Sätta mig med tända ljus

Har fått världens hosta! Håller på att tappa rösent och hostar hela tiden. Nu ska jag sätta mig vid tvn och vila. I morgon tar jag lång sovmorgon!Om jag inte vaknar och tänker shit skolan börjar snart. Vi hörs imorgon

Kramar på er!

Snabb dag

Shit vad dagen gick snabbt! Idag har jag mest städat lite här och lite där! Mitt rum har det börjats med. NU tänker jag bara Inredningen den måste bli bra denna gång! Det är väldigt mycke kvar men man kan alltid börja tänka.

Nu ska jag kolla in två bloggar innan jag fortsätter att städa och röja.

vila

Handbollsmatch i morse. Gick väl sådär nu ska bara vila och blogga!

Lördagsmys

Kollat färdigt! Klockan är bara 20 och jag är jätte trött! Nu blir det tv innan jag lägger mig. Tror att det går en bra film på 3an idag! Få se

Vad har jag gjort?

Ja det kan man undra! I går vid 4 åkte vi till min kusiner! Vi hade hemlagad pizza, chips, mys och lite barnpogram att kolla på! Somnade vid 22. Vid 8 i morse kom en liten 3 årig kille ner och sa god morgon! Vi åt frukost och gick sedan till Oktober marknaden och köpte lits smått och gott. Vid 1 åkte vi från Kusinerna och mot min handbolls match. Vann inte men humöret är ändå på topp! Pappa fxade middag till mig precis och nu ska jag bara vila! Jag har ju ett helt HÖSTLOV att göra vad jag vill på! Sitta vid datorn ska jag ialla fall göra nu

Kramizzar

Fredag?!

Känns det inte som fredag idag?
jag tycker det! Hela dagen har gott som en sekund. Å jag sitter med IKEA katalogen uppslagen och kollar på den under bara ordningen dom har i gaderoberna och blir sugen på att göra om! Nu ska jag fort. att plugga! So provet gick okej, fick panik på första frågan för att jag inte kunde den! Hoppas Hoppas jag får bra resultat!

Vad fick jag köpt?

H&M bestälningen blev av i Tisdags några av dom saker som kom med var


Den kaki gröna jackan (budget altenativ)
Den underbara svarta kläningen
Basic tröjor
Vantar
Basic mössa

Om lite till jag visar er när det kommer!

9 timmar

Hum det var 12 timmarsedan jag bloggade senast! Då har jag sovit 9-9½ timma i natt!

God morgon!
Idag väntar kort dag! JIHHI! ska fixa det sista innan jag drar i väg! KOmmer upp ett inlägg under lunchen.

Hörs senare

Kan man plugga för mycket?

Hej!
Träningen gick bra förutom att jag fick väldigt ont i magen och kunde bara vara med delvis. Nu ska jag ta en varm snabb dusch innan jag lägger mig i sängen och läser+pluggar lite so till! Man kan aldrig plugga för mycket!!Jo det kan man!

I morgon ska jag ta sovmorgon!


Okej som vanligt!

Dagen har varit okej som vanligt! När jag kom hem hade pappa gjort god tacos! Nu har jag suttit med läxor som vanligt! I morgon har vi inlämning av matte och SO prov. Senare i kväll ca vid 18 ska jag träna. ÅÅ mitt hår blev helt genom blött så nu ser det för j*vligt ut!

Nu ska en trött männska sätta sig med SOn och plugga plugga plugga Hörs senare

Veckans bild v.43


Frost! taget igår på ett blad! Gillar kortet!

Vad tycker ni/du?

GOD morgon!

Helt utvilad idag!
Nu måste jag verkligen skynda mig!
Har förbrett ett inlägg om Veckans bild! görs senare

Mer bloggnig imorgon!

Vilken tråkig morgon jag hade!

Mamma kom och sa hej då för att hon skulle resa med jobbet! Jag kollade snabbt på klockan och såg att klockan var 07.30! Shit tänkte jag och sprang upp yrvaken och till pappa nej vi börjar ju 8 idag! Du måste köra mig till skolan! Men så kollade jag på klockan igen och det visade sig att den var 06.30 istället! Satte mig ner och åt frukost sedan fick ajg jätte ont i magen och det kändes som jag skulle spy! Tog på mig kläderna och fick ännu ondare i magen så jag gick och la mig igen och vilade! Sedan fick världes snällaste pappa ändå köra mig till skolan! Tack!

Skolan var lång och när jag kom hem tog jag en promenad till mormor och morfar och åt middag där! Nu har ajg suttit med So läxan och ska fortsätta med BI innan jag har lite TV och kolla på och en dusch! I morgon återkommer jag med mer bloggning! I promise!

Ska förbreda inlägg och blogga mer imorgon!

Shoppar kläder

Sitter och kollar om jag hittar något snyggt på Nellys rea eller på H&M.com ännu har jag hittat denna kläning på nelly och en del på H&M. Jag har också hittat en jacka;) Gud vad jag har letat! Hoppas hoppas jag köper den och att den kommer snart! Få se visar den när den kommer tror jag! Nu ska jag fortsätta att lysna på Spotify och se om jag hittar något annat snyggt!

Kolla igenom

Hejsan!

Skolan var helt okej, har suttit med en matte som jag inte fattade Blir så arg när jag gör ett tal som det står att man ska göra och det ändå blir fel! Mamma får hjälpa mig sen jaja nu ska jag kolla igenom bilderna som jag tog i morse. Hoppas hoppas att något blev bra!

Hörs senare

Utvilad

God morgon!
Jag har verkligen sovit ut i natt la mig vid 21.30 men somnade inte fören vid 22 sedan vaknade jag av väckar klockan 07.30 men jag låg kvar och vilade till 8.05 sedan for jag upp och åt frrukost och kiollade ien om tidningen! Nu ska jag ut en stund och ta lite foton innan jag åker iväg mot skolan.

Smsade O igår! Svara snälla!

Hörs senare

Nytt rum

Nu har jag kollat på nya grejor till mitt rum som jag vill göra om, gaderoberna ska fixas lite och nya färger hade jag tänkt! Nu ska jag sätta mig i soffan och bara vila! I morgon har jag sovmorgon till 10 så skönt! Hörs imorgon

Webb tv

Nu har jag pluggat läxor. har kännt mig lite förkyld på förrmiddagen men det var bra efterlunch så jag tänkte gå ut och springa men då började det rinna igen så efter 1 km fick jag sluta. Nu sitter jag med mammas laptop i min säng och ska kolla på lite webb tv! Hörs snart

Trött

God morgon!
Idag ska jag ta det lugnt! Näsan rinner och jag är trött. Har lite läxor som ska göras. Nu har jag suttit och lysnat på Lite låtar på Spotify. men nu ska jag fort. med läxorna!

Hörs senare

Somnade i soffan

Hej kom precis hem! Dagen har varit jätte mysig med pysel på förmiddagen och sedan kalas för min kusin! Min kusin som är 3 år somnade i soffan en timma innan vi åkte för han var så trött! Jag är också trött, ska lägga mig nu tänkte jag! I morgon ska jag ta sovmorgon och sedan börja med veckans läxor. Sedan ska jag bara vila och ta det lugnt.

Hörs imorgon!

God morgon!

NU ska vi strax kila iväg mot skolan! Det känns som om jag inte hinner blogga sedan men jag hoppas! NU åker vi!

Vad har ni för planer för idag? Stan?

Veckan

NU åkte sista tjejen! Jag åkte iväg och tränade (Hårt!!!) i 2 ½ timma, när jag kom hem åt jag en bit hemlagad pizza innan jag duschade och byte om och la mig i soffan och nästan somnade! Veckan har varit efektiv med mycket läxor och långa skoldagar. Just nu vill jag bara sova. I morgon ska vi ha Julpysel känns lite konstigt att ha det i okt men det är för skolan vi gör det! Sedan ska vi åka och fira min älskade Kusin som fyller 5 år!

Det roligaste med att träffa mina kusiner som är 3 och 5 år är att dom ser upp till mig, dom avgudar mig och vill vara som jag! Jag och min 5åriga kusin E har en hemlig tillsammans som hon påminner mig om varje gång vi ses! Jag gillar verkligen mina underbara kusiner, Tråkigt bara att dom bor 1 timma härifrån annas skulle jag hälsa på dom en gång i veckan!

Jag hoppas vi hörs innan vi åker! Kram

Barnkalas

Nu ska jag bara vila!
Dagen var helt okej hade en lång hålltimma och hade inget att göra så jag tog det lugnt och lysnade på Musik nu ska jag nog sätta mig vid tvn och vila lite innan jag åker mot träningen, när jag kommer hem är det Barnkalas här! Kul med 12 fnittriga och lite galna tjejer. Nej nu ska jag vila!

Kram

Har ni några planer för idag?

God morgon frdag!
I går kväll var det som storm här hemma! Läskigt ibland känndes det som om taget skulle blåsa iväg! Somnade vid 22.30 och vaknade vid 7 nu har jag tagit på mig och ska strax åka mot skolan. Blir Hunter ochhöstjacka på+ varm halsduk. När jag kommer hem blir det städning för syrran ska ha kalas för sina vänner och sedan ska jag träna.

Vad har ni för planer idag?

Kvälls syslor

Städa och sy är vad som ska göras nu hörs senare!

NEJ inte snö

Hej!
Skolan gick snabbt idag men jag är trött! Blev arg på lunchen när det helt plötsligt började Snöa, Jag vill inte ha snö ännu, jag vill ha snö vid jul. Som tur var snöade det bara lite och den smällte snabbt samtidigt som killarna körde snöbollskrig!

En bra sak: När jag kom hem tog jag två supperfina kort!

Nu blir det mer läxor kram

Härlig morgon

God morgon!
Blev en stund sovmorgon och sedan satte jag mig vid tvn med frukosten och ett tänt ljus. Mysigt! Nu ska jag skynda mig till skolan! Inte så lång dag idag. Mamma och jag kollade på jackan igår och kom fram till att den kostade 3000 kr. Ganska mycket! Får fort. att leta! Hör senare


Jag tror att jag har hittat den

Hej kom hem från träningen precis! Körde gärnet! (jag har inte tränat i 4 timmar utan i två timmar) NU är jag trött men pigg! Jag tror att jag har hittat en höst jacka som jag vill ha! Såg en person som hade en Svea smith-jacka och den såg såå mysig ut! Frågan är bara vad den kostar! Ska kolla det i morgon nu ska jag ta en lång dusch och sedan plugga lite SO. Tråkigt!

Om ni vill får ni gärna kommentera och svara vad en svea jacka kostar och om var man kan hitta den billigare/dyrare. Tack!

Sjukt rolig dag igår

Hej!

Igår var en sjukt kul dag! I och C följde med hem och vi pratade och skrattade, vid 18 åkte vi in och kollade på vara killar i klassen som sjöng på en konsert! Dom var så duktiga! Syrran och hennes klass var också med och dom var också duktiga! Blev sen och jag han inte blogga.

Skulle blogga imorse men So läxan behövdes övas på och när jag hade 10 minuter kvar ville inte datorn samarbeta med mig!

Idag har varit en låånng dag med lite olika sortes lektioner. Nu ska jag kila iväg och träna lite!

Kram P.s jag kommer tillbaka imorgon! D.s

Hemma spa

Skulle ju ut och springa men det blev aldrig bra väder så jag gjorde ett litet "Hemma Spa" Duschade länge, gjorde hårinpackning och bastade. Nu ska jag måla min naglar och sätta mig vid tvn och kolla på Top Model 14 samtidigt läsa en tidning och myser med tända ljus och regnet som duggar.

Blir en tidig kväll då jag är jätte trött! Kram


Regn och inga läxor

God Dagens!
Skolan gick snabbt! Vid lunch började det regna och det regnar fortfarande. När jag gick av bussen fick ajg springa hem för det regnade så mycket (1km bara det) Tänkte gå ut och springa när jag kom hem men det regnar för mycket så det får bli senare eller en annan gång. Läxorna är inte så många denna vecka så skönt!
Nu ska jag sätta mig och tända ett ljus och bara vila MYS!


Vad tycker ni om veckans bild?

Veckans bild v.42

Som jag skrev igår satt jag med X antal bilder och sorterade och raderade hittade många fina sommarbilder och tog en som Veckans bild V.42 Blev nöjd och gillar färgerna ett helt okej foto!

Stackars Engla

God morgon Måndag!
I dag när jag kollade in på Englas blogg såg jag att den var någon som hackat den. Så syn tycker jag hon skrev så bra! Nu hoppas jag att det löser sig bara!

Nog om det idag väntar en ganska lång dag,matte, bi, engelska, so och mentorstid. Hörs när jag kommer hem eller vid lunch!

Söndags fix

Blev lax till middag, sedan satt jag och mamma med x antal bilder och raderade fula bilder eller dåliga, vilket verkligen behövdes! Nu ska jag byta om och ta fram lite choklad och sätta mig vid TVn. I morgon har jag sovmorgon till 8.40 tror jag, ska kolla efter.

Kram på er!

Mums!

Till lunch gjorde jag Pannkakor Mums vad gott det var! Tog och hälde i lite kanel i smeten och det blev riktigt gott!

Hjälp mig!

God morgon söndag! Har ni sovit gott?

Somnade vid 23.30 igår och vaknade vid 8.30 utvilad! Eftersom ingen var vaken läste jag lite i min bok men nu är mamma och pappa uppe och fixar. Behöver verkligen hjälp att hitta en jacka så kommentera och hjälp mig! NU blir det strax frukost sedan ska det förbredas pyssel, läxor ska göras och åka och handla vit färg till mitt rum som vi ska göra om!

Hjälp mig!

God natt

Har som sagt suttit och letat nu! Ska lägga mig nu!

God natt!

Hjälp mig!

Har suttit och letat en stund nu efter MIN Odd Molly jacka som jag vill hitta lite billigare och den långa varianten!

Hjälp mig vad kan jag hitta den lite billigare än 2500:-? Inte tradera eller blocket tack!

Nästan ingen shopping för mig

Dagen blev ganska bra! Konstigt nog köpte jag nästan inget kollade på jacka och hittade ingen. Det börjar bli kris nu! Mamma shoppade jeans och inrednings grejor. Jag fick med mig ett nagellack ialla fall eller jag och syrran.

Nu blir det tv och lite spotify innan jag lägger mig får se om jag bloggar innan. Hörs imorgon!

God morgon

Igår vad det träff med O! Roligt, vi åt middag och sedan gick vi och såg Grease den var jätte bra! Kom hem vid 24 och är uppe nu, ska åka och hämta I och shoppa lite kommer hem vid 4 tiden så då bloggar jag mer om vad jag har shoppat mm.

Har ni några planer för dagen/vad gjorde ni igår?

Stressigt

GUDVAD STRESSIGT DET BLEV! FÖLJDE MED MAMMA OCH FIXADE PRESENT, SEDAN HEM OCH DUSCHA OCH BYTA OM PÅ NÅGRA FÅ MINUTER! NU SITTER JAG PÅ BUSSEN (LITE SEN!) HÖRS IMORGON BITTI KRAM LEDSEN FÖR DETFULA MOBILBLOGGNINGEN!

Snart ses vi igen!

Hejsan!
Natten till idag har jag inte sovit så gott, frukosten var SEG och skolan var ännu segare men nu är jag hemma ska sitta vid datorn och sedan duscha och fixa mig innan jag åker in och mötter O som jag inte har träffat på några veckor, blir musikal och middag. Mer nu ska jag sitta vid datorn en stund Kram

Vad ska du ha?


Vad ska du ha? Något utsitckande som en turkos mössa, öron muffar eller bara en stickad svart stilren?
Kommentera!

Allt samtidigt

Hej! kom hem precis från våran höstkonsert som gick väldigt bra! Just nu sitter jag och försöker göra flera saker samtidigt- blogga, kolla mailen, hitta bilder inför grupparbetet och lyssna på spotify. Går sådär. Ska sitta här en stund till se om vi ses!


Veckans bild V.41


Jag har visat bilden förut men jag tycker den förkännar att vara veckans bild. det är på min älskade ring. taget i måndags!

Vad tycker ni?

Rihanna- only girl

God Morgon!

Piggare+gladare idag. När jag åt frukost satt jag med engelskan, börjar bli lite närvös nu... Löjligt igentligen.
Efter skolan följer I med mig hem vid 17.30 ska vi samlas igen i skolan och ha konsert vid 19. Sitter och lysnar på Rihanna-only girl på spotify

Nu ska jag fixa det sista och sedan gå vid lunch kommer veckans bild upp!

ARG

Hej!
Idag har varit en skit dag! Blev arg innan jag åkte till skolan, hade lååånnng dag, kom hem pluggade engelska, åt middag, trränade. Phuuu!

Nu ska jag duscha och plugga och sova

Ledsen för tråkig+ingen bloggning idag bloggar mer imorgon!

längsta dagen

God morgon!

I dag var jag seg! blää trött har lite ont i halsen och allt känns jobbigt! Nej nu ska mot skolan och ha längsta dagen i veckan från 8.45-15.30.

Hörs senare

Dagens träning

När mamma kom hem gick vi ut och gick en sväng till mormor och morfar, pratade en stund innan vi gick hem igen. Dagens träning-check hela 2 kilometer gick vi! Nu ska jag sitta vid datorn en liten stund innan jag berger mig mot soffan!

teatern

Hemma! teatern var ganska bra den handlade om en person som hade blivit rånad och mötter den som rånat honom. Bra, lite konstig!

Nu ska jag göra läxor och vila


tråkig tröja+roligt diadem=snyggare

Nu har jag ätit lunch och fixat mig tog en tråkig tröja+ ett roligt diadem. Nu åker jag in mot stan. Kramar

114 14

Ringde precis polisen (114 14) och fick tala med en tjej där;

Vad kan man polis anmäla?

Vem kan man polis anmälla?

etc

Fick några bra svar. Har suttit och svarat på dom nu! Känndes lite pinsamt att prata med dom, tänk om dom tror att jag har stulit något! jaja nu är det avklarat!

Nu är jag nästan ledig fram till 12.00!


I like


Ingen har väl missat att Foki är veckans Dress of the Day model. Dagens Dress of the day klännig är så söt! Kommer från VILA och jag gillar den verkligen! En liten party/kalas klännig, jag skulle he den till strumpebyxor och klackar.
vad tycker ni?

Buffertdag

God Morgon!
Dagen började med en liten sovmorgon till 8 har ätit frukost precis och ska sitta vid datorn en stund nu! I dag är det buffertdag det betyder att vi har hemuppg. på förmiddagen och ska sedan mötas lite senare i eftermiddag och gå och kolla på Teater. Kul.. Hem uppg. är att ta reda på lite saker om polisen. Mailade dom i söndags och hoppas hoppas de har svarat annas måste vi ringa dom!

Ha en bra dag!

Grattis M!

Vilken dag!
Kom hem vid 15 och satte mig med läxorna! Sedan vid 16 kom pappa hem och tag med sig mig och M mot resturangen. (Stannade och hämtade upp mamma innan dess) Åkte in och åt mat sushi (M valde) Sedan hade vi två timmar över så då gick vi på stan en stund. Nu kom vi hem och ska stax plocka fram lite glass och chokladesås och sätta oss vid tvn.

Hörs mer imorgon! Kram

Grattis

God Morgon Måndag!

Jag väcktes vid 06.15 och sedan hämtade vi alla packet och grattade M på födelsedagen! När vi var färdiga la jag mig och somnade om och vaknade 07.40. Innan mamma åkte iväg. Sedan dess har jag bara tagit det lugnt vilat kollat i tidningen och tagit på mig! Om en kvart ska jag börja gå mot bussen!

Grattis M på 11 års dagen! Gratta henne genom att ge en kommentar!

Plocka undan lite innan jag sätter mig vid TVn

För två timmar sedan åkte vi och kollade på mina Handbolls vänner som spelade match, skulle såklar också vara med men efter som min fot ville göra sig illa så blev det inget med det! Dom var sååå duktiga! Nu ska jag plocka fram kläder inför imorgon+plocka ihop alla böcker som ska med till skolan!

Sedan blir det macka och tv innan jag lägger mig!

Vem fyller år imorgon? Vem måste gå upp tidigt fast den börjar 10.00?


Engelska prov

Har suttit med Engelska hela eftermiddagen känns det som! Blir dator en stund nu!

Vad har ni gjort denna dimmiga söndag?

10-10-10

God morgon!
Gick och la mig vid 22.30 igår, jag var såå trött! Idag är det 10-10-10 den 10 oktober år 2010. Har suttit och pratat med farmor och farfar  en stund nu. Pappa håller på att göra lunch. Nu ska jag kolla in några bloggar


Bara lite avis

Vilken rolig dag! Vi städade och sedan satte vi oss ute i några mintuter innan farmor och farfar kom! Vid 17 tiden kom hela släkten, M fick många fina paket och jag blev lite avis på henne jag vill också fylla år! Bara 3 1/2 månad kvar... Åt gott och avslutade med att M kom in med en stor tårta och mys med mina kusiner. Dom är bara för söta! Nu ska jag sitta vid datorn en liten stund.


bättre med foten

God morgon!

Har sovit hela natten utan att vakna av den onda foten, imorse när jag vaknade känndes det knappt att jag hade skadat den men när jag ställde mig upp haltade jag fortfarande och hade lite ont. Just nu städar mamma och pappa. Vid 12 kommer farmor och farfar och vid 5 kommer mormor och morfar, kusinerna+ min moster. Nu ska jag sitta vid datorn en stund och sedan vila foten. Hörs

H&M SALE


Om du kollar in denna sida http://shop.hm.com/se/outletshoppingwindow kan du hitta mycket snyggt från sommarens kläder och även plagg från hösten till mer än 50% rabatt. Jag hittade blandannat den ursnygga maxiklänningen, en bikini som du kan ha på vintern/när man åker på semester. Klackarna skulle jag kunna ha nu och blusen är superfin.

Det finns hur mycket kläder som helst!
Från underkläder till bas linnen. Kolla in och fynda själva!

Ajj

Idag var det en såndär dag då allt kändes bra tills gympan då jag ramlade och skadade foten. AJJ säger jag bara, vrickad och svullen är bara förnamnet. Tur nog kan jag gå (ganska) bra, haltar men annars okej! När jag kom hem satte jag mig vid Tvn och bara vilade. Nu har vi ätit precis, täkte sitta vid datorn lite av kvällen nu bär jag är ensam hemma. Kram

Fredag

God morgon fredag!
Idag väntar spanska prov och lite andra lektioner men också 1 1/2 timmas lunch. Sedan blir det hem och byta om innan jag tänkte träna lite. nej nu måste jag kila. ha en riktigt bra Fredag

har ni några planer för helgen?

Ugglesmycken


Kolla in alla söta Ugglesmycken som fanns på KyssJohanna riktig coola samtidigt som dom är sååå söta och sticker ut från alla andras smycken. ett par örhängen, ett armband, 4 ringar och ett långt halsband. Sista ringen är bara för söt! Ni hittar smyckerna på www.kyssjohanna.se 

Rolig dag

Rolig dag idag, korta roliga lektioner och en 50 minuters lunch. Nu har jag suttit med x antal läxor. So grejen var flyttat och Spanska prov imorgon. Blir dator tid nu innan jag sätter mig en stund till med läxorna. Sedan ska vi till mormor och morfar och äta middag innan jag ska träna/spela match.

...

God morgon!
I går när jag kom hem från träningen var det bara att hoppa in i duschen, plugga inför SO-läxprovet. Vid 21 satte jag mig i sängen och läste till 21.30, sedan somnade jag. Skönt! Nu ska jag ta på mig och sedan vila lite innan jag går hemifrån.

Vad ska ni göra idag?

Ta en pause från läxor

Vilken bra dag! hade 3 lektioner, lunch och sedan träffades vi klockan 12.50 på ett ställe hela klassen innan vi slutade 13.30. Gick på stan med I i några timmar och hittade en grej. Visar den senare! Nu har jag suttit med läxor en stund och skulle bara ta en kort liten pause Blogg-pause nu återgår jag till mina läxor hörs snart

Utvilad pigg?

God morgon!
Släckte lampan vid 21.50 igår, skönt! Utvilad nästan pigg nästan. Nu åker jag in mot skolan och träffar vännerna som är tillbaka. Hörs när jag kommer hem

Vad har ni för planer för imorgon?

Åt precis hamburgare till middag, trött efter träningen men det var det värt. Nu väntar duschen och plugg innan jag lägger mig tidigt och läser min superduper bok. I morgon väntar ännu en kort dag sedan blir det fika+shopping med I och C som kommer hem ikväll.

Vad har ni för planer för imorgon?


Träning

Har suttit och kollat på Riksdagsöppnandet, övat på engelska, övat på SO och lite spanska. Nu ska jag ta fram träning kläder innan mamma kör mig till träningen. Hörs snare i kväll

Hej

Kom hem precis, slutade efter gympan skönt! Har ätit och suttit med so läxan nu blir det mer läxor innan jag sätter mig här igen. Vad tycker ni om Veckans bild?

Veckans bild V.40


Hittade en sista blomma i trädgården förra veckan, gillar bilden.

Bullar

Känner mig trött, ska strax sätta på tvn och hoppas på att syrran bjuder på några bullar som hon och pappa bakade igår, det är ju kanelbulledagen idag. Hörs imorgon

i-landsproblem Humm I morgon slutar vi vid 11.45 vad ska jag göra efter det? Stan?

Kram

Dagen

Hejsan!
Dagen har kännts konstig för ovanlighetens skull var vi bara 5 tjejer mot 10 killar. Annars brukar vi vara 19 tjejer. Skolan var helt okej inte så mycket att säga om, när jag kom hem var det matte som väntade. Nu har jag precis ätit middag och ska sitta vid datorn en stund innan jag sätter på tvn. Kram

Lyx eller budget?


Lyx eller budget? Vilken är vilken?


Bild 2 hittade den jag på KappAlh för 399;- Bild 1 är från Odd Molly och kostar 1 599;-


Vi kämpade in i det sista

Spelade fotbolls match precis. Vi kämpade på och i halvtid stod det 0-2 till dom andra, men vi gav oss inte utan gjorde 3 mål i andra halvlek vilket gjorde att vi vann med 3-2! Nu är jag trött, imorgon väntar skolan fast utan 13 tjejer dom åkte nämligen till stockholm:( 5 tjejer kvar och typ 11 killar... Få se hur det går...

SO läxa

Mamma och pappa hade precis fika här med några, jag har också suttit med So-läxan om Asien. Phu! Nu ska jag sitta vid datorn i en liten stund innan det blir Söndags middag


Shopping 2 okt

I går blev det tre köp för mig och lite presenter till syrran som fyller år.

Ett nattlinne som man kan andvända som kläning. behövdes verkligen. från H&M

Chinos liknade byxor från Gina Tricot

Och äntligen hittade jag en ring som jag gillar, kommer från H&M och jag älskar den.

god morgon

Blev inte lika sent igår som förra helgen, men jag sov ändå till 10.30 och hade ingen mat lust när jag vaknade, har ätit lite som blev över igår från choklad tårtan och vindruvor till frukost nyttigt... Idag blir det lugn dag tror jag har inget planerat. Kram 

Shopping

hann tyvärr inte blogga imorse. Blev in till stan 2 timmars shopping innan jag mötte upp några vänner och sa hej då, I och C skulle köpa godis så jag hängde med och det slutade med att vi gick in på H&M och shoppade lite där, sedan var I tvungen att gå och jag och C gick själva lite. Mamma som också var i stan hämtade upp mig och sedan åkte vi hem. visar imorgon vad jag köpte.

Nu ska jag vila vid datorn med någon blogg eller webbtv


Klockan blev mycket

Blev sittande vid en blogg och kollade igen arkivet och lite till. Tycker det är roligt när man hittar en blogg som liknar en med både stilen och sättet att skriva och klä sig. Hörs imorgon God natt!

Hård träning på en fredag

Hej, kom hem för 1 timma sedan efter 2 1/2 timmas hård träning, nu har jag ätit god tacos och ska sitta vid datorn en stund innan jag lägger mig. I morgon väntar shopping tidigt 9.20 åker vi hemifrån. Hoppas jag bloggar innan jag åker.

The Body Shop


Funderar på att shoppa lite på The Body Shop imorgon. Gillar verkligen deras prudukter, har en Body butter i greape fruit och några vänner har i Coconut och Wild cherry. Det finns:

Wild cherry
Greape Fruit
Coconut
Sweat lemon
Moringa
Satsuma
Stawberry
Mango
Olive
Shea
Cocoa butter
Aloe
Hemp

Har ni någon Body Butter från The Body Shop? Vilken?

Odd Molly

Kolla in alla dessa fina Odd Molly plagg från Nelly. Jag vill ha alla!

Jackan ser så varm och mysig ut, provade förra årets variant och älskade den men köpte den aldrig. LInnet/t-shirten gillar jag och skullle ha tillsammans med en cardigan och ett par jeans. Kläningen vad ska man säga snygg, vacker, underbar, fest och jag passar i en sådan!Den sista tröjan gillar jag mycket den ser varm och mysig ut samtidigt som man kan andvända den på sommaren till stranden!

J*vla bussar

Hej hej! Dagen har varit helt okej. Inte något speciellt att berätta. Blev j*vligt arg på bussarna, först vänta i 20 MINTER sedan kör den bara halvvägs så alla måste byta buss och vänta i 3 minuter till. Att åka hem brukar ta max 30 minuter i rusnings trafik men idag tod det 65 minuter... Har suttit vid datorn en stund nu. Hörs strax

RSS 2.0