Up in the Air

fort, på filmveckan denna dag med filmen Up in the air

En så sann film om Ryan Bingham som jobbar med att flyga runt i hela Amerika och även i europa och säga upp människor från dess jobb men som berättar om deras nya möjligheter, Ryan älskar sitt jobb och sina 300 resedagar per dag. Hans plånbok är fylld med plast kort från olika hotell eller prime kort från företag, hans ända mål i livet är att komma upp till den plats där det nu bara finns 6 personer som har varit, att ha flygit 16 miljoner flygmilNär ryan träffar på Alex och börjar sakta inse att livet inte bara handlar om att flyga. Mitt i detta anställer förutaget den unga Natalie som kommer med iden om att avskeda männsikorna via nätet, Natalie åker med Ryan på ex antal resor för att få se hur det är att avskeda folk. Förutaget tar upp Natalies ide och slutar skicka Ryan på resor vilket Ryan inte gillar, men kan Alex hjälpa Ryan...

Filmen är humoristisk emn även tänkvärld, såsom hur många människor som reser och mitt i filmen frågar jag pappa om hur många flygmil han har per år, (Han reser hyfsat mycker per år med jobbet till tyskland, belgien, england osv) Vi kom såklart inte upp i dessa siffror men kul iallafall.
Ryan har inget liv utanför flygplanet och folk känner igen honom på alla flygplatser, hotell, fester och resturanger, lite kul att se hur han avskedar folk och hur dom reagerar. Igentligen har han ett riktigt skit jobb, för hur kul är det att avskeda folk? Men somsagt den är humoristisk ibland men också tänkvärld!

Roligaste stunden i filmen var när natalie åker med Ryan på resa och har packat med sig massa konstiga grejor som en kudde!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0