag lite också.

Först den underbara klänningen från Svea som jag sprang på.

Två par RESTERÖDS trosor.

Min älskade Holebrook tröja. I LOVE YOU!

Två armband ett silvrigt (på bilden) och ett svart.

Ett nagellack och ett top coat från Depend.

Fick också dessa fina örhängen av min kära vän O. Tack!


Hemma

God morgon!

Igår åkte vi hem från landet och kom hem vid 20 tiden. I dag ska jag blogga och träna och sitta hela dagen vid datorn har jag bestämt. Snart kommer ett LÅNGT inlägg om min semester.

Hörs strax

Veckans bild V.31


Veckans bild är på murgröna. Taget sommaren 2009 av mig.


Mys kväll

Nu på kvällen efter middagen tog vi båten på en liten tur. Solen sken och det var varmt i vattnet så när vi kom till våran hamn tog jag på mig badkläderna och hoppade i! Det var jätte skönt. Har precis duschat så nu tänkte jag kolla på Alice i underlandet. Såg den på bio för några månader sedan och ville syrran kolla på den så det blir film kväll här.  Kom på att jag har bloggat mycket denna dag och att jag inte har haft någon veckans bild denna vecka så det får väl bli ett inlägg till innan filmen får starta Många kramar dom sista semerterdagarna

Mys kväll

Nu på kvällen efter middagen tog vi båten på en liten tur. Solen sken och det var varmt i vattnet så när vi kom till våran hamn tog jag på mig badkläderna och hoppade i! Det var jätte skönt. Har precis duschat så nu tänkte jag kolla på Alice i underlandet. Såg den på bio för några månader sedan och ville syrran kolla på den så det blir film kväll här.  Kom på att jag har bloggat mycket denna dag och att jag inte har haft någon veckans bild denna vecka så det får väl bli ett inlägg till innan filmen får starta Många kramar dom sista semerterdagarna

Seglat

Idag gjorde jag något som jag inte har gjort på två tre år nämligen seglat med min båt.
Okej min båt är en optimistjolle, den har bara stått nere i våran källare så idag sa jag kan vi inte sjösätta den. Så det gjorde vi och det var riktigt roligt. Jag seglade omkring i hamnen i en halvtimma innan syrran och pappa fick ta över. För tre år sedan gick jag i seglarskola och fick då lära mig hur man seglade och hur man gör om båten välter. Och om jag tänker på det så saknade jag det lite. Idag när man satte sig i båten var jag både peppad och livrädd. Jag ska lägga in blider snart. Men om ni får changsen prova det för det är väldigt roligt.

Hörs senare

V.30

Veckan har gått snabbt och jag har gjort massa roliga saker.

På Söndagen (bloggade på lördagen) hade vi kalas för min kusin som blev 3 år.

På måndagen cyklade vi ner och badade med kusinerna sedan åkte kusinerna och jag och mamma cyklade ner och solade innan vi åkte ner till hamnen och mötte min faster på hennas båt. Blev grill middag och glass och sedan en liten promenad ner till våran båt.

På tisdagen åkte mormor och morfar hem och vi tog båten ut till en ö och solade och badade.

På onsdagen tog vi båten ut till samma ö och solade dock inte bada för det var så mycket maneter.

I Torsdags kom min kära vän O med familj och det blev shopping mm.

I går (fredag) tag vi en liten båtutflygt till en ö och gick runt där tog en glass och bara mys.

Det var min vecka. Har naturligtvis tagit hur mycket bilder som helst men jag har glömmt överförings sladden hemma. BUHHHHH! så det blir inga bilder fören jag kommer hem men det gör jag ganska snart.

RSS 2.0