Uppochner

Hej, har haft världes roligaste eftermiddag med I, planerade min kommande fest, planerade lite mer och skrattade+ kollade lite film. NU känner jag mig trött och mätt. Hela huset är uppochner men vad gör det när man har hafe en sjukt kul eftermiddag. Känndes lite jobbigt när man kom hem med alla möbler som stod överallt!

NU ska jag packa gym påsenen och sedan  sätta mig vid tvn, eller datorn kanske. Hörs

Up in the Air

fort, på filmveckan denna dag med filmen Up in the air

En så sann film om Ryan Bingham som jobbar med att flyga runt i hela Amerika och även i europa och säga upp människor från dess jobb men som berättar om deras nya möjligheter, Ryan älskar sitt jobb och sina 300 resedagar per dag. Hans plånbok är fylld med plast kort från olika hotell eller prime kort från företag, hans ända mål i livet är att komma upp till den plats där det nu bara finns 6 personer som har varit, att ha flygit 16 miljoner flygmilNär ryan träffar på Alex och börjar sakta inse att livet inte bara handlar om att flyga. Mitt i detta anställer förutaget den unga Natalie som kommer med iden om att avskeda männsikorna via nätet, Natalie åker med Ryan på ex antal resor för att få se hur det är att avskeda folk. Förutaget tar upp Natalies ide och slutar skicka Ryan på resor vilket Ryan inte gillar, men kan Alex hjälpa Ryan...

Filmen är humoristisk emn även tänkvärld, såsom hur många människor som reser och mitt i filmen frågar jag pappa om hur många flygmil han har per år, (Han reser hyfsat mycker per år med jobbet till tyskland, belgien, england osv) Vi kom såklart inte upp i dessa siffror men kul iallafall.
Ryan har inget liv utanför flygplanet och folk känner igen honom på alla flygplatser, hotell, fester och resturanger, lite kul att se hur han avskedar folk och hur dom reagerar. Igentligen har han ett riktigt skit jobb, för hur kul är det att avskeda folk? Men somsagt den är humoristisk ibland men också tänkvärld!

Roligaste stunden i filmen var när natalie åker med Ryan på resa och har packat med sig massa konstiga grejor som en kudde!


Hanverkare

Härligt, vaknade tog på mig och åt frukost och sedan kom en av jätte trevlig hantverkare. I dag ska vardagsrumet målas, elen ska fixas och taket ska målas och detta ska göras inom två dagar! Nu ska jag fixa det sista säga hej då till pappa och sedan åka mot skolan!

Bara så ni vet vårat hus ser för j*vligt ut med möbler som står överallt! Men men vad gör man inte för ett nytt fint hur?

Ha en bra dag?

Eat Pray Love


Eat Pray Love
Vad ska jag säga, fick filmen på Alla Hjärtans Dag och kollade på den då men jag fasnade inte för den och stängde av efter bara en timma, jag var antagligen lite för trött för att se den men jag ska kolla på den med nya ögon en annan dag.

Filmen handlar om Liz som är trött på sitt liv och åker under att halv år ut i världen först på listan står Italien sedan Indiena och sist Bali, I italien handlar det mest om mat och hur hon träffar sina nya vänner, i Indien om Gudar och många scener är i kyrkan, sedan såg jag inte mer...

Som sagt jag ska ge filmen en andra changs någon dag, men med sina 140 minuter kan det också betyda att den var lite långsam för mig! Få se!


Jag och min kamera

God morgon, hade en jätte trevlig kväll i går med J och hennes familj, innan dess spelade jag handbolls match och tyvärr gick det inte så bra men vad gör det när man gör 2 mål! I dag väntar lite läxor och städning, imorgon kommer hantverkarna hit och grejar. Nu tänkte jag gå en promenad med min kamera och fotta lite roliga gråa bilder. Annars är dagen inte planerad mer än att jag ska spela match igen vid 16 tiden! Innan dess ska jag bara ta det lugnt, vad tycker ni om mina recentioner? Hahaha har fått värsta film bloggen, igår såg jag en till film... Det kommer iallafall upp ett inlägg under dagen om en film vi såg förra veckan!

Ha en jätte bra mys söndag så hörs vi senare!

Allt för min syster


När jag var i trysil hade vi filmvecka och såg en film varje dag, en av filmerna var Allt för min syster som nog var en av dom bästa filmerna jag sett!

Filmen handlar om Anna som är född för att vara donator till sin syster Kate som har leukemi. Anna har blivit trött på att alltid lägga sig på operations bordet för att ge sin syster allt hon behöver, men när mamma (Cameron Diaz) vill att Anna än en gång ska operares och ge hennes njure säger Anna NEJ! Mamma förstår inte varför och blir rasande arg. Då bestämmer sig Anna för att gå till advokaten Baldwin. Detta kommer även upp i rätten om att Anna vill bestämma om sin egen kropp,  där mor står mot dotter. Under tiden blir Kate mer och mer sjukare men vad vill kate igentligen? Leva eller dö! När man är sjuk måste man hitta vägarna till att bli lycklig, även om det är svårt ibland!

Filmen är en tankeställare, Att det finns barn som lider precis som i detta lägen och hur andra barn kommer i skymundan när ett barn i familjen är så sjukt! Det känns svårt att tänka på hur många fler barn som finns där ute som har precis samma sjukdom. Jag vet inte hur mycker jag hade gjort om ett barn som vart sjukt men jag tycker det är hemskt att ett annat barn endast ska vara donator till sin syster detta tycke jag man fick känsla av att Anna bara fanns där för att ge vad Kate behövde. Det slutade lyckligt med att Mamma fick skärpa sig och se hur verkligheten var och vad Kate och Anna ville, om den har en liten finnish med att det bara inte är Anna som vill ha rätt till sin kropp... Helt klart sevärld och ibland rann det en tår på kinden 

Väder vind och vatten

God morgon, här myser man runt i mys kläder och har precis ätit en stor frukost, idag ska jag spela match vid 3 tiden sedan vid 16 kommer J, vid 21 tiden kommer mamma och pappa hem med sälskap. Så fram till 13 ska jag bara ta det lugnt blogga lite mm. Vädret idag känns booring, ingen snö, grå himmel och lite is på marken, ska det alldrig bli vår? Nu ska jag göra förmiddagens kraft ansträngning och bädda sängen och plocka undan lite.'

Hörs


Spara vs slösa


Först tänkte jag på spara vs slösa men när jag såg örhängerna bredvid varandra var dom inte så lika...
Spara kommer iallafall från H&M (första bilden) och slösa (andra bilden, dock inte så mycket slösa) från KyssJoHanna.
Men när jag har kollat på dom en stund tycker jag att slösa örhängerna var snygga så det kanske blir dom för presentkortet jag fick, humm den tåls att tänka på lite till!

MakeUpStore


Denna helt underbara färg från Make Up Store skulle jag gärna vilja pryda min naglar med, färgen heter Elin och kostar ca. 130 kronor. Tänk den med en röd blommig klänning eller varför inte bara en svart med utstickande detaljer som naglarna och halsband eller armband.

Dagens outfit

God morgon, här skiner solen och jag är på ett strålande humör, hjälpte med hemma kvällen igår med att sitta framför tvn efter träningen och lägga sig lite för sent men vad gör det! I dag väntar inte så lång dag, efter skolan ska jag hem och jag har inga läxor att göra... inte än enda... Så går det när man pluggar och skriver uppsatser i tid innan... Jag har precis klätt på mig och sitter och kollar igenom det sista på son om 1760 talet, Booring!

Dagens outfit skulle jag fotta men det blev bara fel men så kom jag på att jag har ju en bild på tröjan på bloggen!

Denna tröja blir det+ svarta byxor från Lexington+ mina mysiga skidstrumpor som jag inte vill lägga undan riktigt ännu

Vad ska jag välja!


Sitter och kollar på örhängen, fick nämligen pengar av mormor och morfar att köpa valfria örhängen därifrån, funderar över vilka?! Jag vill ha ganksa stora men inte för stora örhängen, kanske kors men annars med någon lite utstickande färg!

Strax ska jag äta innan jag ska i väg och träna, efter det blir det lugn hemma kväll! Nu blir det pasta sås!


VeckansBild v.8

Jag har varit så dålig med Veckans bild dom senare veckorna men nu kommer jag igång igen!

Veckans bild denna vecka är på mitt favorit sätt, en blomma! Vet dock inte när det är tagen man jag tror att det är taget under förra sommarlovet. Bilden blev riktigt bra!


Hitta glädje igen!

:) om Happines:
Jätte bra har lyssnat på den också :D
Jag tror aldrig att jag har blivit så glad för en kommentar som denna, har tyckt livet med bloggen har varit tråkigt och meningst dom sista dagarna men nu fick jag glädje igen! Tack!!!

H&M


Dessa två riktigt snygga klänning hittade jag bland nyheterna på H&Ms webbsida, synd bara att jag precis har köpt en leopad färgad klännig men den blommiga sätts på önskelistan! Näe jag tänkr efter saknar jag en blommig klänning...!!!

Varför går tiden så fort?

Det är konstigt att tiden går, man sitter och pluggar, städar lite från alla packnig och pluggar ännu mer. Dagarna kommer och går, tiden går snabbt snabbt, Detta är konstigt då man bara gör tråkiga grejor hela tiden. Men snart ska jag skärpa mig och blogga lite om mode men då måste ni också skärpa er!

Emma

Happines


Denna låt spelas nästan hela tiden på min spotify nu! I love!

Hemma

Det är konstigt hur snabbt en vecka har gått, Känns som en dag bara! Har haft hur kul som helst och gjort massa roliga saker. Nu har jag suttit i nästan 2 timmar och läst igenom alla bloggar!

Tyckte dock det var lite tråkigt med så få kommentarer på en vecka, Kommentera mer!!!

Annars har veckan varit kall med nysnö hela veckan, nu blir det snart solsidan, I morgon ska jag träffa alla igen!

Dresses


Två snyggingar från H&M, dom var ju bara för snygga, H&M har verkligen lykats med deras kläder, I love this dresses! 399 kronor styck men gud var snygga dom var! (Detta inlägg skrevs för mer än en vecka sedan!)

Nu sitter vi antagligen i bilen påväg hem, ska försöka blogga när jag kommer hem ikväll!

shopping

Var på stan i torsdags förra veckan, hittade lite smått, ett armand på JC och min favvo på Lindex.


armbandet är lilapeopad hittde det för 5 kr på jc, hade kostat 49.50:-

Sista dagen i trysil idag...


Baddräkt


Såg dessa på Nelly.com, lite tidigt kanske men vad sugen man blir, dessa är mina favoriter och konstigt nog är det två baddräkter, kanske ska jag sattsa på en baddräkt i år, den i mitten är min favorit, men den svarta skulle också passa bra-

Utmana dig själv

Brukar du utmana dig själv?

Jag gör det ofta vilket är både bra och dåligt, men vad betyder utmana? Det kan såklart ha massa olika betydelser från person till person! När jag utmanar mig själv gör jag det med att orka springa till benen viker sig eller när jag (som har svårt att komma upp på morgon!) ställer klockan och verkligen ska gå upp när den ringer för första gången. Men du kan utmana dig på så många sett, genom att läsa upp en engelska text för hela klassen eller att våga säga till den kaxiga tjejen att hon ska flytta sig, utmana sig kan man göra på så många sett. Mina problem kan vara små i andras ögon men i mina är dom stora precis som jag tycker dina problem är små, Jag försöker säga till mig själv att ingen är perfekt! Bara för den kaxiga eller snälla tjejen ser perfekt ut är hon inte det! Så här tänker jag alltid, hon/han har alltid ett eller flera problem som du oftast inte ser. Det kan vara allt från att hennes/hans föräldrar bråkar hemma till att hon har stora öron detta lägger du inte märke till utan du ser bara bristerna på dig själv!

Ta då och utmana dig själv med att du är perfekt i din egen värld, bry dig inte om andra dom har precis som du problem med något! Ingen är perfekt! Inte du heller!


VeckansBild

Humm, jag tror att jag glömde veckans bild förra veckan, lätt hänt! Men denna vecka kommer iallafall en bild, och nästa vecka med! Denna på ord jag tycker att det är snyggt med olika stilar på datorn men jag måste säga att handstilar är mycket snyggare, älskar min egen ibland men när jag skriver av snabbt blir det jätte fult.

Ord var det!


Nikon D3100




Här är min älskade kamera som jag fick när jag fyllde år! Har hunit fota lite ute och lite inne men inte så mycket så jag kan alla roliga och tråkiga ljus styrkor mm. Någon dag då vädret är på min sida ska jag åt och fotta ordentligt! Men ännu har jag inte lärt mig hur man laddar över bilder, eller pappa har inte visat mig... Men den ska andvändas flitigt i fjällen!

Här fottar jag men andra kamera!

Cardigan


Denna tröja hittade jag på nelly.com, jätte snygg och enkel som sman skulle kunna ha över ett vanligt linne, jag gillar att det är stickat och rosetten man knyter. Snygg och ganska billig cardigan! Me like!

Lappar


Denna tröjan såg jag på en blogg för några dagar sedan och blev helt upp-i-det-blå. Helt min stil, jag bara älskar lapparna som har blivit ett hett måste i höst, jag tror på lappar nu i vår med, så du ska bli min inom snar framtid! 199 kronor från lindex!

AllaHjärtansDag


Denna dag är till för att älska, alla älskar någon det kan vara pojkvännen, kompisarna, gosedjuret, mamma, pappa, syskonen, skorna, eller farmor, jag vet att alla älskar någon/t!

Ta då denna kärleks dag och gör den rolig för dig själv och för dina medmänniskor, varför inte hälsa på busschafören eller hålla upp en dörr åt någon, alla vill bli älskade denna dag, även du! Skicka sms till alla på kontakt listan eller varför inte överaska dom med en present, en kommetar eller brev eller bara ett hjärta.

Älska Älska Älska Älska Älska Älska
(antagligen var jag den första att skriva ett sådant inlägg i år... Skrev det redan förr förra veckan;))

NuÅkerViMotTrysil

 God morgon! Ne här har vi varit uppe länge, bilen är fullpackad och vi stitter tre tjejer längst bak, påväg mot trysil där vi ska vara en vecka med mycket skidåkning, after ski, privat lektioner och massa skojj. Såg ett inlägg på Facebook som löd Vi drar till fjällen, fest hela helgen! Tyckte den var riktigt bra! Som ni vet kommer det upp massa inlägg under veckan, om mode, shopping, min kamera, alla hjärtans dag och lite mer, så missa inte det!

Vi hörs! Pussar och kramar Emma

Sista...

Sådär nu är allt fixat, 10 inlägg väntar på att få publicerats på tidinställt, jag sitter påklädd för att o kommer strax då blir det middag sedan sover hon över innan vi åker tidigt tidigt imorgon bitti.

Lite nervös är jag men det ska gå bra, hela dagen har jag tänkt sista, sista gången vi äter middag, sista gången jag duschar, sista gången jag loggar in på bloggen på en vecka och sista gången jag läser favvo bloggarna. När jag kommer tillbaka lovar jag bättre uppdatering än vad jag har gjort dessa dagar. OBS! Alla inlägg som kommer upp är skrivna under en veckas tid så ibland kan det så i torsdags men då menar jag förra torsdagen t.ex även alla saker som står att "nu åker vi hem" t.ex.

Sista gången

packa packa

God morgon, här packas det för fullt. Åker i morgon tidigt tidigt så sista inlägget kommer upp ikväll! Och under dagen i morgon. HAr skrivit listor men det blir alltid mer än vad man tror, hahahahaha skid snack...

Nu s´ka det fortsättas att packa och lyssna på spotify, Rihanna just nu!


Snart åker vi!

Hej, här går tiden snabbt, i går var det båtmäsan och när vi kom hem var det spanska plugg. Idag har det varut kallt, sa hejdå till alla klasskompisar och åkte hemåt när det började snöstorma, nu är jag lite trött men ska ändå träna sen,

Som sagt håller jag på att fixa massa inlägg under nästa vecka som jag kan publicera för er då, så den tid jag brukar lägga på bloggen lägger jag nu på att fixa inlägg till nästa vecka...

Jag vill bort nu

Just nu vill jag bara åka iväg, huvudet värker och läxorna är gjorde men dock ska det pluggas och räknas lite under lovet... Skolan var iallafall helt okej, lite långt med 1 ½ timmas So där man skulle redovisa, Nu sitter jag och väntar på att rödbetorna ska bli klara så att jag kan äta min goda sallad som står och väntar på mig, lite kul info där!

Under lovet kommer det inte att bloggas om vad jag gör, blogg pause och att vi inte har internet där, men det kommer upp massa inlägg som är förberedda som inte handlar om vad jag gör utan tips, shopping, lite tankar, min kamera och massa kläder som i like...

Nu var maten färdig...


Våfflor

Åt supper goda våfflor i helgen som pappa och syrran fixade, MUMS! Gott att unna sig det ibland även om det inte tar 5 minuter så tycker jag man kan besvära sig med det lite offtare.

Varför?

DAgen har nästan sprungit iväg, har pluggat spanska, hjälp mamma köpa jacka och ävat text till en sång. Skolan var helt okej lite lång med sista lektionen vid 15.35 tiden men annars helt okej.

NU ska jag fixa några inlägg och sedan sätta på tvn för en tv kväll tänkte jag, Kramar


Alla hjärtans dag


Vad passar inte bättre än detta överkast till Alla hjärtans dag jag skulle iallfall vilja somna i detta, Från H&M 100:-

flätor under hjälmen?

God morgon! Här är det mörkt mörkt och en vecka sedan vi firade min födelsedag! Känns sådär men annars går det bra. Ska göra lite läxor och vi har börjat packa inför fjällen, där jag i nuläget inte kommer att blogga på hela veckan,;( Har precis provat hjälen och hur ser man ut igentligen?

Nu blir det att plugga spanska och fysik...

The sims 3

Dagen känndes som 3 minuter, mamma pappa och m åkte några ärenden och jag stannade hemma, fottade lite, myste och hittade The Sims 3 i källaren så jag satte mig och spelade och fasnade där i några timmar, konstigt att ett spel som legat ner i källaren i 7 månader kan vara så kul igen. Nu har jag precis ätit middag och ska strax säta på Baksmällan tror jag den hette innan Melodifestivalen börjar.

Miss Selfridge

ldjeu
Dessa snygga one Shoulder klänning hittade jag precis från Miss Selfridge, gillade blommorna/volangerna som går över hela axeln. På något konstigt sett har jag bara kollat in utlänska sidor denna vecka, eller jag har kollat in på H&M men jag hittar inget där, eller beror det på att vi snart åker till Paris?

Lite ljust

Började dagen med en sovmorgon, vaknade av att det var för ljust, känns verkligen som vår nu då man vaknar av ljuset från solen... Blåser gör det iallafall idag, tänkte gå ut med kameran en stund men jag tycker nästan att det blåser för mycket! Ska börja packa inför fjällen också.

Nu blir det att lyssan lite mer på musik för att få en bra-dag-feeling!  


Christian louboutin


Dessa beiga skor kommer alla från drömmarnas sko designer Christian Louboutin, vem skulle säga nej för ett par så höga klackar? Inte jag iallafall! Jag skulle vilja ha dom två första paren, satt och drömde mig bort på Net-a-porter där jag såg dom.


Today it's gone be the day...

Skoldagen har varit helt okej, först hade vi lektioner, lunch som avslutades lite för roligt, svenska och sedan ham till I. Pratade, kollade tv och tog det lugnt.

Nu är jag hemma och trött! Blir data tid nu och sedan ska jag sova, imorgon är inget planerat ännu så jag tänkte ta fram kameran och fotta lite.


Just nu

Jag började lyssna på dessa två låtar för några veckor sedan och jag har snart spelat sönder dom, kan inte sluta spela dom! I got a pocket from the sun shine och New york


Snygga skor


Dessa snygga skor kommer från Lindex, inte dom mest hållbara men jag skulle kunna andvända dom nu när snön förvinner! 299 kronor. Me like!

Is och regn

God morgon!
Här vaknade man i en varm säng och ville inte gå upp, nu har jag suttit och kollat igenom lite saker på datorn till min redovisnig! Ska strax åka mot skolan. Regnade hela natten så det är is och regn ute jihhi! om jag ramlar...

Nu blir det att fixa det sista och ta detlugnt mot skolan!

Presenter

När jag tänkte efter var det lika bra att ta kort på allt och sedan lägga in det så det blev det, massa bilder+en kommentar under vad det är!

Läppglans från MAke Up STore supper bra!

Två parfymer!

Body lotion från Body shop

Armband, älsklings ring och ett jätte fint halsband som inte ville se bra ut på bild!

Kamera, kommer ett helt inlägg om den en annan dag!

Snygg, snygg pjamas,

Bio check, 500 kronor på att köpa biljetter på Ticnet och pengar

Tiden

Tiden går hela tiden och just nu finns det tuvärr ingen tid för datorer och bloggning, har som mest att göra i skolan nu och efter 2 fester i helgen var det läxor först och städning sen, nu är jag lite för trött efter att ha suttit i några timmar med matte, spanska och so.

Tiden kommer och jag lovar att snart blir det som vanligt istället, jag kommer delvis att visa presenterna som jag fått och även lite småshopping men detta ska göras då jag förstår mig på min nya fina kamera, eller ska jag ta kort med den gamla? få se

RSS 2.0