Två snygga och varma saker

Hittade två snygga och varma plagg från Forever 21 precis plaggen ser så varma ut att jag nästan fryser då jag sitter här med min vanliga tröja.
 
Den graå tröjan är så snygg jag älskar den! Den brun gråa koftan ser så varm ut och jag skulle gärna mysa runt i den, + att den är snygg som f*n. Jag hoppas verkligen att dom öppnar en Forever 21 i sverige snart! Älskar alla deras plagg.

Hjälp mig att bli en bättre blogg!

Skolan, skolan, skolan... Har haft en lång dag! Nu sitter jag och ... Gissa,  Pluggar vad annars? Ne jag försöker plugga samtidigt som jag gör något roligt, och det går sådär. Nu ska jag fixa lite inlägg för jag har varit alldeles för dålig på att lägga ut bilder!

Hjälp mig att bli en bättre och roligare blogg genom att kommentera vad jag ska förbättra!

Sista november

God morgon sista november!

Igår blev det plugga, duscha, kolla på tv och bara ta det lugnt. Somnade vid 21.30 också så jag är utvilad idag. På schemat står det musik, matte, spanska, bild, gympa, svenska och fysik. Lång men ändå ganska rolig dag. I morse då jag vaknade var det -10 vilket är sjukt kallt, så mamma erbjöd sig att köra mig! Får blir att ta på sig den mysiga Holebrook tröjan jag köpte i somras, för att den är så varm.

Ha en bra sista november, imon är det 1 december.

Plugga, plugga, plugga

Jul shopping en gick jätte bra, viste inte vad ajg skulle köpa när jag åkte mot stan men det löste sig bra, Nu har jag försökt att plugga svenska, vilket går sådär, Nu måste jag plugga mer! Tyvärr!

Dåligt slut på bra serie

Har kollat på Ensam mamma söker, vilket dåligt slut säger jag bara! Man var tvungen att kolla in på webben om man ville se hur det gick för mammorna. har fixat inför imorgon och kollat runt lite. I morgon tänkte jag åka in och shoppa julklappar, har bara fixat en hittils så jag har lite att göra.

Nu ska jag vira in mig i en stor filt och sova, imorgon börjar vi vid 8.40. Kramar på er!


Bloggning från min nya fina dator!

Mamma och pappa överaskade mig och syrran med varsina nya fina datorer! Blev så glad. Blev som en tidig julklapp. Jag älskar den! Nu kommer jag kunna blogga mer.

Glada kramar

Kläder till nyår!?

Humm! Hittade dessa kläder och gillar speciellt klänningen och ringen jätte mycket men ska jag ha det på Nyår?

Skon från Nelly.com, klänningen från H&M (jag älskar!) och ringen från H&M

Ikea idag

God morgon, här har man sovit bra men är ändå trött! Idag blir det Ikea och lite små affärer. Ska också försöka plugga lite i eftermiddag. I går kväll kollade vi på I love you, man, det inspelade Robinson och sista Sveriges skönste familjer.

Nu blir det frukost

Ändrade planer

Ändrade planer idag, vid 11 ringde min tränare och frågade om jag ville vara med och spela match idag vilket jag ville, först spelade syrran och sedan jag, och jag gjorde två mål!!! IKEA blir imorgon och nu ska vi baka, eller mamma och pappa har börjat. Men först en lång dusch!

Lite julpynt

Här kommer lite bilder på lite julpynt som jag satte upp i veckan,

först sitter det en gullig liten flicka på våran bokhylla men en krans i handen.

God Jul bokstäverna har kommit upp och pryds med två gulliga tomtar som tittar fram. (Man ser även en bit av snöret som kommer i nästa bild!)

En vanlig tråkig krans som jag satte ett siden band på med en rosett och den blev mycket juligare.

På mitt rum står det två tomtenissar och håller handen, det är det ända julpynt ännu jag har på mitt rum. Söta va?!

På våran bänk i vardagsrummet står en ängel och en tomtenisse från London.

(Oj vlken dålig bild!) I fönstret i vardagsrummet står iallafall två gulliga tomtar, så söta!

Veckans bild v.47


Veckans bild v.47 är på en väg när det snöade, jag tycker själv att det ser ut som florsocker som någon har spritt ut men det är taget på en väg när det snöade för några dagar sedan. Blev nöjd med bilden! Blir mycket snö kännsla på bildern nu och framåt eftersom det inte finns så mycket annat att ta kort på utomhus. Älskar bilden!

IKEA och bak idag

God morgon! Vaknade precis, idag ska vi till IKEA och baka, julpynta och fixa. Men först en stor frukost och påklädning. Kommer nog inte blogga så mycket idag men jag lägger in tidsinställda inlägg under dagen.

Ne nu blir ett dator en stund och sedan frukost!

Missade du att shoppa Lavin for H&M, DET ÄR INTE FÖRSENT!

        

Missade du lavin släppet på kläderna eller hann du inte shoppa på webben?! Det är inte försent! Jag kollade in lite och såg att alla plagg finns runt om i europa, några få plagg fanns kvar i Finland och massa plagg fanns kvar i Tyskland dock fanns inget kvar i london, norge och sverige, och hur mycket kan det kosta att skicka ett paket till sverige?! Utan tull? Tips till er som verkligen vill ha ett plagg men missade tåget! Alla bilder är från Tysklands webbsida där dom flesta klänningar och kappor finns men även skor finns kvar dock i få stolekar!

Jag älskar dom svarta klänningarna!

Lek med kusinerna

Dagen har varit jätte rolig, efter skolan städade vi det sista innan kusinerna kom, vi dansade, lockade håret (på min E), klädde ut oss, tog massa kort, lekte kuragömma och firade mamma med god mat och tårta vi avslutade kvällen med att kolla på några framträdande på Idol innan dom åkte hemåt. Nu är ajg trött men glad och ska sitta en stund till vid datorn och göra tidinställda inlägg. Hörs strax


På min önskelista

... står det massor av grejor, nu finns det bara att hoppas att tomten prickar rätt!

På önskelistan står det; en odd molly mössa, en ugglering, Tomas Sabo armband, Blondinbellas Egoboost!, ett vitt bäddset, parfymen radiance, longchamp väska, saker från The Body Shop, breaking down, nagellack, böcker, Iphone 4, en resa, smink från Make Up Store, kläder från classified ni förstår listan kan bli lång! Nu kan man bara hoppas!

Grattis Mamma!

God morgon, här var man tröttt men var ändå uppe tidigt imorse för mamma fyller år, jag ska snart åka mot skolan medans hon är hemma, lyckost henne! I dag har vi gympa, svenska, musik och spanska sluter vid 13.45 och har mer än 1½ timma lunch, när jag kommer hem ska jag fixa det sista innan kusinerna kommer.

Tog massa bilder på vårat julpynt precis men jag hann inte lägga upp dom, dom kommer i morgon eller nåon annan dag. Vid lunch kommer min Önskelista upp!

Ha en jätte bra dag, I morgon är vi lediga!

Julpyntat

Sången gick alldeles utmärkt bra, när jag kom hem vid 17.20-30 började jag städa och greja och framför allt började jag ta fram julgrejorna, satte upp massa jul änglar, tomte gummor och tomtar. Det blev så mysigt! Ni får se bilder en annan dag, nu ska vi fortsätta att städa för imorgon fyller mamma år! Blir att moster och kusiner, mormor och morfar kommer! Nu ska vi städa sedan blir det att kolla på Sos västkust och kanske man ser vårat hus ute vid smögen!

Ha en bra kväll alla och imorgon är det FREDAG!

spanskan

Hemma, sitter och försöker tränga in lite spanska i huvudet vilket går bra, senare i eftermiddag ha jag konsert, vilket känns bra men jag är lite trött. Har kollat på bloggar och ska förbereda några inlägg, ne nu ska jag fortsätta


Lång härlig sovmorgon

God morgon, här tog man och gick och la sig tidigt och sovmorgon till 7.40 skönt. Nu har jag tagit på mig, ätit en lång frukost och kollat i tidningen och kollat på filmen Så kom polly...  inte hela men 40 minuter.

idag väntar inte så många lektioner, sedan hem fixa mig och sedan åka in och sjunga, sedan hem och lite plugg. Men jag bloggar när jag kommer hem, nu ska jag ta fram frukt och lite skolsaker innan jag går mot bussen vid 9 tiden, får blir hunters idag me för nu har det komit ännu mer snö...

Ha en bra dag!

Mina Tränings Mål I Livet

Kom precis från träningen, gud så skönt att springa så man är så svettig att man nästan vill lägga sig ner.

Jag tränar för att det är kul och för att jag vill det, ett plus är att man bränner kalorier. Jag har en speciell vikt jag inte vill gå över och gör jag det slutar jag direkt att äta godis och sånt då blir jag "nyttig" tills jag har gått ner dom där kilorna, jag tänker inte på vad jag äter i vardagen utan kör bara på, men vid varje måltid har jag en liten grej; något grönt till varje måltid i skolan har dom ett stort sallads bor och där finns alltid något att välja på jag brukar äta sallad, ärtor, blomkol och gurka+tomat. Inte alltid så mycket sallad men minst några blad, frukt äter jag minst en per dag och sedan blir det alltid något litet sött som en choklad bit eller något annat! ibland!

jag verkar kanske vara den perfeckta men nej, jag blir tillsagt i handbollen att gå ut och springa mer, ja inför jul går jag antingen ner lite innnan julafton eller mycket efter julafton. Jag väger normalt men det är enkelt att kolla på sig själv som man är tjock fast man inte är det, jag lovar du tycker du är tjock men inte dina vänner!

Belöna dig alltid men något när du har gjort något bra det behöver inte var socker och söt saker utan det kan vara att köpa den där handväskan eller varför inte bara med att ta en lång dusch men hårinpackning och ansiktsmask och sedan lägga dig pigg frech och känna att jag når mitt mål utan att belöna mig att äta upp mig igen. Men såklart måste man belöna sig ibland med något litet sött och gått!

Nej slutpratat om träning nu ska jag ta en dusch men tvättning och kropp och hår och sedan sätta mig vid tvn eller kanske lägga mig tidigt?! Få se, tänk rätt bara! Kramar på er för det är alla värda!

Julen är snart här

Här snöar det och snöar hela tiden, och jag fryser och fryser.

Dagen har varit lång men endå ganska rolig, vi har haft massor utav ämnen och halva veckan har gått! Snöat har det gjort hela dagen och nu har det börjat blåsa också. Lite mysigt var det iallafall att sitta inne med musiken och kolla ut på när det blåste ner snö från taken och nynna julsånger när det var varmt inne och när man är med personer man gillar, jag älskar min klass! Föresten är det den 24 november idag alltså bara en månad kvar tills julafton, vilket känns bra men gud var tiden har gått fort, jag vill ha jullov nu! Ne nu ska jag plugga lite, lägger in en bild som är tagen igår när det snöade.

Massas snö

God morgon, här är det 2-4 dm snö utanför! Har lite brottom men det väntar, matte, so, musik, spanska och massa mer idag! Nu blir det mot skolan så jag inte kommer försent, undra om busssarna går idag? Hoppas det!

Ha en bra snöig dag!

Ensamt men mysigt

vaknade vid 06.15 men det var segt och jag låg kvar och halvsov till 06.35. Då gick jag upp kollade ut genom fönstret på hur mycket snö som hade kommit, åt frukost och tog på mig. Sedan körde mamma mig mot skolan aldeles för tidigt. Vi började 8 men jag var där 07.20, vilket var ganska mysigt iallafall. Satte mig och städade skåpet som blir stökigt av alla stenciler som ska in i pärmar men har inga hål i sig... sedan målade jag naglarna och satt och läste igenom lite skolgrejor, vid 07.40 kom S och vi satt och pratade tills alla andra kom, Mysigt!

Dock ska jag inte vara så tidig varje morgon för att jag kan gå upp senare annars och det var lite läskigt att koridoren var helt tyst och tom när det brukar trängas 500 elever där annars, Jag var först!

Nu har jag pluggat biologi och lite engelska glosor, matten är redan inlämnad och spanskan är enkel, so provet är flyttat och allt annat är färdigt, Skönt!


Mitt nya fina rum

(som inte gör sig på bild!)

De här kortet är taget i dörren, men ser en stor byro (som jag förvarar alla mina linnen, leggings+strumpebyxor, gammalt skolmatrial och hår accesoarer. På byron ligger alla mina armband och halsband+ örhängen och lite annat som ligger där just nu när vi gör om...) Min säng bäddat med IKEAS hjärnan, bakom byron står mitt nattduksbord.

Vänder man sig mot höger är det tre stora gaderober och längst in är det ett litet "fack" där jag ska en klädstång. Man ser också föstret och en flyttkartong.
 
På andra sidan fönstret är det två bokhyllor som är fyllda med böcker, pärmar, cd spelare, mer örhängen, cd skivor, pysselgrejor, spargris och massa små nödvändiga saker. Ni ser också skrivmordet och den enorma läxhögen...

var bara tvungen att visa mina böcker som står i färg årdning I like

Som jag sa ger inte bilderna rättvisa, rummet känns mycket större i värkligheten, jag är sjukt nöjd med att vara i detta vita fina rum, nu ska det bara köpas in; knoppar, klädstång, tavelramar och gardiner. Sedan ser det ut precis som jag vill ha det! Tack underbara Pappa och Mamma!

T R Ö T T

Trött idag!
Utvecklingsamtalet gick jätte bra! Skolan gick också jätte bra idag lite lång lektioner men annars har jag fått gjort massor och är färdig med det mesta, skulle igentligen sätta mig och plugga glosor och sedan fixa i mitt nya rum men jag ville sätta mig vid datorn en liten stund bara, ne nu blir det glosor.

Kramar på er!

Förkyld

God morgon här är man förkyld!

har iallafall satt på mig en halsduk och hoppas bli bättre under dagen, pappa ska strax köra mig mopt skolan för vi har utvecklingssamtal kl 08.45 och jag börjar 10 idag, så ajg måste sitta i skolan i 1 timma! Sitter och slö läser Chic samtidigt. Jag är sjukt trött idag och måste lägga mig tidigt ikväll!

Ne nu ska vi strax åka och jag har inte fixat klart allt ännu Ha en underbar dag!

Tv kväll

Fick ett städ ryck för en halvtimma sedan, städade och damsög i hela källaren... Det är jag ibland de! Nu ska jag sätta mig vid Tvn och ha tv kväll med fika och det bliir Ensam mamma söker och kanske något mer få se,


Imorgon väntar utvecklingsamtal vid 08.15, jihhi! not!

Hörs imorgon kram o puss!


Jobbig men rolig dag

Dagen har varit så rolig och tiden har bara gått, först träffades vi (klassen) pratade igenom alla sånger och sjöng upp, sedan sjöng vi innan tometn kom till NK. Vi sjöng hade pause som jag spenderade med att sitta på Expresso hause med en stor kopp var choklad, sedan träffades vi igen bytte kläder och gick upp och sjöng för tomten och alla små gulliga barn, sedan ner byta om och gå några minuter på NK innan jag och mamma gick upp till en affär och bytte en grej sedan lunch på ett mysigt cafe, springa in på Zara innan vi skulle träffas hittade världens finaste kofta (köpte den tyvärr inte) sedan ner mot NK för att sjunga sista gången för tomten och dom gulliga små barnen sedan byta kläder in på Zara och kolla vidare på kläder och sedan ner med mamma och hämta bilen in på Lindex och shoppade en BH och sedan HEM!

Nu har jag ätit hem lagad pizza och suttit med läxorna. Nu ska jag vila...

H&M VS Gina Tricot

Ganska roligt när dom stora kjedjorna som Gina tricot och H&M gör nästan lika dana kläder som denna kläning från två olika kjedjor. Ja visst ser jag att dom inte är helt lika dana men NÄSTAN!

Vilken kommer från vilken?

Svar; den första från Gina tricot och den andra från H&M. Jag hade ganska enkelt att se skillnad på dom eftersom H&M har gjort massor av reklam av denna kläning, Tyckte ni det var svårt?

I går...

Hej, blev en powernap igår som blev lite längre än väntat och sedan stress med att platta håret och ta på mig innan vi tog bussen in mot O, 5 var det mingel och sedan slutade kvällen vid 01.00. Under kvällen hade vi frågesport, åt mossor utav godis och kollade på två filmer. i dag mår jag som jag förkänar, trött och lite förkyld men det ska inte hindra mig, vi ska till NK idag och uppträda+shoppa+julfika. På listan står saker från ORDNING&REDA och en julfika med familjen. Nu ska jag äta en frukost pigga upp mig med smink och lite vatten i ansiktet och platta håret sedan är jag redo att åka!

Vi hörs under dagen!

Trött

God morgon! Nej här har man varit uppe i flera timmar, sedan i morse vid 08.45. Mamma och pappa väckte mig och vi åt frukost innan vi åkte och pysslade med syrrans klass, nu är jag jätte trött och ska ta en powernap strax, kom precis hem. I kväll ska vi på fest hos O och vänner, jag lägger ett tidinstält  inlägg sedan ikväll men vi hörs innan dess,

Kramar på er!

Gina tricot

Jag gillar Gina Tricots nyheter särskilt dom svarta kläningarna som är lite dyrare

jag ÄLSKAR alla tre kläningar, varje kläning har något speciellt i sig den första; jag älskar ryggen och att den är kortare än dom andra. Den andra; underbar med tyll under och lagom lång I LOVE! den tredje; jag gillar volangerna på kläningen annars är den ganska tråkig men denna passar till alla kalas som fester!

Tränat

Sjukt skönt var det att träna! Vi sprang i massor vilket var jobbigt men det känns så skönt efteråt, nu har jag ätit middag och duschat så det blir tvn eller datorn få se! ne datorn blir det!

Få se

Dagen har varit helt okej väldigt mycket skratt på rasterna! Nu är jag jätte trött och har suttit ett bra tag vid datorn och kollat, ska kanske träna ikväll jag vet inte för som det ser ut nu är jag aldeles för trött plus att vi hade spring test på gympan.

Få se helt enkelt om jag orkar, Kram


Plugg

Nu blir det Robinson innan jag pluggar, packar ihop alla böcker inför imoron och tar fram kläder. Hörs imorgon!

Vem bar den bäst?


Jag tycker kläningen var snygg fast inte i den gröna färgen, jag vill ha den i svart eller pastell färg annars tycker jag Mischa barton bar kläningen snyggast! Vem tycker ni bar kläningen snyggast?

Torsdag

Torsdagar är man alltid trött på! Länga dagar och dom sista läxorna inför fredagen är halvfärdiga men man orkar inte göra dom, ne jag har suttit och övat på dom j*vla spanska glosorna som inte vill komma in i skallen på mig bättre blir det inte av att veta att jag har inget för mig på hela kvällen och att det väntar 2 inspelade pogram sedan veckan (som gick lite för sent för att orka vara uppe).

Nu ska jag ta en pause och kolla lite på tv innan jag sätter mig igen med dom tråkig, dålig, usla, jävulska, roliga, bra, fantastiska gloserna.

Lite deppis om man säger så!


träna, duscha, matten, tvn

Hej! träningen gick okej förutom att jag hade sjukt ont i magen och det kändes som jag skulle spy ibland men jag gjorde ett bra jobb och det är det som räknas!

Nu blir det en dusch innan jag sätter mig med dedt sista i matten och sedan vid tvn

Kram på er!

mycket just nu!

Hej, här var det lång skoldag idag från 8.40 till 15.30, började med ett musik prov och det kändes bra när jag gick därifrån, biologi fick tilbaka provet 18.5/20 nöjd, svenska diagnos, spanska film, lång lunch, matte förbreda sig inför provet imorgon, mentorstid och so där vi hade läxförhör. Phu!

Nu läxor och sedan träning.

jag vill bara säga att denna vecka har varit exstremt mycket läxor och prov men nästa vecka blir det lugnare.

Vi hörs senare idag

Nervös

God morgon!
I dag väntar 2 prov... jag brukar inte vara nervös men det är jag idag... Jaja det var ingen som riktigt kunde hjälpa mig med mina frågor om Paris men jag får fortsätta att leta fakta och bloggar. Nu ska jag fixa det sista innan jag åker mot skolan,

Kramar på er och glöm inte att hålla tummarna på mig idag vid 8.40 och 14.30!

Hjälp mig att se Paris i rätt ögon!

Det blir inga roliga inlägg under veckorna mer än plugga äta sova men ibland får man till det! Tänkte att det är lika bra att inte skriva att man måste plugga det blir så tråkigt då, bara depp helt enkelt och bättre blir det inte av att se massor av bloggar som har varit i NEW YORK och shoppat eller Blondinbella som ska på spa i helgen, ne jag är trött på skolan men vad ska man göra?! Just nu lägntar jag mest till Jul lovet som är om 4 veckor tror jag! Men jag längtar också sjukt mycket till våran resa på påsklovet, jag har inte berättat detta men vi ska till Paris.

Har redan kollat in affärer och kända gator som vi MÅSTE kolla in men jag ska också gå på dom turistiga grejorna som Triumfbågen och Eiffeltornet. På min affärs lista står Sephora, Pull & Bear, Zara, BHV och Victoria Couture (sägs ha mycket hello kitty!) Och mycket mer!

Jag har massor av frågor om paris och skulle vilja att någon svara på dom; Vad för affärer måste/ska man kolla in? Finns det någon gågata som har alla BRA affär i mellan prisklassen? Har dom Starbucks? Är det mycket kö till Eiffeltornet? Hur är tunnelbanan och busstrafiken om man åker kolektivt? Mysig resturang i centrum? När är modeveckan i paris? Är det någon affär som låter rolig men som är rena besvikelsen? jag lägntar!

6 i morse

God morgon Tisdag!

Mamma väckte mig vid 6 imorse när hon gick, jag gick upp åt frukost och tog på mig, sedan har jag bara segat runt. Idag väntar lång dag med gympa, bild, Fysik, svenska och musik. Sedan ska vi hem till mormor och äta middag.

Ne nu måste jag kila iväg hörs kanske på lunchen annars efter skolan.

Omdömet

Eftermiddagen har gått åt till plugg, ätit lite och sedan pluggat. Fick mina omdömet idag också vilket var Bra, tänker inte berätta vad det blev för resultat.

Har frysit lite på eftermiddagen så nu ska jag duscha innan jag sätter mig och har tv kväll med en varm kopp choklad eller mjölk,

I morgon hörs vi igen Kramar

Leggings VS Strumpebyxor

Jag har en fråga Är det helt ute med strumpbyxor? Jag tycker både om leggings och strumpebyxor men det känns helt plötsligt (nja eller det har pågått i några år nu men) att det är helt ute med strumpebyxor, jag gillar strumpebyxor mer än laggings men det känns som ingen har strumpebyxor längre eller?!
 
jag älskar när man kan pigga upp en outfit med ett par färgglad strumpebyxor, men nu förtiden känns det som alla andra bara har leggings, Gillar vi inte strumpebyxor längre eller? Och visst det är snyggare med leggings ibland!

Plugga

Hallå, dagen har gått snabbt och nu är jag hemma! Nu blir det plugga plugga plugga hörs senare

Veckans bild v.46

Bara 5 veckor och 5 dagar kvar till julafton. Veckans bild är på ett hjärta!

Gillar bilden, taget förra veckan.

God morgon

God morgon!
Här regnar det men min första natt i mitt nya rum har varit perfeckt! I dag väntar några lektioner och världens kortaste lunch rast... Efter det tänkte jag åka hem kanske om det inte regnar gå ut och springa och sedan plugga, även om vi har sjujt mycket läxor denna vecka så har jag läget under kontroll (Vet inte hur?!)

Ne nu ska jag fixa det sista innan jag åker mot skolan vid lunch kommer Veckans Bild upp missa inte det!

Kram på er alla!

middag

Sitter hos mormor och morfar nu, här blir det 3 rättersmiddag och att fira våran pappa och morfar.
Hörs senre

Pappas presenter

Pappa fick sina presenter vid lunch idag. Han fick

God jul bokstäver att sätta på våran hylla i hallen,
En ny kaffemaskin och
4 triss lotter och gissa vem som vann PAPPA!

Grattis alla andra pappor!


Pluggar på en Söndag

God Morgon Pappornas Dag!

Vad snäll jag är, mamma och syrran åkte iväg tidigt i morse, pappa gick upp och fixade i mitt nya rum medans jag sov... Jag har ialla fall sagt grattis till honom. Vi bestämde att vi ska fira honom när mamma och syrran kommer hem så det får bli på lunchen.

Pappa håller på att måla mitt ny gammla vitt och planen är att jag ska flytta in där idag! Nu har jag suttit en stund med pluggnig inför musik provet, och ska fortsätta med spanskan och engelskan på datorn.

Ha en bra Fars dag alla goa Pappor


crazy day

Vilken dag! blev först att vi lyssnade på syrran sedan gick vi runt och kollade igenom affärerna, gick och mötte syrran, pappa och syrrans kompis, åt på ett mysigt cafe innan jag och mamma gick och köpte presenter till våra vänner. Sedan efter det åkte jag och spelade match vi vann tyvärr inte men vi gjorde ett bra jobb, nu ska jag äta vi hörs imorgon!

Ledsen för den dåliga bloggningen idag, vi hörs imorgon Jag Lovar

Nästa vecka...

God morgon!
Här har man sovit oroligt inatt och vaknade vid 9.30. Nu har vi skickat iväg pappa syrran och syrrans kompis, så nu ska jag och mamma åka in mot stan, tänkte kolla lite på syrran när hon sjunger och sedan kolla på skor, som verkligen behövs.

I går kollade jag på nästa vecka och vad vi ska göra i skolan och shit vad mycket, 1 musik prov, 1 matte prov, 46 engelska glosor, 45 länder+huvudstäder och 15 spanska glosor och det är bara ännu jag lovar att vi kommer få svenska läxa och massa annat.

Nu ska jag kila iväg Ha en underbar Lördag alla!

Sjukt trött

Nu är jag helt slut, har tränat hårt i 2 ½ timma! Ska strax duscha medan pappa och syrran gör hemlagad pizza. Kvällen kommer nog avslutas med att jag somnar i soffan, eller att jag lägger mig direkt efter middagen, ne nu ska jag kolla vidare på nätet.

Kram

Här är vi trötta

Hejsan, här är man väldigt trött idag! Skolan gick bra och snabbt och när jag kom hem satte jag mig i soffan och somnade nästan, nu ska jag ta på mig sport kläderna och köra gärnet innan jag tar helg med lite godis och chips, eller njja jag ska spela match imorgon kväll också.

Bloggar mer när jag kommer hem! Kramar på er

Kort dag med 4 lektioner

God Morgon!

fredag idag, börjar 08.45 och slutar 13.10. skönt. I går när jag skulle somna hörde jag regnet som smatrade mot mitt fönster, och låg och tänkte på en sak och somnade inte fören vid 22.30. Där för är jag lite trött idag, nej nu ska jag kolla färdigt på en grej och sedan åker jag iväg, mamma och pappa berättade en grej igår som jag kommer attt berätta i helgen!

ha en bra dag!

fixa

Eftermiddagen har jag städat och fixat i mitt rum som vi håller på att göra om, nu ska jag sätta mig vid tvn och sedan sova, jag är jätte trött!

Hörs imorgon då det är Fredag

Höst örhängen

Hittade dessa lite rolig örhängerna på KyssJoHanna tycker dom var lite söta men kanske inte min stil.

Kunde ju vara kul att ha på någon fest/kalas någon gång men annars tyckte inte jag dom var så fina!

Vad tycker ni om dom höstiga örhängena?

Mys plagg från H&M


Dessa mys plagg har komit in på H&M precis, jag skulle vilja dessa att mysa i. Många pjamasar och stora tröjor, såklart finns det mer plagg! Min favvis är ponchon och strumperna.
Vilken är eran favorit bland mys kläderna?

Ledig

God morgon!

Här är jag ledig! Sovmorgon och sedan hemupg. Nu är jag klar med det ska plugga lite i dag annars är jag helt ledig, Har suttit en stund och kollat igenom några pogram, ätit en sen frukost och bara myst.

Nu ska jag sitta vid datorn en stund, blogga och sedan plugga lite.

Träna

Efter middagen åkte jag iväg och tränade en stund kondition mest men även en timma annat, nu ska jag ta en lång dusch och sedan sätta mig antingen vid tvn eller vid någon läxa tror det blir tvn, i morgon väntar buffertdag.

Hörs imorgon!

Odd Molly


Dessa tre tunikor/linnen från Odd Molly skulle jag vilka ha i min garderob, sjukt snygga. Gillar att man kan ha dem som linnen men också klänningar/tunikor. Jag skulle ha en cardigan över och strumpebyxor eller ett par jeans, Det ända som hindrar mig att köpa dessa är att dom kostar 1799;- styck! Jag kan bara drömma...
Gillar/gillar inte?

Jobbig dag

Vilken dag!

Började med Musik som råkade dra över (som vanligt!) sedan Biologi prov fast våran fröken var sjuk så vi fick en vikarie, sedan trodde vi att vi skulle ha svensk med vikarie (våran fröken är utomlands) satt där och väntade mem det kom aldrig sedan gick någon ner och frågade ne nå var den instäld alltså 1 timma hål, sedan spanska med vikarie började med att sätta på en film på finska när vi skulle se den på spanska med svensk text, sedan en lunch innan vi hade en instäld lektion och sedan sa våran so lärare att vi skulle ha henne en timma innan istället.

Dagen har alltså varit velig och med mycket hål.

I morgon har vi Buffertdag med hemmupg. hela dagen skönt när man får lägga upp sin dag hur man vill! 

Veckans bild V.45

Veckans bild denna veckan är taget från förra veckan på höstlovet på landet. Där hade jag mycket tid och hann ta ganska mycket fina kort, dessa kort kommer att andvändas som "veckans bild" i några veckor nu, vi börjar med en bild på ett gult fint löv.

Gillar att men ser mer löv i bakrunden också.

Gillar ni hösten eller vintern mest? Jag gillar vintern mest men samtidigt gillar jag hösten med dess fina färger.

God morgon

God morgon god morgon hör fåglar sjunga glatt god morgon god morgon i kör...

En god morgon, ne man ville liksom ligga kvar i sängen och sova, oj vad klockan går snabbt, nus ska jag till skolan, inlägg kommer vid lunch

ha en bra dag!

Snöstorm

Hej, när jag vaknade var det snöstorm här, inte kul på med Hunter och sedan fick snälla mamma köra mig. Skolan var okej, nu ska jag strax äta middag innan vi ska ha möte med fotbollsgänget.

Inte så bra bloggning idag, imorgon blir det lite mer+ att jag har Biologi prov imorgon.

Hörs imorgon eller i kväll

BIK BOK


Kolla vad mysiga skor från BIK BOK skulle verkligen vilja ha dessa nu i vinter, särskilt stövlarna (inomhus) Helt klart värda att kolla på.

Vi får hoppas

När ja kom hem satte jag mig med veckans läxor och sedan kollade jag nästan klart på EMA. Jag är jätte trött och fryser idag beror det på att det börjar bli vinter och att det var skol dag idag eller på något annat! I tidningarna idag stod det att det skulle snöa imorgon hoppas verkligen det inte gör det!

Hörs snart!

första dagen avklarad

Hej,
första skoldagen avklarad, blev mentorstid, matte, musik och SO. Nu sitter jag hemma hos mormor och morfar och bloggar, här ska jag äta en tidig middag och sedan åka hemåt.

Nu ropar mormor att maten är färdig Hörs Snart!

I rymden finns inga känslor

I går såg jag I rymden finns inga känslor den var bra dock inte den bästa.

I huvudrollen ser ni Bill Skarsgård (Simon) som har aspergers syndom och som bor med sin bror Sam som spelas av Martin Wallström. Simon är beroende av att göra samma saker varje dag och trianglar ger otur, när Sam blir singel tror Simon att världen går under och att allt ska vara som vanligt igen! Detta kommer det inte att bli och då förstår Simon att han kanske måste göra något för att hitta en ny tjej vilket går helt okej.

I rymden finns inga känslor tycker jag är bra man får en blick över hur det är att vara asperger vilket inte är så enkelt. Simon är en exstrem asperger vilket är ovanligt men när jag hade sett filmen fick jag fråga mamma om det finns sådana människor som är så, vilket hon sa var ganska ovanligt men det förukom.

Simon blir lugn av runda cirklar och leker att han är i rymden, det är därför den heter "I rymden finns inga känslor"

Filmen är sevärd! Den får 4/5 av mig för att den är bra men lite kort och att man inte får se vad som händer i slutet mellan personerna, jag skulle vilja se vad som händer om 2 år.

I dag börjar skolan

God morgon ny vecka!

Trött idag, men annars är det bra satt och åt frukost tog på mig och satte mig framför tvn i en kvart och kollade på EMA sen igår, hann aldrig kolla på det igår. Nu ska jag strax bege mig mot skolan. Vid lunch har jag gjort ett inlägg om filmen igår så då kommer det upp.

Ha en bra dag!

Då var höstlovet slut

Kom hem precis från bion, filmen var jätte bra. I morgon kommer en sammanfattning av filmen. Nu har jag packat skolväskan, tagit fram kläder inför imorgon och ska strax förbreda film sammanfattningen.

Som sagt har jag sovmorgon till 10 imorgon men jag ska ändå lägga mig snart, känner mig jätte trött och har lite ont i halen. Höstlovet slut...

God natt på er!

Slapp dag!

Dagen har gått ut till städning, duktiga pappa har mälat mitt nygamla rum VITT!! Snart är han färdig då ska jag flytta in där igen och möblera själv med lite chic/mode känsla (har jag bestämt!)

Har även suttit och kollat på MTV och EMA, alla nomenerade, Jag hoppas på Justin Bieber, men det är jätte hård konkurans. Nu ska vi strax äta innan vi ska på Bio I rymden finns inga känslor som vi har velat se jätte länge men inte hunnit, blilr en bra avslutning på lovet också. Kollade i min kalender i dag och såg att vi har sovmorgon till 10 imorgon! Gud så skönt! Lite LYX!!!!

Hörs senare idag


I H&M packetet

Fick hem nästan alla kläder från H&M igår, det ända som saknades var min svarta cardigan.

Jag fick hem en super snygg och varm jacka i kaki grön
 
Bilderna blev inte dom bästa men ändå!

En bas tröja som jag redan har andvänt, så snygg kanske att jag ska köpa en till i en annan färg!
 Tycker att den liknar Odd Molly lite.

Svarta och Röda vantar

Den svarta underbara kläningen för 99;-


Fick också med en lång ärmad kläning och en mössa men dessa plagg passade inte mig i smaken, inte så snygga helt enkelt. Annars är jag jätte nöjd med det ajg fick hem, nu väntar jag bara på cardiganen som kommer i nästa vecka.

I morgon börjar skolan igen...

God morgon Söndag!

I går blev det inte så sent, efter jag hade bloggat sattes Guitar Hero på och det blev en tunering, Den som ägde mest var syrran som spelar gitarr. I morse tog jag en sov morgon nu ska vi greja här hemma men först ska jag duscha. Snart kommer en inlägg upp om vad ajg fick hem igår!

Kram på er!

Rolig stan dag

O:s pappa kom och hämtade mig (han vär ändå precis vid mig och hjälpte sin mamma!) Sedan när ajg kom fram bestämde vi oss för att går på stan, hittade inget, fikade och gick lite till på stan innan vi gick hemåt innan mamma kom och hämtade oss. Nu har vi ätir tackos och en supper god panacotta! MUMS!

Hämtade ut H&M packet idag allt passade och i morgon får ni se vad det var i (har redan andvänt jackan och en tröja!)

Nu ska jag återgå till vännerna Kramar på er!

Städ lördag?!

God Morgon Lördag!

Idag ska vi städa och greja, Behövs!! Sedan ska jag upp och hämta ut ett H&M packet undra vad för varor som kommer? Sedan ska jag träffa O! Ikväll blir det middag med O och hennes familj.

Vilken dag brukar ni städa på?

Tv tittande

I morgon ska jag träffa min O! Kanske att jag går på stan innan jag åker upp till henne. Jaja nu ska jag sätta mig vid tvn, efter 2 ½ timmas träning känns det skönt att sätta sig i soffan och veta att det inte gör något att man äter lite chips eller godis! (inte för att jag har det problemet!)

God natt!

H&M

Hittade en suppersnyggt halsband från H&M.com precis 199;- men jag tycker den är värld alla sina kroner i snygghet iallafall.

Vad tycker ni för mycket eller bara snyggt?

Hemma

Här kommer en snabb genomgång vad vi har gjort

Igår:
Var det Tv förmiddag sedan gick vi ut och gick. 2½ timma, tiden gick som en sekund. Vi gick upp på ett stort berg och då såg vi ut över havet.

Blåsigt men så fint.

Idag;
Idag har mamma varit på spa, lyx för henne! Vi packade ihop våra saker och åkte och badade, sedan lunch innan vi åkte för att hämta mamma, tiden gick och hon kom inte så vi gick en promenad i dat fina vädret och fick syn på en säl! Sedan kom mamma och vi åkte hem.

Jag älskar vårat land, här slappnar vi av, stress har inte existerat där! När vi kom hem märkte vi direkt av det, vi började stressa. Tyckte nästan det var jobbigt att åka därifrån men samtidigt längtar jag hem och till vännerna.


Väntar

Nu står vi och väntar på mamma som strax kommer från spat, när jag kommer hem blir det träning direkt, sedan börjar helgen.

Det känns som det är Söndag idag men det är ju bara fredag.

Hörs med massor utav bilder senare idag eller imorgon!

Mobilbloggning

EFTER MIDDAGEN SPENDERADES MED EN LÅÅNNG PROMENAD,2.5 TIMMA. SEDAN MIDDAG OCH TV KVÄLL! I MORGON SKA VI ÅLA OCH BADA MEDANS MAMMA ÄR PÅ SPA,LYXIGT FÖR HENNE! NU SKA JAG LÄGGA MIG, VI HÖRS NÄR JAG KOMMER HEM IMORGON ELLER KANSKE I BILEN

Mobilbloggningen

Blev sen igår. Kollade på film till 22.00. Nu ska vi ta en promenad,Hörs senare

Svart från Lindex

Lindexs nyheter är allt annat än färgglatt, men kläderna är det inget fel på lite tråkigt bara att allt var svart, man vill väl ha någon annan färg på hösten än svart eller?!
 
Allt svart! Men jag gillar plaggen, Den svarta kläningen passar till allt, kjolen är en "hög midja" kjol, Svart bolero passar till allt, Jag älskar halsbandet så sjukt snyggt! Kläningen älskar jag så snyggt med spetts längst ner, armbandet skulle pigga upp en tråkig outfit!

Tycker ni om att klä er svart eller vill ni pigga upp vardagen lite med något färgglatt ibland?


Shopping

Ojojoj gud vad segt nätet är här på landet... Laddade precis in en bild på den nya tröjan som jag fyndade idag.

En vanlig T-shirt med ett rosett tryck på. Kostade 79;- (ledsen för den dåliga bilden men jag kommer snart andvända den!)

Sen lunch

Blev en tröja för min del, nu blir det jätte sen lunch!

Mitten av lovet

God Morgon Onsdag!

Onsdag idag halva veckan har gott! Nu är halva kvar! Idag tog jag en välförkän sovmorgon sedan åt jag frukost och läste Chic som jag köpte med mig igår. Idag ska vi bara ta det lugnt åka ner till samhället och kolla in några små gulliga butiker där, lite läxor (max en timma) och en promenad i det fina vädret. Mer har jag inte planerat.

Nu ska jag ut och fota lite innan vi åker i väg (på nya äventyr!!) Hahah det lät lite roligt!


Nu är vi här

Hej!
Nu är vi här, lugnt och skönt, har precis kollat på film Dumpa honom lite jobbig film faktist! Nu är klockan mycket och jag sak ta välförkänt sovmorgon imorgon! Stackars mamma har telefon möte i morgon bitti fast hon är ledig, hon får ta sovmorgon en annan dag istället!

God natt på er alla!

Strax åker vi

Nu åker vi strax. Mamma ska ta med sin dator så jag bloggar från den, jag kan även föra över bilder. Blir nog bra!

Hörs i kväll eller i morgon Kramar

Snart åker vi

Efter lunchen var jag ensam hemma en stund, då satt jag med The Sims 3 och sedan plockade jag ihop det sista!
The sims 3 är ganska roligt, lite dålig grafik bara men annars är det jätte kul.

Nu ska jag packa det sista och sedan åker vi


Monki

Kollade in på Monki precis och hittade dessa snygga tröjor I Love Them! Tyckte de var så snygga, tror det kostar 200 ;- Ska kolla in dem en dag!

Jag skulle ha den rosa tröjan till jeans och ett halsband. Den gråa tröjan skulle jag ha som tunika/kläning med ett skärp i midjan eller ett halsband! Sjukt snygga tröjor!

Tisdag

God morgon!

Gud när jag har sovmorgon vaknar jag alltid tidigt. Jobbigt! Idag ska jag packa, ikväll åker nämligen vi till landet. Här existerar inte stress, ska bli så skönt. Bloggar ett inlägg om dagen! Idag ska det fixas lite här hemma, tänkte gå ut en stund, och posta några Grattis kort till min lilkusin.

TV kväll

Nu blir det först Top model och sedan Svenska hollywood fruar innan jag lägger mig! Hörs imorgon kram

Veckans bild v.44


Bilden är från igår då vi bakade. Gillar den! När jag ser bilden tänker jag på bakning.

Vad tänker ni på när ni ser bilden?

Eftermiddags bak

Nu på eftermiddagen skulle jag och lilsyrran baka. Blev en favorit fast lite extra. Choklad muffins fast men en marabou bit i. Choklade blev jätte god krämig och rann liksom ut ur muffinsen. Mums

Klettigt och gott!

Sovmorgon

God morgon Måndag!
Skulle ta sovmorgon idag men jag vaknade vid 07.40 satte mig och åt en lång frukost och kollade på tv. I dag har jag inte mycket för mig kanske stan annars ska jag hämta ut en bok och posta några kort!

Nu blir det en dusch!

RSS 2.0